تصاویر بازی Call of Duty: Modern Warfare 3

!!!!!!!!!
متوجه نمیشم گناه این بازی چیه ؟! همش یه عده دنبال گیر دادن به این بازین ! حالا اگه اون تاپیک MW تقلید یا نو اوری نبود , الان همه داشتن میگفتن وااااای چه عکسایی و عجب گرافیکی !
یعنی چون تو MW3 یه صحنه زیر آب قواصی هست پس کپیه همون قبلیه یا چون یه تیکه تو قایقن پس کپی هست ...
آخه مگه هر سال قایق سواریه نظامیا یا قواصی کردنشون عوض میشه ؟! مگه بالا و پایین رفتن از ساختمون عوض میشه ؟! واقعا بعضی حرفا غیر منطقیه دوستان ...

یک سوال از شما دارم . . .! آیا میشه یک "انسان" از یک چیزی بیخودی ایراد بگیره؟ بی "دلیل" میشه؟ آره یا نه؟ :d
الآن اگه BF3 وجود نداشتو این دوستمون این نظرو میداد شما استقبالم میکردی ازش . . .
در هر صورت ، نظر شخصی هرکسی قابل احترامه . . .
منم تغییر زیادی احساس نمیکنم تو این بازی :) خدا کنه اشتباه باشه . . . ;)

می‌شه خواهش کنم این بحث مقایسه رو اینجا ادامه ندید! تاپیکش هست و می‌تونید اونجا خیلی راحت بحث کنید. نمی‌فهمم دیگه چرا ول نمی‌کنید! تا کی می‌خواید به این بچه بازیا ادامه بدین؟! ایجا تاپیک تصاویر MW3 هستش نه مقایسه‌ی اون با MW2 یا BF3. پس خواهشاً مثل تک تک تاپیکهای این بازی به گند نکشینش.
کاملا موافقم player های ایرانی هنوز این مسئله رو درک نکردن که آقا هر بازی طرفدار خودش رو داره هرکی می خواد میره BF هرکی هم می خواد میره MW دیگه دعوا بی احترامی واسه چی..؟؟!!من خودم جون تو جونم کنم از بازی MAG متنفرم آیا تا حالا کسی از من پستی دیده که این بازی رو کوبیده باشم..؟؟!!!!هیچ وقت همچین حقی بخودم نمیدم این کار رو بکنم تازه چه برسه به اینکه به player هاش بی احترامی هم کنم.....!!!!!حالا باز این رو میگم فردا روز از نو روزی از نو.

کاملا موافقم player های ایرانی هنوز این مسئله رو درک نکردن که آقا هر بازی طرفدار خودش رو داره هرکی می خواد میره BF هرکی هم می خواد میره MW دیگه دعوا بی احترامی واسه چی..؟؟!!من خودم جون تو جونم کنم از بازی MAG متنفرم آیا تا حالا کسی از من پستی دیده که این بازی رو کوبیده باشم..؟؟!!!!هیچ وقت همچین حقی بخودم نمیدم این کار رو بکنم تازه چه برسه به اینکه به player هاش بی احترامی هم کنم.....!!!!!حالا باز این رو میگم فردا روز از نو روزی از نو.
ببین داداش من بحث سر یه چیز دیگس.ما هممون طرفدار COD هستیم.ولی این جر و بحث ها سر اینه که : COd با این که این همه قدمت داره و نزدیک 7 سری از بازیش رو منتشر کرده آخر یه بازی مفنگی مثل BF که تا پارسال کسی نمیدونست همچین بازی ای وجود داره یا نه بیاد یه شبه این بازیو له و لورده کنه و هنوز بازیش منتشر نشده دنیا رو طرفدار خودش کنه.آخه این حقه؟تمام player ها هم اعصابشون بخاطر این اتفاقه که خرد شده.الان بحث همینجا تموم کنیم تا ببینیم بعد انتشار این COD خوب خودشو نشون میده یا BF.
شاید همین BF مثل بازی مدال افتخار تو زرد از آب در اومد.خودتون بهتر میدونید=)):))

ببین داداش من بحث سر یه چیز دیگس.ما هممون طرفدار COD هستیم.ولی این جر و بحث ها سر اینه که : COd با این که این همه قدمت داره و نزدیک 7 سری از بازیش رو منتشر کرده آخر یه بازی مفنگی مثل BF که تا پارسال کسی نمیدونست همچین بازی ای وجود داره یا نه بیاد یه شبه این بازیو له و لورده کنه و هنوز بازیش منتشر نشده دنیا رو طرفدار خودش کنه.آخه این حقه؟تمام player ها هم اعصابشون بخاطر این اتفاقه که خرد شده.الان بحث همینجا تموم کنیم تا ببینیم بعد انتشار این COD خوب خودشو نشون میده یا BF.
شاید همین BF مثل بازی مدال افتخار تو زرد از آب در اومد.خودتون بهتر میدونید=)):))
دمت گرم حرفتو قبول دارم ،کلا EA زیادی مغروره

دوستان خواهشن این بحث و مقایسه بین این دو بازی که خیلیم مسخره و کلیشه ای شده و اعصابه همرو خورد کرده رو تو تاپیکه مقایسه خودش ادامه بدین تا ناظما تذکر ندن.......ممنون از همتون.
( همش به امیده عکس های جدید میایم تو سایت که ببینیم گرافیکش پیشرفت کرده و امیدوار شیم همش میبینیم اینجام بحثه )

COd با این که این همه قدمت داره و نزدیک 7 سری از بازیش رو منتشر کرده آخر یه بازی مفنگی مثل BF که تا پارسال کسی نمیدونست همچین بازی ای وجود داره یا نه بیاد یه شبه این بازیو له و لورده کنه و هنوز بازیش منتشر نشده دنیا رو طرفدار خودش کنه
داش اشتباه به عرض شما رسوندم ...... سری BATTLEFIELD قدیمی تر از سری COD هست و اینو یادتون باشه اگه EA و بازی شاخه نسل قبلش یعنی MOH نبود الان انقدر پیشرفتی در ژانر شوتینگ نظامی و سری BF و COD نمیدیدیم داش ;):)

دوستان خواهشن این بحث و مقایسه بین این دو بازی که خیلیم مسخره و کلیشه ای شده و اعصابه همرو خورد کرده رو تو تاپیکه مقایسه خودش ادامه بدین تا ناظما تذکر ندن.......ممنون از همتون.
( همش به امیده عکس های جدید میایم تو سایت که ببینیم گرافیکش پیشرفت کرده و امیدوار شیم همش میبینیم اینجام بحثه )

داش اشتباه به عرض شما رسوندم ...... سری BATTLEFIELD قدیمی تر از سری COD هست و اینو یادتون باشه اگه EA و بازی شاخه نسل قبلش یعنی MOH نبود الان انقدر پیشرفتی در ژانر شوتینگ نظامی و سری BF و COD نمیدیدیم داش ;):)
اینم چند تا عکس از منوش برای دیدن بر روی مشاهده کلیک کنید
995750_20110531_640screen004.jpg
995750_20110531_640screen008.jpg
995750_20110531_640screen009.jpg

درسته , تو MW3 هم از Elite پشتیبانی میشه ! تو همون ویدئو که Legend of carl ساخته هست , خیلی قشنگه ... پیشنهاد میکنم هرکی ندیده , بره تو GS ببینه مخصوصا تیکه ی رقصشون ... :))

این عکسا توی gamespot توی modernwarfare 3 بود.
درسته ولی عکس منوی بازی نیست و باسه ی سرویس elite هستش.
درسته , تو MW3 هم از Elite پشتیبانی میشه ! تو همون ویدئو که Legend of carl ساخته هست , خیلی قشنگه ... پیشنهاد میکنم هرکی ندیده , بره تو GS ببینه مخصوصا تیکه ی رقصشون ... :))
انصافا اون تیکه و اون قسمت که با چاپر پشتیبانی می شن خیلی بامزس و قشنگ درست کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or