تصاویر بازی Call of Duty: Modern Warfare 3

من واقعا تعجب میکنم که بعضی ها با دیدن این تصاویر فکر کردن که گرافیک بازی همینه و همینطوری هم عرضه میشه ؟! یعنی گرافیک بازی نسبت به mw2 هم پسرفت کرده ؟!
این تصاویر کاملا طراحی مراحل کاملا ابتدایی بازی را نشون میده که map ها چطور طراحی شده یا سلاح ها ولی دوتا عکس هم کنارش گذاشته که محصول نهایی چطور میشه .
این تصویر را نگاه کنید بالایی طراحی ابتدایی بازی را نشون میده و پایینی محصول نهایی را نشون میده که گرافیک بازی اخر سر اینطوری بنظر میاد .
This shows a map set in some kind of quarry, this may be a single-player or multi-player map. The top one shows it during development, some of the building are just green blocks, and the bottom one shows what the end map will look like.
mp_carbon_reverse__south_africa_.jpg.jpg
یه انجین هرچقدر هم قدیمی باشه اون را بروزش میکنن تا جایی که بتونه جوابگوی نیازهای امروزی باشه . درضمن شما هیچ وقت از یه بازی که قراره 60 فریم باشه کارش را با یه BF3 که قراره 30 فریم باشه راحت ندونین ! حالا همین الانش هم BF3 چطور میخواد روی کنسول اجرا بشه وضعیتش معلوم نیست حالا اگرم بخواد 60 فریم باشه که کلا یه قضیه ی دیگست ! و اینم باید در نظر بگیرید mw همیشه اکشن فوق العاده تو صحنه هاش هست و الانم که قرار محیطها بزرگتر بشه و تخریب پذیر در کنار 60 فریم واقعا باید بگم یکم انتظارتتون را پایین بیارید !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne
اوفففففففف ... دوتا آخری حس "روز پس از فردا" داره :دی ...
تو فروش ، باز هم میترکونه این شماره ، مطمئنم . من باب هیجان و اینا هم که جای حرف و حدیثی توش نیست .

اساتید خیلی کارتون درسته ها ...
اولش از رو دو تا عکس همه اومدن اکتیویژنو نابود کردن و cod شد کانتر ! بعد بحث مقایسه ی بتلفیلد شروع شد که من نمیدونم چه ربطی داره ?! بعد بحث اسلحه شناسی ...
حالا که تصاویر و دموهای جدید اومده , اینقدر تعریف میشه که cod میشه crysis ! لطفا عجله نکنید ...
هنوز خیلی برا تعریف یا کوبیدن وقت هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or