تصاویر بازی Call of Duty: Modern Warfare 3

ss_2.jpg.jpg

این تیکه عینا یادمه تو MW2 هم بود . اون مرحله که رفتیم سکوی نفت بود چی چی بود حمله کردیم :|

• Like
Reactions: hosein me
این تیکه عینا یادمه تو MW2 هم بود . اون مرحله که رفتیم سکوی نفت بود چی چی بود حمله کردیم :|
!!!!!!!!!
متوجه نمیشم گناه این بازی چیه ؟! همش یه عده دنبال گیر دادن به این بازین ! حالا اگه اون تاپیک MW تقلید یا نو اوری نبود , الان همه داشتن میگفتن وااااای چه عکسایی و عجب گرافیکی !
یعنی چون تو MW3 یه صحنه زیر آب قواصی هست پس کپیه همون قبلیه یا چون یه تیکه تو قایقن پس کپی هست ...
آخه مگه هر سال قایق سواریه نظامیا یا قواصی کردنشون عوض میشه ؟! مگه بالا و پایین رفتن از ساختمون عوض میشه ؟! واقعا بعضی حرفا غیر منطقیه دوستان ...

• Like
Reactions: shahnam
!!!!!!!!!
متوجه نمیشم گناه این بازی چیه ؟! همش یه عده دنبال گیر دادن به این بازین ! حالا اگه اون تاپیک MW تقلید یا نو اوری نبود , الان همه داشتن میگفتن وااااای چه عکسایی و عجب گرافیکی !
یعنی چون تو MW3 یه صحنه زیر آب قواصی هست پس کپیه همون قبلیه یا چون یه تیکه تو قایقن پس کپی هست ...
آخه مگه هر سال قایق سواریه نظامیا یا قواصی کردنشون عوض میشه ؟! مگه بالا و پایین رفتن از ساختمون عوض میشه ؟! واقعا بعضی حرفا غیر منطقیه دوستان ...
من منظورم از لحاظ گرافیکی بود که زیاد فرق نکرده . لازم نیست همه جا پست من رو نقل قول کنید و بعد به خودتون برچسب منطق بزنین ما رو بی منطق نشون بدین .

من منظورم از لحاظ گرافیکی بود که زیاد فرق نکرده . لازم نیست همه جا پست من رو نقل قول کنید و بعد به خودتون برچسب منطق بزنین ما رو بی منطق نشون بدین .
تایید میشه.

بعضی ها اگه با این گرافیک حال میکنن و فکر میکنن از سر گیمر جماعت هم زیادیه.بهتره خودشونو با بقیه مقایسه نکنن.
چقدر و تا کی باید سر این موضوع بحث بشه خدا میدونه!:)

نمیگم بده ولی اگه میخواد بلایی سر سری COD نیاد نباید سالی 1 بار عین Fifa و PES و Smackdown VS RAW یه COD بدن بیرون که فرمولش فرقی نمیکنه.موتورش هم همونه ولی باید حواسشون باشه چون اینطوری دارن میدون رو برای Battlefield 3 باز میکنن !
بازي اينقدر كوتاهه كه سالي يه بار ندن ما دق ميكنيم.
من 4 و6 رو هر كدوم توي 8 ساعت روي ديفيكالتي ريگولار تموم كردم.
خب بايدم هر سال نسخه جديد بدن...
گرافيكشم كه من از گرافيك 6 راضيم.صد در صد بهترم ميشه توي 8

دوست عزيز اين ها مربوط به نسخه اي ديگر از CoD هستند .
ممنون
نه استاد اینا مال COD Elite هست که تو MW3 هم ازش پشتیبانی میشه ...
به نظرم Mw3 باید گرافیکش رو بهتر کنه ......

توی زمینه داستان بازی هم مشخصه که Battlefield صد در صد شکست میخوره ! شک نکنید !

چه ربطی به این تاپیک داشت ؟! :d برو تو MW3 vs BF3 , ما حامیان حق COD هم اونجا هستیم ! :d

آخرین ویرایش:
به نظرم Mw3 باید گرافیکش رو بهتر کنه ......

توی زمینه داستان بازی هم مشخصه که Battlefield صد در صد شکست میخوره ! شک نکنید !

!!!!!!!!!
هر نظری در مورد این بازی میشه باید شما نقل قول کنی از بازیت دفاع کنی.
مگه سهام acti خریدی اخه.
اصلا یکی دوست داره هر جور نظری می خواد در مورد این بازی یا bf3 بده باید شما حتما یه جوابی بدین.
عزیزم خودتو اصلاح کن......اره قربونش....b-)

می‌شه خواهش کنم این بحث مقایسه رو اینجا ادامه ندید! تاپیکش هست و می‌تونید اونجا خیلی راحت بحث کنید. نمی‌فهمم دیگه چرا ول نمی‌کنید! تا کی می‌خواید به این بچه بازیا ادامه بدین؟! ایجا تاپیک تصاویر MW3 هستش نه مقایسه‌ی اون با MW2 یا BF3. پس خواهشاً مثل تک تک تاپیکهای این بازی به گند نکشینش.

• Like
Reactions: MehradCreed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or