تصاویر بازی Call of Duty Black Ops 2

[TD="class: font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
07-05-2012[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]

07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]

33250157383228907556.jpg

تو این عکس شما اون هواپیما رو اون بالا حذف کن بعد دوباره به تصویر نگاه کن ببین یاد چی می افتی ؟ اون مرحله که با کاپیتان مک مییلان رفته بودیم به Pripyat و Chernobyl برای کشتن زخائف (تو سال 2007 یکی از بهترین ها بود و هنوز مزش زیر دندونم هست ولی الان تو 2012 هستیم دوستان) ! خاک بر سر اکتیویژن !!! آقا یکی نیست بزنه تو سر اینا بگه این آشغال چیه میدن خورد ملت ؟ :-&
اصلا هم قصد توهین , به ریختن تاپیک و ترول ... ندارم فقط از ما تحت سوختم پس از دیدن عکس ها ! آقا دیگه COD اون CODی نیست که 5 سال پیش بازی میکردین . فن بازی رو بزارین کنار و به خودتون بیاین و برین دبال یه بازی دیگه !

33250157383228907556.jpg

تو این عکس شما اون هواپیما رو اون بالا حذف کن بعد دوباره به تصویر نگاه کن ببین یاد چی می افتی ؟ اون مرحله که با کاپیتان مک مییلان رفته بودیم به Pripyat و Chernobyl برای کشتن زخائف (تو سال 2007 یکی از بهترین ها بود و هنوز مزش زیر دندونم هست ولی الان تو 2012 هستیم دوستان) ! خاک بر سر اکتیویژن !!! آقا یکی نیست بزنه تو سر اینا بگه این آشغال چیه میدن خورد ملت ؟ :-&
اصلا هم قصد توهین , به ریختن تاپیک و ترول ... ندارم فقط از ما تحت سوختم پس از دیدن عکس ها ! آقا دیگه COD اون CODی نیست که 5 سال پیش بازی میکردین . فن بازی رو بزارین کنار و به خودتون بیاین و برین دبال یه بازی دیگه !
چی مثلا؟؟
بتلفید خوبه با اون گرافیک در حد PS2 !
الان 3-4 ساله که منتقدین سری COD میان میگن دیگه تکراری شده بدرد نمیخوره فلانه اینطوره اونطوره ولی وقتی بازی میاد و همه تعریف و تمجید میکنن وحریفاشم{مدال - بتلفیلد و ....}به معنی واقعی کلمه می****ن و شکست میخورن دیگه حرفی واسه گفتن ندارن

33250157383228907556.jpg

والا تنها چیزی که تو ذهن من نیومد همون مرحله بود!!! اگه میگفتی اون مرحله تو مدرن 2 که یه پارکینگ و رستوران بود یه چیزی که باز هم به اون شبیه نیست زیاد دیگه بی انصافی نکن!

چی مثلا؟؟
بتلفید خوبه با اون گرافیک در حد PS2 !
الان 3-4 ساله که منتقدین سری COD میان میگن دیگه تکراری شده بدرد نمیخوره فلانه اینطوره اونطوره ولی وقتی بازی میاد و همه تعریف و تمجید میکنن وحریفاشم{مدال - بتلفیلد و ....}به معنی واقعی کلمه می****ن و شکست میخورن دیگه حرفی واسه گفتن ندارن

شما هم شورشو در نیار دیگه:|

هرچی هست سینگلش از تک نفره مزخرف و مسخره
yahoo_31.gif
bf3 خیلی خیلی بهتر میشه

قبول داری این تیکه رو از رو فنبازی گفتی؟!

با اینکه فن بتلفیلدم ولی قبول دارم تو سینگل خوب عمل نمیکنه ولی دیگه مزخرف و مسخره ...

آخرین ویرایش:
33250157383228907556.jpg

هرچی هست سینگلش از تک نفره مزخرف و مسخره :-&bf3 خیلی خیلی بهتر میشه

من موندم این عکس ها هنوز چیزی ازش معلوم نیست دوستان بازی رو می کنند زیر دسگاه پرس بزارید تو E3 بازی به نمایش در بیاد بعد

آخرین ویرایش:
COD واقعاً بازی محبوب منه ، نمی دونم چرا بعضی ها دوست ندارن هر سال یه COD داشته باشیم ! در حالی که من هر سال علاوه بر نسخه ای که منتشر میشه بعضاً یه سری هم به CODهای قبلی میزنم ! همین الان با وجود بازیهای شاخی که موجوده دارم COD 1 رو یه بار دیگه بازی می کنم و لذت می برم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or