تصاویر بازی Call of Duty Black Ops 2

به نظر من عملیات سری اگه دنباله ای از شماره ی یکش بود موفق میشد امـــا عملیات سری به دنبالِ شاهکاری جدیدِ و این ریسک رو کرده من عاشقشم قبوله ؟

به نظر من عملیات سری اگه دنباله ای از شماره ی یکش بود موفق میشد امـــا عملیات سری به دنبالِ شاهکاری جدیدِ و این ریسک رو کرده من عاشقشم قبوله ؟
treyarch knows its stuff:>
آقا trailer جدید black ops 2 درومد، من که موقع دیدن اینجوری بودم 8-| خداییش به نظرم یه چیز عالی از آب در بیاد :-?

آخرین ویرایش:
treyarch knows its stuff:>
آقا trailer جدید black ops 2 درومد، من که موقع دیدن اینجوری بودم 8-| خداییش به نظرم یه چیز عالی از آب در بیاد :-?

نه این دفعه عالی نشد. وقتی هر سال بازی میدن همین میشه! ولی خب این کال آو دوتی هر چی بسازه فروش میکنه فرقی نمیکنه بازیش خوب از آب در بیاد یا بد. خیلی ها چشم بسته بازی رو میخرند!

Reveal Trailer - Official Call of Duty: Black Ops 2

توی این تریلر دو چیز منو درگیر کرد
1. پرایس پیر شده . اخ نگووو دلم شکست پیرمردی :(((((((( چرا اینکارو کرددننن
2. اهنگ بازی بود که شبیه deus ex بود ترلیر جالبی بود
3.اسب سواری کم میکنیم

شخصیت اصلی

پرایس فک کنم

اسب سواری
پرایس کجا بود شما حالتون خوبه اگه اشتباه نکم این شخصیت Woods که تو Black Ops 1 هم حظور داشت

پرایس کجا بود شما حالتون خوبه اگه اشتباه نکم این شخصیت Woods که تو Black Ops 1 هم حظور داشت

اقا شرمنده یه لحظه جوو گیر شدم این تریلر رو دیدم . نتونستم تشخیث بدم ولی اگه وود از اون موقع هنوز زنده هست پس باید پرایس هم زنده باشه و باشه تو بازی

اقا شرمنده یه لحظه جوو گیر شدم این تریلر رو دیدم . نتونستم تشخیث بدم ولی اگه وود از اون موقع هنوز زنده هست پس باید پرایس هم زنده باشه و باشه تو بازی
اولا که پرایس هیچ ربطی به این سری نداره و این سری (Black Ops) واسه خودش شخصیت های جدا داره
دوما هم پرایس و هم Woods باید تا الان پیره س** می شدند مخصوصا پرایس که فکر کنم تو MW 3 سنش از صد تا می زنه بالا ولی Woods الان یکم منطقیه ی که زنده باشه و به این روز افتاده باشه

[TD="class: font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
01-05-2012[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
01-05-2012[/TD]
01-05-2012[/TD]
01-05-2012
[/TD]
اقا من نظرم عوض شد این هم خوبه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟