این فاز ِ اگه میتونی خودت بساز هم خیلی جالبه. من وظیفم به عنوان منتقد ساختن بازی نیست، وظیفم اینه که بگم این بازی خوب بود یا بد. کسی به راجر ایبرت نمیگه تو خودت اگه مردی فیلم بساز. هوم؟
الان تو متنی که تو دادی، من انتقاد نمیبینم.
تخریب میبینم، وظیفه منتقد این بیاد ایراد های بازی رو بگیره به بازیساز گوشزد کنه تا در نسخه های بعدی یا همون نسخه حلش کنه.
داری علنا تخریب میکنی بازی رو، اگر اینقدر ایده برات مهمه چرا وقتی BF3 ساخته شد نیمدی گیر بدی؟ وقتی DMC4 ساخته شد؟ وقتی Vaquesh اومد؟ وقتی QT اومد؟ وقتی HS اومد؟ چرا یهو تا رسید به این بازی دیگه خلاقیت حرف اول رو زد؟
چند نفر تو این سایت World of Goo رو اورجینال خریدن؟ بعله، همین الانش دارین مینالین برای بازی ای که واقعا تو سطح بازی های ایرانی یه جهش بوده از لحاظ فنی میگید برای چی پنج تومان پول بدم؟ شما ها واقعیت امر همینه اگر یه چیزی در سطح World Of Goo هم ساخته میشد میومدین میگفتین برای چی برای این بازی دو تومان پول بدم؟ حروم کردنه!
این یه واقعیته ...
واقعا اگر منتقدی میخوای نقد کنی، خب لطف بفرما یک نقدی چیزی از بازی بنویس :
بازیسنتر | بازی های ایرانی | PC | Action Adventure | گرشاسپ: گرز ثریت ...
اون موقع میشه نقد کردن ...
نه کسی بازی AAA نمیخواد ولی شما هم چشات رو بستی میثم جان. با تلقین اینکه خب این بازی ایرانی هست، یا دستمون بستس، یا اصلا گاد آو وار وطنی میخوام بازی کنم و اینا دلت نمیخواد این همه ایراد وحشتناک رو ببینی ( مثلا!! ) . اتفاقا کسایی که انتقاد میکنن از کلیت این بازی، دلشون واسه استعداد این تیم میسوزه. چونکه داره کاملا هدر میره سره یه چیزی که نمیشه. برفرض هم تونستن یه بازی حتی در سطح بازی الهام بخششون بسازن، وقتی قراره تقلیده محض باشه، چه فرقی میکنه؟ مشکل بازی تکنیک ساخت نیست. کلیتشه. این تیم میتونه یه بازی کاملا جدید و نوآورانه درست کنه و تا بیشتر مطرح بشه چون از نظر تکنیکی کارش بد نیست. خودشون تو مصاحبه ها میگفتن ما میخواستیم یه بازی مثل Prince of Persia ولی بعد از بازی کردن GOW عاشقش شدیم!
بزار اینجوری برات بگم، تفاوت بنیادی بین تخریب و نقد وجود داره. شما میای یک چیزی رو نقد میکنی در راستای بهتر شدن اون، میای یه چیزی رو تخریب میکنی در راستی از بین بردنش. وقتی شما میگی ترجیح میدم فلان شه و اصلا نسازن و... یعنی داری تخریب میکنی.
بعله اینها دارن یک بازی میسازن که صد درصد GoW هست ولی مگه EA با اون همه دبدبه و کبکبش نیمد بازی اقتباسی از کتاب دانته رو کپ GoW ساخت؟ چرا اونو نمیگید؟
اتفاقا این میتونه شروعش باشه، که کم کم از یک بازی تقلید کنند و برسن به حدی که اون بازی رو پشت سر بزارند ...
هیچ کشوری بی مشکل نیست، هیچ کشوری قرار نیست از روز اول بهترین هارو ارائه بده، ولی ما اصولا کشوری هستیم که هرکس میاد کاری بکنه میایم تخریبش میکنیم. انتقاد با تخریب فرق داره.
اینها با گرشاسپ بد نساختن، در سطح بازی های ایرانی قراره بررسی بشه، نه بری گاد آف وار بیاری که برای ساخت بازیش روی PSP سه یا چهار برابر خرج بیشتر میشه.
اگر قرار به این باشه که ما سازنده رو تحت نظر قرار بدیم، باید هر آشغالی رو بازی کنیم.
هزارتا بازی ایرانی خوب بیرون هست با Unity3D ساخته شده. تیمش ازینهم کوچیکتره.
گفتم، فرق بین نقد و تخریب هست، ایراد بنی اسرائیلی گرفتن خیلی فرق میکنه.
من ندیدم تاحالا بازی ای در سطح گرشاسپ از لحاظ گرافیک، گیم پلی و داستان و صداگذاری و... تو ایران تولید شده باشه.
شاید من ندیدم، بیار نشون بده ببینیم.
جالبه که بازی های خارجی که این بازیها در برابرش ماست هم نیست توی مغازه ها کیلویی بهت میدن شاد میشی حالا اینا بازی میسازن صد تا قفل میزارن روش و با اس ام اس فعالش کن و سه بار بیشتر نصب نمیشه و فیمتش سر به فلک میکشه هیچی بعد میان تو مجلات مینویسن این هم سیستم پیشنهادی بازی گرشاسپ : گرافیک 1 رم 2 سی پی یو کور آی 5 آخه بازی که با گرافیک 32 میشه رو فول اچ بازیش کرد!!!!!گرافیک 2 رو به کجاش بزنه آخه!!!!
میبینی ؟ مشکل همیجاست،باید بازی ها با قیمت های جهانی عرضه بشه براتون. بعد گرشاسپ رو بهترین بازی میدونید ...
قیمت پنج تومان هم شد سر به فلک؟
.
شما داری بازی دزدی میخری عزیزم!! اینو که میدونی؟ وگرنه همون بازی هم قیمت 60 دلاره یعنی نزدیک 10 برابر و خورده ای بیشتر به اون میگن سر به فلک.
درضمن من پ ام مشکل داره، گاهی نمیگیره مجبورم ب بنویسم! یکی بیاد عنوان تابیک رو درست کنه :
گرشا
سپ درسته نه گرشا
سب.