GeoW 2 کلا سروراش مشکل داره چه برای اون که تو آمریکا هست چه برای اون که تو آفریقا هستش،اما برای اونا کمتر برای ماها بیشتر!
حسين جان server خوب جايي نميفروشن بريم 3 4تا بخريم ؟؟؟:biggrin1:
GeoW 2 کلا سروراش مشکل داره چه برای اون که تو آمریکا هست چه برای اون که تو آفریقا هستش،اما برای اونا کمتر برای ماها بیشتر!
نوید جون Server می خوای بیا خودم بهت میدم:biggrin1: فقط تعداد دقیقش رو بگو تا برات بفرستم بیاد:biggrin1:حسين جان server خوب جايي نميفروشن بريم 3 4تا بخريم ؟؟؟:biggrin1:
تو سایت که رفتم دقیقا چیکا کنم ؟این سایت سرعت دانلود و اپلود و پینگ و غیره رو میده من با این مشخصات میتونم تو لایو بازی کنم شما هم تست کنید و نتیجه رو اینجا بزارین اینطوری میتونیم بفهمیم کدوم سرویس بهتره
من داتک سرویس 256 دارم
برای تست روی عکس کلید کنید.(سرور رو باکو انتخاب کنید)
روی گزینه My Past Results کلیک کنید اطلاعات خیلی جالبی راجب خطتون بهتون میده و میتونید با قبل مقایسه کنید
وحشتناك!
سلام
سلام
خوب البته همونطور که دوستان هزاران بار اعلام کردند و البته عکس هم گزاشتن کاملا مشخص شد که این پینگ گرفتن speedtest.net اشتباه هستش . البته فکر کنم برای اونایی که از شاتل سرویس میگیرن این اختلاف وجود داره .
شما اگر میشه توی CMD که پینگ واقعی رو میده ping optimum.com -t رو وارد کن .
این همون سروریه که شما باهاش پینگ گرفتی .
من خودم 512 نا محدود دارم که سرعت Download , Upload من دور و بر 600 هستش .
پینگ هم با همین نیویورک بین 230 تا 290 هستش .
-------------------------------------------------------------
دوستان یه برنامه هم هست که میتونید باهاش پیگ واقیتون رو هر لحظه خیلی راحت با هر جا که خواستید بگیرید که من خودم از این برنامه استفاده می کنم : PingTestEasy
برنامه خوبیه حجمش هم به 1 مگابایت نمیرسه .
نه من پینگم 600 نیست . Download و Upload م 600 ه :biggrin1:عزیز دلم این پینگ ها نسبی هستند. یعنی پینگ شما در این سایت 600 هستش پس اون موقع باید با پینگ من مقایسه بشه و از اینجا نتیجه گرفته می شه.
در مورد اون روش من بارها امتحان کردم و پینگم حدود 100 می چرخه.