آخه بیشتر سرویس ها از نظر سرعت نزدیک هستند. به طور مثال من 128 آپلود و 256 دانلود دارم و کمتر دیدم این قدر فرق بین این دو باشه و احتمالا سرویس خاصی دارید.توي ايران يا توي جهان؟
من هم 128 هستم ولی سرعت دانلودم 32!!آخه بیشتر سرویس ها از نظر سرعت نزدیک هستند. به طور مثال من 128 آپلود و 256 دانلود دارم و کمتر دیدم این قدر فرق بین این دو باشه و احتمالا سرویس خاصی دارید.
من نمی دونم دقیقا چجوریه ولی سرویس رامین 128 خالی نیست و باید حدودا 192 باشه. چون من با art3 35 تا دانلود می کنم.سلام
شما ها یعنی 32 کیلوبایت با 128 دانلود میکنید ! این ISP که ما داریم فکر نکنم با 128 بتونه 15 کیلوبایت هم بده
من برای بازی 128 بگیرم خوبه ؟ با چه محدودیتی ؟ اگر یکم توضیح بدین ممنون میشم
من نمی دونم دقیقا چجوریه ولی سرویس رامین 128 خالی نیست و باید حدودا 192 باشه. چون من با art3 35 تا دانلود می کنم.
یعنی با 128 میتونید 35 تا دانلود کنید !من نمی دونم دقیقا چجوریه ولی سرویس رامین 128 خالی نیست و باید حدودا 192 باشه. چون من با art3 35 تا دانلود می کنم.
یک چیز جالب دیگه که پارس انلاین داره اینه که بدون اینکه اینترنتو شارز کنید میتونی فقط با 360 به لایو وصل بشید!یعنی از طریق اینترنت بروسر کامپیوتر و پلی3 نمیتونید وصل بشید!
چند وقت پیش(اون روز تاسوعا و عاشورا)من اینترنتم تموم شد و به دلایلی پول نداشتم تا شارز کنم وقتی از طریق کامپیوتر میخواستم وصل بشم میگفت کابر گرامی اینرنتت شما تموم شده و باید شارز کنید من هم تعجب کردم و گفتم من که همین یک ساعت پیش توی لایو بودم پس چه جوری تموم شده!کامپیوتر را خاموش کردم و از طریق 360 به لایو وصل شدم!!!!!
تا یک هفته این کارو کردم!:biggrin1:
نمیدونم ولی Ip و همه چیز وقتی شارز تموم میشه فعاله فقط به جای اینکه هر سایتی خودت بخوای بری به زور میبرتت توی سایت پارس انلاین و میگه شارز تموم شده!:biggrin1:
بله میشه یکی از دوستان من الان 6 ماهه داره این جوری بازی میکنه!(میثم)نه مگه میشه..!!!!!!!!!؟
بعد از لایو بازی کردن وقتی که دوباره مودم رو به PC وصل میکنی دقیقا یک اروری مبنی بر اینکه شارژ شما تموم شده رو نشون میده.. که باید یکی دو بار مودم رو ریست کنید تا درست بشه..
لگ؟اااااااااااااااا شما آرت 3 داری سرعتش ثابت هست یا نوسان داره ممنون میشم اگه جواب بدید چون من هم دارم آرت 3 دار میشم
پینگش خوبه رو چنده معمولا تو بازیا مخصوصن left 4 dead لگ داره یا نه ؟
امیر ببخشید این شرکتی که تو ازش سرویس میگیری اسمش چی هست؟ بعد می خواستم بدونم برای دور و ور میدان فاطمی هم سرویس میده؟لگ؟
فکرش هم نکن. سرعت و پینگم در حد تیم ملی...!