تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باکو
407501916.png

اینم نیویورک
407511112.png

چطوره؟ میتونم بازی کنم؟
128 شاتل دارم
سرعت عادی و متوسط برای لایو...

اساتید من یک سوال دارم
من تازه adsl گرفتم از آسیا تک با سرعت 512 حجم 2 گیگ
میخوام بدونم مثلا من اگر گرز آو وار 2 رو چند ساعت تو لایو میتونم با این 2 گیگ بازی کنم
بهتر بگم هر ساعت بازی توی لایو چقدر از اون 2 گیگ مصرف میشه ؟ اگر باید سوالم رو جای دیگه ای مطرح میکردم عذر میخوام منو راهنمایی کنید که اونجا سوالم رو مطرح کنم .

اساتید من یک سوال دارم
من تازه adsl گرفتم از آسیا تک با سرعت 512 حجم 2 گیگ
میخوام بدونم مثلا من اگر گرز آو وار 2 رو چند ساعت تو لایو میتونم با این 2 گیگ بازی کنم
بهتر بگم هر ساعت بازی توی لایو چقدر از اون 2 گیگ مصرف میشه ؟ اگر باید سوالم رو جای دیگه ای مطرح میکردم عذر میخوام منو راهنمایی کنید که اونجا سوالم رو مطرح کنم .
برو اینجا بهتره.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=630137#post630137

امیر جان الان Ping من 300 هست و با لگ Geow2 رو بازی می کنم و حداقل دیگه باید 200 باشه;)
چون GEOW رو مثال زدی میگم کلا GEOW سروراش ضعیف حتی خارحی ها هم در بازیها لگ دارن و بستگی به قوی بودن هاست داره که در مچ ها انتخاب میشه یکی از بزرگترین شکایات خارجی ها به گیرز 2 هم همین لگی بودنش هست که دارن روش کار میکنن تا برطرف بشه میتونی برای پینگ با بازیهایی مثل COD تست کنی

چون GEOW رو مثال زدی میگم کلا GEOW سروراش ضعیف حتی خارحی ها هم در بازیها لگ دارن و بستگی به قوی بودن هاست داره که در مچ ها انتخاب میشه یکی از بزرگترین شکایات خارجی ها به گیرز 2 هم همین لگی بودنش هست که دارن روش کار میکنن تا برطرف بشه میتونی برای پینگ با بازیهایی مثل COD تست کنی
ممنون میرم با COD 5 تست می کنم ببینم چی میشه. ببخشید اگه کسی رو به اشتباه گمراه کردم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or