iranian_ boy
کاربر سایت
خوبه...این سرعت حداقل سرعت برای لایوه...یعنی به راحتی بازی می کنید ولی اگر افت سرعت پیدا کنید اون وقت سرعت نا مناسب خواهد بود...
امین جان افت سرعتی مشاهده نمی کنم:biggrin1:
میشه امیر جان شما بچه ها رو از نظرات خودتون مطلع نکینید؟خوبه...این سرعت حداقل سرعت برای لایوه...یعنی به راحتی بازی می کنید ولی اگر افت سرعت پیدا کنید اون وقت سرعت نا مناسب خواهد بود...
سرعت اگر خوب باشه پینگ کم و زیاد می شه...من خودم 1 ماه پیش یک تست گرفتم پینگم 800 بود ولی بدون مشکل دارم بازی می کنم...بی خودی حرف نزن:biggrin1:اول شما یک نگاه به اون به اون پینگ بنداز و بعد بگو خوبه ایشون اگه با این پینگ بیاد افتضاحه اصلا نمیتونه تکون بخوره!
بله میشه ولی زیاد به سرعت دانلود ربطی نداره شما اگه میخوای از بازی کردن لذت ببری باید پینگت خوب باشه.
به به بسیار لذت بردیم.سرعت اگر خوب باشه پینگ کم و زیاد می شه...من خودم 1 ماه پیش یک تست گرفتم پینگم 800 بود ولی بدون مشکل دارم بازی می کنم...بی خودی حرف نزن
خوبه زرد و قرمز هستی توی بازیها اگه میخوای پینگت همواره زرد باشه باید زیر 400 باشه.الان پینگ من چطوره ؟ میتونم راحت بازی کنم ؟
آقا یه چیزی
من الآن زنگ زدن ISP سوال کردم که چرا پینگ انقدر بالا هست. گفت با چی تست میکنید گفتم با speedtest.net.
گفت دستی yahoo رو پینگ کنید. کردم تایم رو داد 376 !! پس چرا توی این سایت speedtest.net انقدر زیاد میده؟
من با 376 یاهو میتونم قشنگ و روان بازی کنم ؟
http://www.speakeasy.net/speedtest/
شما تقریباً با هیچ اینترنتی در ایران نمی تونی قشنگ و روان بازی کنی. این جمله ای هست که به اشتباه اینجا دوستان می نویسند در مورد pingشون.من با 376 یاهو میتونم قشنگ و روان بازی کنم ؟