Minato کاربر سایت Jan 28, 2013 #2,552 دوستان واسه فهمیدن سرعت حتما اول باید تو این سایت Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test عضو شد یا نیاز نیست؟ آخه من میرم هیچی نشون نمیده یه لودینگ میاد که 100% همین
دوستان واسه فهمیدن سرعت حتما اول باید تو این سایت Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test عضو شد یا نیاز نیست؟ آخه من میرم هیچی نشون نمیده یه لودینگ میاد که 100% همین
jondollah کاربر سایت Jan 28, 2013 #2,553 نوشته شده توسط Minato: دوستان واسه فهمیدن سرعت حتما اول باید تو این سایت Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test عضو شد یا نیاز نیست؟ آخه من میرم هیچی نشون نمیده یه لودینگ میاد که 100% همین بیشتر... خیر نیاز نیست . بعد از اون ۱۰۰ ٪ باید یه صفحه بیاد . یکم باید بعد از ۱۰۰٪ صبر کنی . اگه نشد صفحه رو ریفرش کن .
نوشته شده توسط Minato: دوستان واسه فهمیدن سرعت حتما اول باید تو این سایت Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test عضو شد یا نیاز نیست؟ آخه من میرم هیچی نشون نمیده یه لودینگ میاد که 100% همین بیشتر... خیر نیاز نیست . بعد از اون ۱۰۰ ٪ باید یه صفحه بیاد . یکم باید بعد از ۱۰۰٪ صبر کنی . اگه نشد صفحه رو ریفرش کن .
jondollah کاربر سایت Feb 9, 2013 #2,558 نوشته شده توسط Sniper 68: سلام از من خوبه یا نه ؟ بیشتر... سلام با ایرانیا خوبه . به نظر میاد که با خارجیا خوب نباشه اما برای اطمینان یه تست هم با خارج بگیر.
نوشته شده توسط Sniper 68: سلام از من خوبه یا نه ؟ بیشتر... سلام با ایرانیا خوبه . به نظر میاد که با خارجیا خوب نباشه اما برای اطمینان یه تست هم با خارج بگیر.
danial.wwf کاربر سایت Feb 18, 2013 #2,562 نوشته شده توسط cyborg411: بیشتر... واسه بازی با ایرانی ها خوبه
danial.wwf کاربر سایت Feb 19, 2013 #2,564 نوشته شده توسط Mr. Dante: این پینگ خوبه؟ بیشتر... اره به نظر خوب میاد
mohamadzarin کاربر سایت Feb 24, 2013 #2,565 فقط کف نکنید البته من تو کرج زندگی میکنم http://www.speedtest.net/result/2531596340.png