danial.wwf کاربر سایت Jan 9, 2013 #2,538 نوشته شده توسط cpt rock: دوستان من با این تو خیلی از بازی ها لگ دارم !!! بیشتر... ٌWOW :crying1منم میخوام) speed test پینگم رو 35 اعلام میکنه ولی بازم هیلو 4 با خارجی ها تاخیر دارم اساسی..
نوشته شده توسط cpt rock: دوستان من با این تو خیلی از بازی ها لگ دارم !!! بیشتر... ٌWOW :crying1منم میخوام) speed test پینگم رو 35 اعلام میکنه ولی بازم هیلو 4 با خارجی ها تاخیر دارم اساسی..
jondollah کاربر سایت Jan 9, 2013 #2,540 نوشته شده توسط cpt rock: دوستان من با این تو خیلی از بازی ها لگ دارم !!! بیشتر... :-o پس الکی میگی لگ داری! حالا یه چند تا خارج هم بگیر بزار .
نوشته شده توسط cpt rock: دوستان من با این تو خیلی از بازی ها لگ دارم !!! بیشتر... :-o پس الکی میگی لگ داری! حالا یه چند تا خارج هم بگیر بزار .
el-nino کاربر سایت Jan 9, 2013 #2,541 نوشته شده توسط cpt rock: دوستان من با این تو خیلی از بازی ها لگ دارم !!! بیشتر... مال من با تهران 10 هستش ولی مال تو دیگه خیلی خوبه!
نوشته شده توسط cpt rock: دوستان من با این تو خیلی از بازی ها لگ دارم !!! بیشتر... مال من با تهران 10 هستش ولی مال تو دیگه خیلی خوبه!
jondollah کاربر سایت Jan 9, 2013 #2,542 اینم واسه من :d میگم چرا تو بازی همش فکر می کنم هاستم! حالا هی برین بگین شاتل بده! دیگه هیچ شک و شبه ای باقی نموند. آخرین ویرایش: Jan 9, 2013
اینم واسه من :d میگم چرا تو بازی همش فکر می کنم هاستم! حالا هی برین بگین شاتل بده! دیگه هیچ شک و شبه ای باقی نموند.
el-nino کاربر سایت Jan 10, 2013 #2,544 نوشته شده توسط jondollah: اینم واسه من :d میگم چرا تو بازی همش فکر می کنم هاستم! حالا هی برین بگین شاتل بده! دیگه هیچ شک و شبه ای باقی نموند. بیشتر... مال تو که قبلا بهتر بود!؟ ---------- نوشته در 11:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط CM_Punk: این خوبه؟ http://www.speedtest.net/result/2424589819.png بیشتر... نسبتا خوبه سعی کن با خارجی ها بازی نکنی
نوشته شده توسط jondollah: اینم واسه من :d میگم چرا تو بازی همش فکر می کنم هاستم! حالا هی برین بگین شاتل بده! دیگه هیچ شک و شبه ای باقی نموند. بیشتر... مال تو که قبلا بهتر بود!؟ ---------- نوشته در 11:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط CM_Punk: این خوبه؟ http://www.speedtest.net/result/2424589819.png بیشتر... نسبتا خوبه سعی کن با خارجی ها بازی نکنی
jondollah کاربر سایت Jan 10, 2013 #2,545 نوشته شده توسط el-nino: مال تو که قبلا بهتر بود!؟ بیشتر... عوضش با تهران بهتر شده! خیلی هم عالی! اصلا نمیفهمم سیستم پینگ و سرعت آپ و دانش چجوریه! هر با یه چیز میده!
نوشته شده توسط el-nino: مال تو که قبلا بهتر بود!؟ بیشتر... عوضش با تهران بهتر شده! خیلی هم عالی! اصلا نمیفهمم سیستم پینگ و سرعت آپ و دانش چجوریه! هر با یه چیز میده!
amir0831 کاربر سایت Jan 15, 2013 #2,550 کلا وضعیت نت من عجیب هست یه وقت با 4.2.2.4 پینگ میگیرم 270 که 50% تایم اوت داره میرم فیفا میزنم هیچ لگی نداره.ولی یه موقع 220 بدون تایم اوت پر از لگه!
کلا وضعیت نت من عجیب هست یه وقت با 4.2.2.4 پینگ میگیرم 270 که 50% تایم اوت داره میرم فیفا میزنم هیچ لگی نداره.ولی یه موقع 220 بدون تایم اوت پر از لگه!