من هر کی رو دیدم که از مخابرات داره با خارج پینگش عالی بوده و بازی هایی که برای یکی مثل من قابل سرچ نیست رو سرچ کرده و پیدا کرده . (گرز۳ و کال آف بلک ۲) .دوستان بهترین پینگ رو کدوم شرکت میده؟
الان آسیا تک دارم با تهران پینگم در بهترین حالت 150 هستش!
128 جواب میده برای بازی؟ میخوام یه خط دیگه اینترنت فقط برای بازی بگیرم که بهترین پینگ رو بده.
ممنون.
من هر کی رو دیدم که از مخابرات داره با خارج پینگش عالی بوده و بازی هایی که برای یکی مثل من قابل سرچ نیست رو سرچ کرده و پیدا کرده . (گرز۳ و کال آف بلک ۲) .
من هر کی رو دیدم که از مخابرات داره با خارج پینگش عالی بوده و بازی هایی که برای یکی مثل من قابل سرچ نیست رو سرچ کرده و پیدا کرده . (گرز۳ و کال آف بلک ۲) .
سرعت دانلود تاثیری روی بازی کردن نداره آنچنان بیشتر پینگ اهمیت داره دوست ماله مخابرات تا جای که من تا حالا دیدم بیشتر از 40 نشده این روزا هم روی 35 است البته با ایران .با 4.2.2.4 هم معمولا روی 250 یکم کمتر است.و تا جایی که می دونم الان خیلی از مخابرات ها دیگر 128 اصلا نمی دن یعنی از 256 باید بگیرید.بعد اگه 128 بگیرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سرعت دانلود که مهم نیست؟
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk HD
یکی رو هم دیدم که ۱۲۸ مخابرات داره و بازی میکنه . اما بعضی اوقات وقتی تو پارتیه میگه بازی واسش لگ دار میشه.بعد اگه 128 بگیرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سرعت دانلود که مهم نیست؟
سرعت دانلود تاثیری روی بازی کردن نداره آنچنان بیشتر پینگ اهمیت داره دوست ماله مخابرات تا جای که من تا حالا دیدم بیشتر از 40 نشده این روزا هم روی 35 است البته با ایران .با 4.2.2.4 هم معمولا روی 250 یکم کمتر است.و تا جایی که می دونم الان خیلی از مخابرات ها دیگر 128 اصلا نمی دن یعنی از 256 باید بگیرید.
یکی رو هم دیدم که ۱۲۸ مخابرات داره و بازی میکنه . اما بعضی اوقات وقتی تو پارتیه میگه بازی واسش لگ دار میشه.
تنها خصوصی ای که دیدم با خارج پینگ خوبی داشت یکی از شرکت صبانت تو مشهد بود! شاتل که خودم دارم افتضاح هست .پس فکر کنم بهترین راه گرفتن 128 از شرکتای خصوصی باشه که روزانه رو بالا میبندن.
شاتل یا پارس آنلاین مثلا.
تو خصوصی ها کدوم بهتره برای بازی؟
دم همتون گرم
یک انسان نیکوکار بنده رو هم راهنمایی که این برای بازی تو لایو خوب هست یا نه
وایمکس مبین نت 512