تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
ميخواستم بدونم سرعت ١ مگابيت بر ثانيه يا همون ١٢٨ كيلوبايت واسه بازي خوبه؟يا نه؟

به 2 عامل بستگی داره. 1- اینکه اگه ADSL می خوای بگیری باید مرکز مخابراتیت شلوغ نباشه یا به عبارت دیگه پینگ بالایی نداشته باشه و 2- اینکه بخوای از کدوم شرکت بگیری.

به 2 عامل بستگی داره. 1- اینکه اگه ADSL می خوای بگیری باید مرکز مخابراتیت شلوغ نباشه یا به عبارت دیگه پینگ بالایی نداشته باشه و 2- اینکه بخوای از کدوم شرکت بگیری.
در واقع يه اينترنت شركتيه...مبين نته...ضريب اشتراكشم يك به چهاره... ٩ گيگابايت هم محدوديت حجمي در روزه...

دوستان با این مشخصات میتونم بدون لگ بازی کنم ؟
1961915122.png

1961927807.png

شما ها چقدر روحیه میدید.من با پینگ 280 دارم با خارجی ها توپ بازی میکنم نمیدونم شما چرا انقدر روحیه آدم رو بهم میریزید با خارجی ها هم میتونه بدون لگ بازی کنه
آخه فقط لگ نداشتن که مهم نیست بخوای بدون تاخیر بازی کنی باید پینگت زیر 200 باشه !

شما ها چقدر روحیه میدید.من با پینگ 280 دارم با خارجی ها توپ بازی میکنم نمیدونم شما چرا انقدر روحیه آدم رو بهم میریزید با خارجی ها هم میتونه بدون لگ بازی کنه

راست میگه خداییش . شما واقعا روحیه ی آدم رو به هم میریزید . من هم پینگم در حدود 300 هستش . خوب هم بازی میکنم . گاهی که پینگ میره بالای 300 مثلا 350 یکم تاخیر داره . ولی بازم میشه بازی کرد .
بابا جان ما میخوایم بازی کنیم . نمیخوایم که کوه بکنیم که .

راستی بچه ها اصلا از سایت speedtest.net پینگتون رو آزمایش نکنید . اون نتایج درستی بهتون نمیده . به من بارها ثابت شده . مثلا تو بازی راحت بازی میکردم و 2 تا 3 خط بودم اما میرفتم با اسپید تست پینگ میگرفتم میدیدم بالای 400 هستم . برای پینگ گرفتن از سایت PingTest.net استفاده کنید که دقیق و درسته . مثلا پینگ صحیح من 230 بود با PingTest.net . بازم میگم speedtest.net جواب درستی نمیده این بارها به من ثابت شده .
موفق باشید :) .

راستی بچه ها اصلا از سایت speedtest.net پینگتون رو آزمایش نکنید . اون نتایج درستی بهتون نمیده . به من بارها ثابت شده . مثلا تو بازی راحت بازی میکردم و 2 تا 3 خط بودم اما میرفتم با اسپید تست پینگ میگرفتم میدیدم بالای 400 هستم . برای پینگ گرفتن از سایت PingTest.net استفاده کنید که دقیق و درسته . مثلا پینگ صحیح من 230 بود با PingTest.net . بازم میگم speedtest.net جواب درستی نمیده این بارها به من ثابت شده .
موفق باشید :) .
من که او سایت میرم نمیشه تا وسط میره ارور میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or