تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان ماله من اینطوره یعنی خوبه چیه؟ چطوره برای لایو؟

ping:343ms
download speed:0.87 mbps
upload speed:0.22 mbps

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:37 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید اشتب شد:

download:0.87
upload:0.23

الان ماله من اینطوره یعنی خوبه چیه؟ چطوره برای لایو؟

download speed:0.87 mbps
upload speed:0.22 mbps

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:37 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید اشتب شد:

download:0.87
upload:0.23
آخه من از روی این چی رو تشخیص بدم؟ آخه چند بار باید بگم که اسم سروری که باهاش تست گرفتی رو بزاری؟

دوستان اگر واقعا میخواید نتیجه درست را از پینگ بگیرید باید با سرورهای اروپای دور تست بگیرید :)

تهران چیزی رو معلوم نمیکنه

سلام
دوستان با این وضعیت من میشه فیفا 12 لایو برم؟
ممنون

کافیه خیلی هم خوبه!
برای فیفا سرعت و پینگ خیلی خوب نمیخواد!زیر 300 با اروپا کافیه!

---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:40 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اگر واقعا میخواید نتیجه درست را از پینگ بگیرید باید با سرورهای اروپای دور تست بگیرید :)

تهران چیزی رو معلوم نمیکنه
من پیشنهاد میکنم با آلمان فرانکفورت پینگ بگیرین یا تو cmd پینگ با سایت www:))psw:))net بگیرین!خیلی خوب پینگ رو مشخص میکنه!

واسه بازی هایی که توش ایرانیا تک و توک اند بایست با اروپای دور یا ... تست گرفت و گرنه واسه یه چیزی مثل cod همین تهران کافیست. اوصیکم بالبازی با دوستان ایرانی وگرنه =====> لگ

آره فکر کنم شاید یک ذره لگ داشته باشه من با دوستان mw3 رو میتونیم بدون لگ بازی کنیم اگر یه بازی بسازی و دوستات رو اینوایت کنی کاملا بدون لگ میتونی بازی کنی ولی با خارجی ها شاید لگ داشته باشه ولی میتونی راحت بازی کنی ودر بازی کردنت تاثیر نمیگذارد:>

آره فکر کنم شاید یک ذره لگ داشته باشه من با دوستان mw3 رو میتونیم بدون لگ بازی کنیم اگر یه بازی بسازی و دوستات رو اینوایت کنی کاملا بدون لگ میتونی بازی کنی ولی با خارجی ها شاید لگ داشته باشه ولی میتونی راحت بازی کنی ودر بازی کردنت تاثیر نمیگذارد:>
!!!!با بازی کردن با خارجیا تاثیر نمی ذاره؟!!با ایرانیا شاید ولی با خارجیا ...

بچه ها این چطوره؟
1943337716.png

اعصابم خورد شده!با ایرانی ها پینگم تو بازی فیفا 12 خراب تر از خارجی ها هست مشکل از فرند های ایرانیم هست یا یه مشکل دیگه ای هست!
الان من فقط با یک نفر ایرانی پینگم سبز هست با بقیه همه قرمز در حالی که با خارج زرد هست!یعنی اینترنت بقیه مشکل داره که اینجوری میشه یا شبکه اینترنت داخلی مشکل داره و بعضی شهر ها اتصال به همشون دارای مشکل هست!
شما اینطور مشکلی ندارید!
پینگم هم با آلمان 230 هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or