تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فک کنم خوب بودنش معلوم باشه.
این عوض کردن سرور رو چه جوری انجام دادی؟
تو بازی کردن تاثیر داره یا اینکه همیشه تو بازی کردن سرعت ثابته و ربطی به عوض کردن server نداره؟

1615038453.png

حالشو ببرید.
grade F.slower than 92% of Iran.
من از اخر اول شدم هورا!!!!!!!!!!!!

ببخشید دوباره می پرسم:

ping:70ms
don:0.50
upload:0.24
خوبه؟
چه جوری می شه server رو عوض کرد ؟ بطوری که ping کمتر شه؟ با اینکار don و up هم تغییر می کنه؟
من یک بازی (gears of war 3)رو بازی میکنم تو live سرعت کم من تو کیفیت بازی دیگران تاثیر می ذاره؟ اگه بذاره حدودا چقدر؟
با تشکر.
icon14.png

به جا اینکه استارت تست رو بزنی از اون نقشه ی اون وسط صفحه با کلیک کردن سرور رو انتخاب کن! با درگ کردن ماوس رو نقشه میتونی نقشه رو تکون بدی همین!;)

ببخشید دوباره می پرسم:

ping:70ms
don:0.50
upload:0.24
خوبه؟
چه جوری می شه server رو عوض کرد ؟ بطوری که ping کمتر شه؟ با اینکار don و up هم تغییر می کنه؟
من یک بازی (gears of war 3)رو بازی میکنم تو live سرعت کم من تو کیفیت بازی دیگران تاثیر می ذاره؟ اگه بذاره حدودا چقدر؟
با تشکر.
icon14.png

تو بازی خودت تاثیر میزاره،اگه پینگت با سرور بازی زیاد باشه پیشنهاد میکنم اصلا سمتش هم نرو...تیر میزنی 4ثانیه بعد تیر زده میشه!!!تو فوتبال و بقیه بازی ها هم همینطور...دریک کلام بازی با پینگ بالا=اعصاب خوردی
:((
این حالمو بهم زد...

تو بازی خودت تاثیر میزاره،اگه پینگت با سرور بازی زیاد باشه پیشنهاد میکنم اصلا سمتش هم نرو...تیر میزنی 4ثانیه بعد تیر زده میشه!!!تو فوتبال و بقیه بازی ها هم همینطور...دریک کلام بازی با پینگ بالا=اعصاب خوردی
:((
این حالمو بهم زد...

آره ولی زیر 1 ثانیه تاخیر داره ولی بازم تو جنگ های shotgun ای(gow3) اول من می زنم بعد می زنه بعد من میمیرم ولی اون زنده است
icon8.png

البته تو از راه دور اینطوری نیست
icon7.png

1674032921.png

برای من چطوره دوستان؟خواهشن نظر بدید

---------- نوشته در 02:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 AM ارسال شده بود ----------

لطفاً نظر خودتونو بدین با تشکر

آخرین ویرایش:
Shatel ~ Tehran
1674925174.png

Shatel ~ Londan
1674930205.png

---------- نوشته در 03:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:08 PM ارسال شده بود ----------

1674032921.png

برای من چطوره دوستان؟خواهشن نظر بدید

---------- نوشته در 02:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 AM ارسال شده بود ----------

لطفاً نظر خودتونو بدین با تشکر
با سرور های اروپایی و امریکایی بگیر

---------- نوشته در 03:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:10 PM ارسال شده بود ----------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or