musicloveline
کاربر سایت
این چطوره؟؟؟
پینگت به شدت داغونه.cod که اصلا نمیتونی بازی کنی.
این چطوره؟؟؟
1-پینگت برای آنلاین بازی کردن زیر 200 باشهدوستان یه نفر لطفا یه توضیحی در مورد این پینگ بده :
1-الان بهترین حالت پینگ برا بازی باید از چند پایین تر باشه ؟
2-پینگ چه ارتباطی با سرعت دان و آپ داره ؟
3-پینگ بالا میتونه با سرعت دان و آپ بالا خوب باشه ؟
4-اصلی ترین نکته تو بازی انلاین پایین بودن پینگه ؟
5-مثلا سرعت دان 60 - آپ 20 - پینگ 300 خوب جواب میده ؟ اگه نه چطور باید باشه ؟
6- برا COD انلاین پینگ باید از چند کمتر باشه و سرعت دا و آپ از چند بیشتر ؟
شرمنده دوستان سوالام زیاد بود
سرویسم 2mb ه یعنی دان 2مگ و آپ 512 k باید باشه که نیست. اونم از وضع داغون پینگ.چرا؟مگه چه شه؟قراربود بهت چه سرعتی بده؟
شاتل جدیدا دو دره داره میکنه.منم 2mb اما از 256 صبانت کمتر.فقط قیمتاش خوبه.پینگم که از کل ایران کمتره
با سلام
در اکثر بازیا host از چه کشوریه؟یعنی اگه بخوایم یک نظر کلی درباره ی وضعیت سرعت و پینگ و آپ بدیم (برای بازی کردن)چه کشوری را باید در تست server بذاریم؟
با تشکر..
اقا به اینا یه نگاهی بندازین اگه حله برم lt3 بزنم لایو بازی کنم(256 نا محدود از تبریزم)
راستی اولین بارمه میخوام لایو میزنم.باید پول پرداخت کنم؟
فک کنم ping خوبه ولی سرعت downوup load خیلی کمه.تو بازی کردن مشکلی میاره؟
-------------------------------درست فکر کردی. ولی اشکال نداره میتونی همون 1 ماه که بهت اکانت گلد میده رو بازی کنی تست کنی بعدش اگه بخوای باید اکانت گلد بخری.
بازی های شوتر ( MW3 & BF3) رو بیخیال شو ولی بقیه مثلا فیفا رو میتونی بدون مشکل بزنی.
من جای شما باشم سرویسم رو عوض میکنم واسه لایو حداقل 512 میگیرم. بیای لایو رو تست کنی دیگه آفلاین بازی نمیکنی
-------------------------------
علت چیه که نمیتونم cod و bf3 بزنم اگه 512 کنم حل میشه؟
بعد از یک ماه که اکانت تموم شد چجوری میشه پول داد و خرید؟چنده؟
(بابا PSN خیلی راحتتر بود)
پینگت بد نیست ولی زیادم خوب نیس (البته از پینگه من بهتره ) با این پینگت میتونی با ایرانی ها خیلی راحت و بدونه لگ بازی کنی ولی با خارجی ها لگ داری ( که بعضی وقتا هم خیلی شدید میشه )اقا به اینا یه نگاهی بندازین اگه حله برم lt3 بزنم لایو بازی کنم(256 نا محدود از تبریزم)
--------------------------------
-----------------
راستی اولین بارمه میخوام لایو میزنم.باید پول پرداخت کنم؟
فک کنم ping خوبه ولی سرعت downوup load خیلی کمه.تو بازی کردن مشکلی میاره؟