تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم ماله منه :

1549410330.png

چطوریاس ؟؟

دوستان اینجا کسی هس که با پارس انلاین میره xbox live؟؟من یه مشکل عجیب دارم تا 2هفته پیش راحت میرفتم لایو...الان نمیدونم پی شده میره لایو ولی به سرورای بازی ها کانکت نمیشه؟؟؟به پشتیبانی ام زنگ زدم گفتن پکیج گیمینگ رو براتون باز کردیم ولی هیچ تفاوتی پیدا نکرده.....کسی هست کمک کنه؟؟؟

اینم ماله منه :

1549410330.png

چطوریاس ؟؟

نمیدونم کجا ساکن هستین ولی پینگتون خوبه اما سرعت دانلودتون خوب نیست . :-s سرعت آپلود خوبه . نمی دونم سرعتتون چنده . من برا خودمو گذاشتم . 2 مگ پارس آنلاین سرعت آپلودم 0.35 . سرعت دانلودم 1.60 ولی با واشنگتن سرعت دانلودم 1.94 هستش . پینگمم 74 . :(

سلام دوستان یه سوال بپرسم بهم نمی خندید؟ من بلد نیستم توی این سایت اندازه سرعتامو به دست بیارم.لطفا یکی راهنمایی کنه...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه سوال بپرسم بهم نمی خندید؟ من بلد نیستم توی این سایت اندازه سرعتامو به دست بیارم؟لطفا یکی راهنمایی کنه...
اول که سایت میاد توی هون نقشه برو سمت اروپا و از سروری مثل پاریس یا منچستر تست بگیر.فقط کافیه روی نقطه ها بری که اسم هرکدوم رو مینویسه بعد روش کلیک کن.اگه begin test رو بزنی از سرور تهران یا کرج میگیره که چون داخل کشور ان پینگ مسلما پایین میاد پس به درد نمیخوره

نمیدونم کجا ساکن هستین ولی پینگتون خوبه اما سرعت دانلودتون خوب نیست . :-s سرعت آپلود خوبه . نمی دونم سرعتتون چنده . من برا خودمو گذاشتم . 2 مگ پارس آنلاین سرعت آپلودم 0.35 . سرعت دانلودم 1.60 ولی با واشنگتن سرعت دانلودم 1.94 هستش . پینگمم 74 . :(
من ساکن تبریزم و 128 صبانت میگیرم

سلام دوستان اينترنت من چجوره؟
1578708613.png

درضمن الان مي خوام وصل بشم واسه دانلود كردن يه DLC واسه PES مشكلي برانم پيش نمياد؟ من يه بار سال پيش وصل شده بودم و مشكلي نبود.
ميشه لطفا كمك كنين. ممنون ميشم

سلام دوستان اينترنت من چجوره؟
1578708613.png

درضمن الان مي خوام وصل بشم واسه دانلود كردن يه DLC واسه PES مشكلي برانم پيش نمياد؟ من يه بار سال پيش وصل شده بودم و مشكلي نبود.
ميشه لطفا كمك كنين. ممنون ميشم
ْرعت دانلود و آپلودت خیلی خوبه.
واسه پینگ از یه سرور خارجی تست کن

سلام دوستان. یه سایت دیگه هم برای تست کردن سرعت وجود داره. سایت http://www.speedtest.me. من خودم با این سایت تست کردم سرعت دانلودم 29 کیلوبایت بر ثانیه اس و سرعت آپلودم 33 کیلوبایت بر ثانیه هست و پینگم هم 130 هست البته بستگی به موقعی که تست می گیری داره من خودم یه بار تست کردم پینگم اومد رو 99. راستی من اینترنت 128 از مخابرات می گیرم به نظر شما با این سرعت ها و پینگ خوبه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or