تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تا حالا بهترین آماریه که داشتم اما بازم تو Live که بازی میکنم مشخصه از بقیه عقبترم ! :(
کی میشه ما هم اینترنت عین انسان های قرن 21 داشته باشیم ؟! :(
4cf945c18c0b50f55da35bc10b8c3318.jpg

دانلودم 1.71mb
اپم 0.41
پینگم 236
اهوازم پارس آنلاین 1024kb باکو رو زدم این دراومد ولی اصلا درست نیست.
تا حالا live بازی نکردم ولی دانلودم 200kb اپم 100kb پینگ رو نمیدونم.
درسته؟:)اگه درست نیست میتونم بازیکنم؟

سلام دوستان
من وایرلس دارم و یه مشکل اساسی با nat دارم چون هر کاری میکنم open نمیشه توی فیفا لطفا راهنمایی کنین
من تاپیک رو خوندم و پورت ها رو فروارد کردم ولی اوکی نمیشه حتی حالت bridge هم وصل شدم ولی باز هم modrate این NAT
لطفا کمک کنین مخصوصا دوستانی که وایرلس دارن

دوستان واسه تست پینگ برین از کشور های اروپایی تست بگیرین که سرور بازی ها ماله اونجاست ! و اینم بگم با 128 هم راحت میشه باری کرد !

---------- نوشته در 03:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:29 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان
من وایرلس دارم و یه مشکل اساسی با nat دارم چون هر کاری میکنم open نمیشه توی فیفا لطفا راهنمایی کنین
من تاپیک رو خوندم و پورت ها رو فروارد کردم ولی اوکی نمیشه حتی حالت bridge هم وصل شدم ولی باز هم modrate این NAT
لطفا کمک کنین مخصوصا دوستانی که وایرلس دارن
داداش با بریدج وصل شو ! فقط به ISP بگو که میخوای بریدج وصل شی ! و باید مک ادرس رو برات غیر فعال کنن ! من خودم وایرلس دارم !

Irancell Tehran ,IR
1529281437.png

Irancell Manchester,united kingdom
1529265727.png

Irancell Londen
1529270365.png

Irancell San Fransisco ,CA

1529276873.png

البته ADSL از شاتل دارم ولی فعلا از ایرانسل استفاده میکنم

---------- نوشته در 09:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 PM ارسال شده بود ----------

دیگه این هم اخری که واشنگتن هست که فکر کنم بیشتر سرور ها اونجا هستن
48442785.png

بچه ها چرا انقدر خودتونو اذیت می کنید یه حساب کلی میگم دیگه انقدر نخواید تو سایت speedtest برید به این قسمت ویندووز برید start\run و تایپ کنید این دستور رو البته درست با فاصله هایی که میگذارم نه کم نه زیاد ping 4.2.2.4 -t و ok کنید خوب پینگ کردن شروع میش و شما خودتون میتونید ببینید .
چند نکته در پینگ برای بازی انلاین مهمه که من اینجا اموزش میدم یک اینکه برای حالت بازی انلاین پینگ شما نباید
request time out زیادی داشته باشه یعنی در حالت عالی اصلا و در حالت نرمال بعد از هر 15تا 20 بار پینگ کردن یک بار request time out دادن حالا میریم سراغ خود پینگ بهترین پینگ پینگ های زیر 200 هست و تا زیر 300 نرماله بالای 300 شما دیگه ممکنه رون بازی نکنید توجه کنید که جلو کلمه time یک عدد متغیر میاد که اون پینگ شماست و به عدد متغیر جلو ttl کاری نداشته باشید بچه ها اگر دوست داشتید پینگتون رو با سرور های دیگه امتحان کنید به این صورت دستور بالا رو تغییر بدید برای مثال ping www.yahoo.com -t یا ping www.google.com -t ولی توصیه میکنم همون 4.2.2.4 رو استفاده کنید که معیار بهتریه ممکنه از پینگ گوگل بالا تر بره ولی معیار بهتر این هست و سعی کنید همیشه از همین 4.2.2.4 استفاده کنید.

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or