تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفا راهنمایی‌ کنید

این خوبه؟

1476771545.png

آخرین ویرایش:
نه من دارم با پینگ 350 بازی میکنم و زیاد مشگلی ندارم شما پینگت 250 هست خوبه میتونید خارجی هارو پیدا کنید و با ایرانی ها هم بدون هیچ لگی بازی کنید فقط اگر میخواید اورجینال Halo رو بگیرید بره آنلاین باید بگم آنلاین جذب کننده ای نداره فوقش یه هفته بازی میکنید بعد فقط میشینی COD-Geow3 میزنی بره آنلاین HALO ارزش خرید نداره مخصوصا که ایرانی هم زیاد نداره

نه من دارم با پینگ 350 بازی میکنم و زیاد مشگلی ندارم شما پینگت 250 هست خوبه میتونید خارجی هارو پیدا کنید و با ایرانی ها هم بدون هیچ لگی بازی کنید فقط اگر میخواید اورجینال Halo رو بگیرید بره آنلاین باید بگم آنلاین جذب کننده ای نداره فوقش یه هفته بازی میکنید بعد فقط میشینی COD-Geow3 میزنی بره آنلاین HALO ارزش خرید نداره مخصوصا که ایرانی هم زیاد نداره
نصفه فروشش واسه آنلانشه که :d

نصفه فروشش واسه آنلانشه که :d

با اینکه من با حمید سره تیکه هایی که به بتلفیلد میندازه مشکل دارم:-":d

ولی با این یه حرفش کاملا موافقم تو ایران خیلیا الکی هیلو هیلو میکنند نصفشون هم بازی رو نه میخرن (اورجینالش بماند) نه آنلاین بازی میکنن...

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
با اینکه من با حمید سره تیکه هایی که به بتلفیلد میندازه مشکل دارم:-":dولی با این یه حرفش کاملا موافقم تو ایران خیلیا الکی هیلو هیلو میکنند نصفشون هم بازی رو نه میخرن (اورجینالش بماند) نه آنلاین بازی میکنن...
راستش من واقعا دوسش دارم از رو اینکه بازیه انحصاره xbox هست نمیگم. میخرم با خارجیا بازی میکنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or