خوب دوست عزیز اینارو هم یه امتحانی بکن.هیچ کدوم رو نتونستم دانلود کنم ...نه واسه evil5 ونه operation....:crying1:یا ف یلتر بود یا لینک خراب بود......با این حال خیلی ممنونم......
سلام.خدمت شما.Total War:Shogun 2
با تشکر...!
سلام دوست عزیز.اینم برای شما.سلام اگه میشه درصورت وجود ترینر بازی grand ages rom رو برام بزارین
ممنون
ببینید دوست عزیز شما روی ترینر مورد نظر کلیک میکنید.بعد خود یه خود صفحه میره روی نوشته اون نرینر.اگر قسمت چپ نوشته رو ببینی عکس یه فلاپی هستش که اگه روی اون کلیک کنی یه سری سرور برات بازی میشه که میتونی به انتخاب خودت از یکیشون دانلود کنی.مچکرم از لینکتون ولی هیچ علامت دانلودی وجود نداره چطوری باید ترینر های سایت game copy world رو دانلود کرد
سلام.اینم خدمت شما.سلام میخواستم بپرسم darkside 2 واسه پی سی ترینر داره؟ اگه داره میشه بذارید و یه توضیحی درمورد طرز استفادش بدید؟
سلام به همه ی دوستان عزیز:::::
من ترینر بازی command & conquer zero hour و command & conquer Generals و command & conquer 3 رو میخواستم... ببخشید که خیلی زیاد شدن!!!!!
سلام به همه ی دوستان عزیز:::::
من ترینر بازی command & conquer zero hour و command & conquer Generals و command & conquer 3 رو میخواستم... ببخشید که خیلی زیاد شدن!!!!!
سلام.خدمت شما عزیز.کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟خواهش میکنم یکی بذاره ترینرو
سلام.ببین به کارت میادش!!سلام.... دوستان کسی یه ترینر برای بخش کاریرمود فیفا12 نداره؟ میخوام بودجه ی باشگاه رو تو فصل نقل و انتقالات افزایش بدم.
ممنون.
سلام.ببین به کارت میادش!!
Trainers: : FIFA 12 (+5 Trainer) [KelSat] | MegaGames