ترینر درخواستی!

مچکرم از لینکتون ولی هیچ علامت دانلودی وجود نداره چطوری باید ترینر های سایت game copy world رو دانلود کرد
ببینید دوست عزیز شما روی ترینر مورد نظر کلیک میکنید.بعد خود یه خود صفحه میره روی نوشته اون نرینر.اگر قسمت چپ نوشته رو ببینی عکس یه فلاپی هستش که اگه روی اون کلیک کنی یه سری سرور برات بازی میشه که میتونی به انتخاب خودت از یکیشون دانلود کنی.

سلام.... دوستان کسی یه ترینر برای بخش کاریرمود فیفا12 نداره؟ میخوام بودجه ی باشگاه رو تو فصل نقل و انتقالات افزایش بدم.
ممنون.

سلام به همه ی دوستان عزیز:::::

من ترینر بازی command & conquer zero hour و command & conquer Generals و command & conquer 3 رو میخواستم... ببخشید که خیلی زیاد شدن!!!!!
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟خواهش میکنم یکی بذاره ترینرو
سلام.خدمت شما عزیز.
Command & Conquer 3: Tiberium Wars Trainer & Trainers- GameBurnWorld
GameCopyWorld - Command & Conquer Generals - NoCD No-CD No-DVD Trainers Cheats PC Trainer & Game Fix
GameCopyWorld - Command & Conquer Generals: Zero Hour / Die Stunde Null - NoCD No-CD No-DVD Trainers Cheats PC Trainer & Game Fix
سلام.... دوستان کسی یه ترینر برای بخش کاریرمود فیفا12 نداره؟ میخوام بودجه ی باشگاه رو تو فصل نقل و انتقالات افزایش بدم.
ممنون.
سلام.ببین به کارت میادش!!
Trainers: : FIFA 12 (+5 Trainer) [KelSat] | MegaGames

سلام.ببین به کارت میادش!!
Trainers: : FIFA 12 (+5 Trainer) [KelSat] | MegaGames

خیلی ممنون... ولی این واسه توی بازیه، یعنی فقط وسط بازی کاربرد داره. راستش من خودم خیلی گشتم دنبال ترینر، اصلا نبود. یکی هم که پیدا کردم و اون قابلیت رو داشت فقط نسخه ی دموش بود، انگار پولی بودش.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or