ترینر درخواستی!

درود ...

از دیشب تا الان تقریباً کل نت رو زیر و رو کردم ولی هیچ لینک سالمی گیر نیوردم ! کسی هست لینک سالمی از کرک 3 فیفا منیجر 12 داشته باشه ؟

آپدیت بازی هم نسخه ی : 1.0.0.3 یعنی همون آپدیت 3 هستش.
سلام.متاسفانه چیزی پیدا نکردم.باید کمی صبر کنی.
سلام اگه میشه رمز نقشه ردالت2روبگین
اگه ترینر ردالت 3روهم دارین بگین
چون هردوتاش نقشه تاریک نمیفهمم چی کار کنم
سلام.دوست عزیز خواهشا تو یه تاپیک درخواست بدید.با تشکر.

آخرین ویرایش:
سلام
ترینری از بازی mass effect 3 می خوام که بشه توش Parago رو افزایش داد.
ممنون.
سلام.خدمت شما.
Trainers: : Mass Effect 3 (+13 Trainer) [Razor 1911] | MegaGames
GameCopyWorld - Mass Effect 3 - NoCD No-CD No-DVD Trainers & Game Fixes
سلام....لطفا برام ترینر خوب max payne 3 رو بزارید.........ممنون
سلام.اینم برای شما.
GameCopyWorld - Max Payne 3 - NoCD No-CD No-DVD Trainers & Game Fixes
Trainers: PC: Max Payne 3 (+6 Trainer) [FLiNG] | MegaGames

سلام و عرض خسته نباشید به دوستان عزیز راستش یه چند روزیه سر پیدا کردن ترینر یه بازی به قدری اعصابم بهم ریخته که حد و حساب نداره مشکل اینجاست که من بازی Dragon Age I : Ultimate Edition رو گرفتم چند وقت پیش برخلاف هر بازی که تا امروز به پایان رسوندم از اتمام این بازی عاجز شدم به خدا ! این شد که تصمیم گرفتم برم سمت Trainer اما خب هر ترینری که بگید رو امتحان کردم اما هیچکدوم جواب ندادن شاید اغراق نکرده باشم اگر بگم من 20 تا ترینر رو امتحان کردم , وقتی داشتم تو سایت CheatHappens هم دنبال راه حل مشکلم میگشتم به تاپیکی برخوردم که یه پسر دانمارکی هم همین مشکل منو داشت که بهش یکی از ترینر های پولی خود سایت رو معرفی کرده بودن و اونم بعدا اومده بود کامنت داده بود مشکلش رفع شده اما مشکلم اینجا بود که Credit Card نداشتم که اکانت پرمیوم Cheat Happens بخرم سر همین از اینجا مونده از اونجا رونده گفتم یه سر بیام اینجا شاید کسایی باشن که بتونن کمکم کنن ! این بازی بدجوری رفته رو نروم !

سیو برای Pes 11 , 12 رو میخواستم که Extra unlock شده باشه ، برای کنسول ps3 ، کسی داره ؟!؟

اگر کسی داره ، یه پ.خ به من بده ممنون میشم !
سلام.خواهشا تو یه تاپیک درخواست بدید.
ترینر بازی Left 4 Dead
سلام.خدمت شما.
GameCopyWorld - Left 4 Dead - NoCD No-CD No-DVD Trainers & Game Fixes
سلام دوستان گل
اول شرمنده نمیدونستم کجا باید بگم درخواستمو
دوم با شرمندگی
میشه رمزهای کمبات 4 پلی استیشن 1 رو بگید
ببخشید و ممنونم
سلام دوست عزیز.شما باید اینجا پست میدادی.
http://forum.bazicenter.com/thread9871/page18/
سلام و عرض خسته نباشید به دوستان عزیز راستش یه چند روزیه سر پیدا کردن ترینر یه بازی به قدری اعصابم بهم ریخته که حد و حساب نداره مشکل اینجاست که من بازی Dragon Age I : Ultimate Edition رو گرفتم چند وقت پیش برخلاف هر بازی که تا امروز به پایان رسوندم از اتمام این بازی عاجز شدم به خدا ! این شد که تصمیم گرفتم برم سمت Trainer اما خب هر ترینری که بگید رو امتحان کردم اما هیچکدوم جواب ندادن شاید اغراق نکرده باشم اگر بگم من 20 تا ترینر رو امتحان کردم , وقتی داشتم تو سایت CheatHappens هم دنبال راه حل مشکلم میگشتم به تاپیکی برخوردم که یه پسر دانمارکی هم همین مشکل منو داشت که بهش یکی از ترینر های پولی خود سایت رو معرفی کرده بودن و اونم بعدا اومده بود کامنت داده بود مشکلش رفع شده اما مشکلم اینجا بود که Credit Card نداشتم که اکانت پرمیوم Cheat Happens بخرم سر همین از اینجا مونده از اونجا رونده گفتم یه سر بیام اینجا شاید کسایی باشن که بتونن کمکم کنن ! این بازی بدجوری رفته رو نروم !
سلام.دوست عزیز بعید میدونم واسه این بازی ترینر مناسبی وجود داشته باشه.

وقتی چراغ Num Lock رو روشن کنید این اعداد سمت چپ کیبورد میشوند نوم لوک 1 ، نوم لوک 2 و...
fl912n402kbtd2p7lw0.png

اقا مهدی میشه کامل و درست بگید وقتی داخل بازی رفتیم باید چی کار کنیم . من داخل بازی رفتم و دکمه ی Num Lock 6 رو زدم یه صدایی میگه on و off

اقا مهدی میشه کامل و درست بگید وقتی داخل بازی رفتیم باید چی کار کنیم . من داخل بازی رفتم و دکمه ی Num Lock 6 رو زدم یه صدایی میگه on و off
این که دیگه توضیح نداره عزیز.وقتی که میگه On یعنی ترینر فعال میشه و وقتی که میگه Off یعنی ترینر غیر فعال مبشه.

دوستان عزیز ترینر بازی Warhammer 40000 dawn of war 2 Retribution رو میخواستم ، هرچی گشتم چیزی نبود یا Promo بود .....
ممنون میشم یک ترینر کامل از این بازی قرار بدید ......
[h=1][/h]

می دونم ولی وقتی on میشه هر شماره Num Lock رو میزنم هیچ رمزی فعال نمیشه؟ حالا میشه بگید چی کار کنم
خوب دوست عزیز وقتی که شما دکه مورد نظر میزنی ترینر ON میشه و اونوقت هستش که شما باید دکمه های موردن نظر رو بزنی.
دوستان عزیز ترینر بازی Warhammer 40000 dawn of war 2 Retribution رو میخواستم ، هرچی گشتم چیزی نبود یا Promo بود .....
ممنون میشم یک ترینر کامل از این بازی قرار بدید ......
سلام.خدمت شما.
GameCopyWorld - Warhammer 40000: Dawn of War II - NoCD No-CD No-DVD Trainers & Game Fixes
Trainers: : Warhammer 40K: Dawn of War 2 - Retribution v3.11.1.5937 (+6 Trainer) [h4x0r] | MegaGames

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or