بعدا بیا بگو ما نوبیم . اونکه اصلا و مپ نیست ومپ آخر 4 مُرد اصلا (نیاید بگید اسپویل شد بازی مال 2008 ـه :d) متال گیری هم که آسلات باهاش فرار کرد متال گیر ری بود ، اینم متال گیر ری ـه. دیگه .داستانش برای قبل MGS4 ـه چون توش ومپ زنده اس و اون غول آهنیه هم به نظر می رسه متال گير ركس باشه كه اسلات باهاش آخر MGS2 فرار كرد.
شما اگر کلا متال گیر رو بازی کرده باشی متوجه میشی که Jack the Ripper لقب دیگه ی رایدن یا همون جَک هستش.آخرش صدای Jack The Ripper رو شنیدم!میریم لندن؟خدای من.

شما اگر کلا متال گیر رو بازی کرده باشی متوجه میشی که Jack the Ripper لقب دیگه ی رایدن یا همون جَک هستش.
یه جورایی به دلم افتاده نسخه pc کنسل میشه؟؟؟
بهتر.....ای کاش روی همه پلتفرما کنسل شه:dاین شماره چی داره که ارزش بازی داشته باشه؟یه جورایی به دلم افتاده نسخه pc کنسل میشه؟؟؟
مساله این نیس من خودم عاشق بازی بایونتا هستم ولی اینا اومدن کلا ما رو گول زدن یه جورایی:dاون تریلر e3 رو اگه روش کار می کردن و مخفی کاری هم نداشت بازم خوب بود عالی بود... آخه اینی که الان نمایش دادن خیلی از اون پایینتر بود هم تیکه تیکه شدن بدنا هم گرافیک هم مفهوم و هم هزارتا چیز دیگه.......... .کامنتهای ملودارم با 20 تا اسمیلی حاوی مضمون "لکه دار کردن دامن و شلوار MGS" فقط تو فروم های فارسی دیده میشه و بس (کاسه داغتر از اش!).
مانگین امتیاز و کیفیت بازی های Platinum Games خیلی خوبه. چرا ناراحتید؟.