در واقع با این تم جدید ، من یه 10/10/10/9 از فامیتسو ، و یه فروش خفن توی ژاپن رو براش پیش بینی میکنمخیلی ها سلیقه ـشون با این تم جدید خیلی بیشتر سازگار هست تا تم قبلی ولی خب خیلی ها هم این طور نیستن ! :biggrin1:
من نمیدونم این یعنی چی چون شخص کوجیما نیس در این پروژه پس مشکلی نداره و ناراحتی نداره و .........؟؟از این "خود گولزنی های" پیشرفتس ها....:dچه کوجیما باشه یا نباشه بالاخره بازی متال گیر و اینی که فعلا می بینیم افتضاح مهم نیس شخص کوجیما باشه یا نباشه مهم اینه که تحت تایید کوجیما پروداکشن و خود کوجیما این بازی بیرون میاد(مگر اینکه بچه های کوجیما رو گروگان گرفته باشن تا مجبورش کنن اینجوری بسازه بازی رو:d)
در نتیجه سعی کنیم خودمونو گول نزنیم و با این حقیقت که کوجیما داره یه چیز ...... تحویلمون بده کنار بیاییم
+
راستی اگه تو شماره بعدی halflife خود گب نویل تو پروژه نبود یا مثلا تو gears بعدی خود کلیف تو پروژه نبود و بازی اشغال شد جای ناراحتی نداره...:d
متال گیر که هستاین fratos از سری متال گیر خوشش نمیاد و میخواد این آشغال رو به متال گیر های کوجیما ربط بده و کوجیما و متال گیر سالید هاشو خراب کنه دیگه . دیگه هی داره به اون شخصیت میگه ومپ این ینی گمراهی کامل و انتحاری عمل کردن . خوب اینو فهمیدیم از متال گیر خوشت نمیاد حرف جدیدی داری بزن .
کوجیما پولش کم شده میخواد از جیب ماکروسافت یه پولی به جیب بزنه بعد با یه انجین جدید متال گیر سالید 5 رو واسه پی اس 3 بسازه و دیگران بسوزن . پلاتینیوم هم این وسط دلاله پول از جیبه ماکروسافت به جیبه کوجیما هست
من فقط به این خوشم که کوجیما اینو نساخته . مهم نیست ناشرش کوجیما پروداکشن باشه یا کونامی . مهم اینه که شخص کوجیما نساخته . اگه کوجیما این بازی رو ساخته بود اونوقت ناراحت میشدم و ناچار قبول میکردم که این هم متال گیر هست و این عنوان به فنا رفته . ولی الان نه .
اون شخصيتي كه رقيب رايدن ـه اينجا رو ومپ كرديد رفت؟:d .
ومپ شد اون يارو؟

آخر درخواست بود 
بابا كجاي اين تريلر افتضاحه؟ ها؟ كجاش؟
من كه تو دنياي بازي هيچ چيزيو بيشتر از MGS ها دوست ندارم و نخواهم داشت انقد نق نق نميكنم. نميگم عاليه ، ميگم تغيير كرده اما منتظرم تا بياد بعد بازي كنم بعدش اگر بد بود استفراغ كنم. نه اينكه با يه تريلر بشينم اينجا هي بگم افتضاحه ، فلانه ، اكشن مضخرف ژاپني و از اين حرفاست.
الان بيايد بگيد هركي از اين بازي خوشش مياد نوبه ، ما NooB شما Pro
نه اصلن هم موردی نداره متال 5 مولتی بشه . تصمیم ماله اوناس . من فقط اینو میگم که این بازی متال گیری نیست که کوجیما میسازه . یه عنوان تجاری از پلاتینیوم گیمز هست که گیم هاش رو 360 فروش خوبی داره . و فقط واسه پول در آوردنه کوجیما هست تا با انجین جدید متال5 رو بسازه . اگه 360 هم کشید بازی رو خوب واسه 360 هم بزنن . چه بهتر پوله کوجیما بیشتر میشه گیم های بهتری میسازه .Amin-ps360 : انقدر واست سنگین عه که متال 5 مولتی شه؟! کی بسوزه؟!نمیتونی یکم بهتر حرف بزنی؟ صحبت های کوجیما رو نشنیدی چیا گفته که با قاطعیت میگی metal gear solid 5 فقط رو ps3?!
آدم انقدر بی منطق؟
بابا كجاي اين تريلر افتضاحه؟ ها؟ كجاش؟
من كه تو دنياي بازي هيچ چيزيو بيشتر از MGS ها دوست ندارم و نخواهم داشت انقد نق نق نميكنم. نميگم عاليه ، ميگم تغيير كرده اما منتظرم تا بياد بعد بازي كنم بعدش اگر بد بود استفراغ كنم. نه اينكه با يه تريلر بشينم اينجا هي بگم افتضاحه ، فلانه ، اكشن مضخرف ژاپني و از اين حرفاست.
الان بيايد بگيد هركي از اين بازي خوشش مياد نوبه ، ما NooB شما Pro
--
به نظر مياد اون بنده خدا هم يه كلون از ومپه :d
few hours ago, Kojima unveiled the new trailer for the revamped Metal Gear Solid: Rising, now called “Metal Gear Rising: Revengeance“, showing off some chip-chop action,a Vamp clone, and augmented black guys, which is funny since Deus Ex actually expresses how many fans feel about this game pretty well
13 دسامبر كه امروز باشه هم قراره يه مصاحبه ي جديد در رابطه با بازي انجام بدند و توضيحايي درباره ي اقتصاد جنگي ، چون آخر MGS4 بعد از درست كردن ويروس Fox Alive اقتصاد جنگي هم از دست Patriot ها گرفته شد . ولي تو اين تريلر PMC ها و Metal Gear Gekko ها هنوز وجود دارند.
فعلا بايد منتظر موند

هميشه پاي Patriots در ميان است اين يه اصله ، فراموشش نكن Patriot ها كه به گروهي نميپيوندن خيلي قدرتمندن. احتمال زياد هم قدرت در دست ايناس و همچنين رايدن از اونا دستور ميگيره (البته اين تيكه آخر رو حدس ميزنم) اون آدمايي هم كه شبيه دربين بودند شايد واقعا خود دربين ها باشن كه بازم از Patriot ها دستور ميگيرن.به نظرت کی قدرت رو به دست گرفته ؟
اگر ماجرا برا قبل متال 4 هستش کمی مورد داره چون ماباید بدونیم که چه شد رایدن به اون اوضاع نینجایی تبدیل شد..؟
و بعد این که Patriot ها به جم همین گروه های بعدی پیوستن یا نه..؟
داستن خیلی داره جالب میشه.
گفتم به دلم افتادهدیگه تایید شد بازی برای PC نمیاد !
http://gamingeverything.com/12851/m...reannounced-platforms-confirmed-more-details/
به هرحال چیزی که معلومه سازنده که چندتا بشه متال گیر یا شور میشه یا بی نمک