تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
داستانش برای قبل MGS4 ـه چون توش ومپ زنده اس و اون غول آهنیه هم به نظر می رسه متال گير ركس باشه كه اسلات باهاش آخر MGS2 فرار كرد.
بعدا بیا بگو ما نوبیم . اونکه اصلا و مپ نیست ومپ آخر 4 مُرد اصلا (نیاید بگید اسپویل شد بازی مال 2008 ـه :d) متال گیری هم که آسلات باهاش فرار کرد متال گیر ری بود ، اینم متال گیر ری ـه. دیگه .
آخرش صدای Jack The Ripper رو شنیدم!میریم لندن؟خدای من.
شما اگر کلا متال گیر رو بازی کرده باشی متوجه میشی که Jack the Ripper لقب دیگه ی رایدن یا همون جَک هستش.

فک کنم نصف بچه هایی که اومدن اینجا از بازی بد میگن متال گیر هارو حتی بازی نکردن.
--
در مورد اون حرکت رایدن هم میشه گفت ، تو MGS1 گری فاکس هم میاد و زیر پای رکس رو میگیره . تو MGS4 رایدن میاد جلوی Outer Haven رو میگیره یه کشتی که اندازه یه شهره. پس نتیجه میگیریم خیلی هم عجیب نیست درسته تخیلیه اما کل MGS تخیلیه. تازه اینجا قدرت رایدن هم بیشتر شده .

--
اینطوری به نظر میاد کار برای متال گیر سالید بعدی خیلی راحت تره ، یعنی کوجیما فقط داره اینو تهیه کنندگی میکنه و تیم سازنده کاملا بیکار تشریف دارند و میتونن یه MGS خوشگل تا فردا صبح تحویلمون بدن ، داغ داغ :d

آخرین ویرایش:
فرض کنید اکشن سریع بایونتا با یه سلاح گرم. :دی
کوچ کردن سبک بازی از مخفی کاری به بکش بکش و خون ریزی.

-----------------
ویرایش: دمو رو دیدم، اکشن بازی خیلی سریع بود و خالیبند هم که خدا داده برکت. :دی
منتها یه چیزی: بدنها که قطعه قطعه میشن چرا اینقد بدجلوه و بیریخت هستن؟:-&

آخرین ویرایش:
تریلر دیدم به نظرم خیلی خوب امدو می تونه حسابی موفق بشه !
نمی دونم چرا بعضی از دوستان از بازی ایرادات عجیب می گیرند !!!حالا اگه همین الان انحصاری بود اون موقع قضیه فرق می کرد کمی واقع بین باشید .

• Like
Reactions: leonk13
از تکه تکه شدن ویدیو قبلی بیشتر خوشم اومد...:|
ولی خب در کل من از تریلر خوشم اومد...با این نگاه که MGS نیست...
خود کوجیما هم گفته بود ممکنه خیلی ها از این بازی خوششان نیاد...

بابا انقدر کوجیما کوجیما نکنید خوبه خودش هزار بار گفته که روی این پروژه نظارت کامل نداره و از گوشه کنار می نگرد حالا هی بگید کوجیما کوجیما

شما اگر کلا متال گیر رو بازی کرده باشی متوجه میشی که Jack the Ripper لقب دیگه ی رایدن یا همون جَک هستش.

نسخه های قبل رو بازی کردم.ولی نمیدونم چرا هر چی فشار میارم یادم نمیاد این اسم رو به عنوان لقب رایدن شنیده باشم.:d
پ.ن:موزیکش افتضاح.
پ.ن 2:این جمله شمشیر من ابزار عدالت است خیلی خز که!
پ.ن 3:بنظر میرسه قرار بوده بازی کنسل بشه ولی افتاده دستِ پلاتینوم.

کامنتهای ملودارم با 20 تا اسمیلی حاوی مضمون "لکه دار کردن دامن و شلوار MGS" فقط تو فروم های فارسی دیده میشه و بس (کاسه داغتر از اش!).
اکثر بازیسازها ژاپنی مغزشون فیریز شده مثل میاموتو که توی 20 سال پیش گیر کرده یا ساکاگوچی یا کامیا. یه چهارچوب فکری دارن که انگار نمیتونن ازش خارج بشن!. برخلاف دوستان عزیزمون tim schafer و Ken Levine، استــــــــــــــاد کوجیما و اصحابش نمیتونن چیزی بجز MGS اونم به سبک 14 سال پیش بسازن. یعنی ساختن یه بازی H&S با محوریت رایدن اینقدر سخت بود که دست به دامن Platinum Games شدن؟!
مانگین امتیاز و کیفیت بازی های Platinum Games خیلی خوبه. چرا ناراحتید؟ :دی.

یعنی افتضاح تر از این ممکن نبود ! به Asura's Wrath گفته زکی !:دی باز جای شکر داره اون سالید رو از آخرش حذف کردن !

موضع گیری فنبویهای 360 و اعلام خاک برسری کوجیما با اینکه میدونن کارگردان بازی ایشون نیست هم در نوع خودش جالبه !

کامنتهای ملودارم با 20 تا اسمیلی حاوی مضمون "لکه دار کردن دامن و شلوار MGS" فقط تو فروم های فارسی دیده میشه و بس (کاسه داغتر از اش!).

مانگین امتیاز و کیفیت بازی های Platinum Games خیلی خوبه. چرا ناراحتید؟ :دی.
مساله این نیس من خودم عاشق بازی بایونتا هستم ولی اینا اومدن کلا ما رو گول زدن یه جورایی:dاون تریلر e3 رو اگه روش کار می کردن و مخفی کاری هم نداشت بازم خوب بود عالی بود... آخه اینی که الان نمایش دادن خیلی از اون پایینتر بود هم تیکه تیکه شدن بدنا هم گرافیک هم مفهوم و هم هزارتا چیز دیگه.......... .

این مفهوم بازیهای پلاتینوم واسه بازیهای خودش خوب نه واسه متال گیر....... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or