مگه نساخته بودن ؟!هیچ توضیحی از کونامی و کوجیما نیمده؟
من واقعا میخوام بدونم چرا انجین بازی رو عوض کردن؟ البته قابل درکه که انجین قبلی انگاری روی X360 قابل استفاده نبوده و اینکه وقتی بازی رو میدن دست PG خب عوض میشه ...
ولی یکی از جذابیت های چیزی که نشون دادن فضای MGS4 بود یعنی بازی MGS 4 Rising بود حالا شده MG Rising شکست سختی میخوره خدایی.
مثلا متالگیر هارو نگاه کنید چقدر ضایع درستشون کردن.
من با سبک بازی هایی مثل بیونتا مخالف نیستم و دوستشون دارم ولی این جوری یه بازی رو به گند کشیدن زشته.
سازنده های ژاپنی افتادن از پائین آتیش بزنند به بازیهاشون اون از کپکام اینم از این ...
یه چند روز دیگه Sega هم میاد با Sonic یک بازی اکشن ترسناک میسازه یه ریبوت هم میزنه تنگش میده دست ملت.

داستانش برای قبل MGS4 ـه چون توش ومپ زنده اس و اون غول آهنیه هم به نظر می رسه متال گير ركس باشه كه اسلات باهاش آخر MGS2 فرار كرد.بدبختي قرار بود داستان قبل از MGS4 باشه و بعد از MGS2 . اينطوري كه معلومه بعد از MGS4 ـه . با اون گكو ها و اينا. نكنه جَك دوباره از راه بدر شده و رفته خودشو نينجون كرده؟ :d
داستانش برای قبل MGS4 ـه چون توش ومپ زنده اس و اون غول آهنیه هم به نظر می رسه متال گير ركس باشه كه اسلات باهاش آخر MGS2 فرار كرد.
However, after Platinum Games came on board, the story was changed to take place several years after METAL GEAR SOLID 4 to give them more of an opportunity to show off what they can bring to the series. Cyborgs are spreading at a rapid pace in the game’s world, resulting in earth-shattering superhuman action at every turn!
، یکی برام اینو تفسیر کنه ! 

هووم...، یکی برام اینو تفسیر کنه !
![]()
دیگه انقدر هم زیر ذره بین نبریدشکریتوس هم از این حرکت ها نزد، به این شدت !
دقیقا به همین دلیل عالی میشهخوب شد حداقل MGS نیست و Solid رو از تهش حذف کردن.