تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
آقا بی خیال دیگه با رمز یا کوجیما جلوی چشماتون رو بگیرید و بدون نگاه کردن به اسم بازی باهاش حال کنید ! :دی دیگه تعداد تلفات ناامید تصاعدی داره میره بالا :دی اگرچه جو تریلر قبلی خیلی فراتر از این بود !!! خیلی !
اینم زیر دست *P چیز خوبی در میاد احتمالاً :دی فقط یه کم زیادی داره مثل ونکوئیش میشه حتی رایدن اون جمله ی اولـشم جمله ی sam بود که الان درست یادم نیست :دی
هیچ توضیحی از کونامی و کوجیما نیمده؟
من واقعا میخوام بدونم چرا انجین بازی رو عوض کردن؟ البته قابل درکه که انجین قبلی انگاری روی X360 قابل استفاده نبوده و اینکه وقتی بازی رو میدن دست PG خب عوض میشه ...

ولی یکی از جذابیت های چیزی که نشون دادن فضای MGS4 بود یعنی بازی MGS 4 Rising بود حالا شده MG Rising شکست سختی میخوره خدایی :دی.
مثلا متالگیر هارو نگاه کنید چقدر ضایع درستشون کردن.

من با سبک بازی هایی مثل بیونتا مخالف نیستم و دوستشون دارم ولی این جوری یه بازی رو به گند کشیدن زشته :دی.
سازنده های ژاپنی افتادن از پائین آتیش بزنند به بازیهاشون اون از کپکام اینم از این ...
یه چند روز دیگه Sega هم میاد با Sonic یک بازی اکشن ترسناک میسازه یه ریبوت هم میزنه تنگش میده دست ملت.
مگه نساخته بودن ؟! :دی یه چیزی بود سونیک شب ها گرگ نما میشد :))

تریلر رو دیدم .واقعا حال کردم . قشنگ بود:دی کلا با پلاتینیوم گیم و بازیهاش حال میکنم ولی ارزوم دیدن bayonetta 2 بود. حیف شد :دی

ولی بازی قشنگی میشه،مطمئنم

بدبختي قرار بود داستان قبل از MGS4 باشه و بعد از MGS2 . اينطوري كه معلومه بعد از MGS4 ـه . با اون گكو ها و اينا. نكنه جَك دوباره از راه بدر شده و رفته خودشو نينجون كرده؟ :d
داستانش برای قبل MGS4 ـه چون توش ومپ زنده اس و اون غول آهنیه هم به نظر می رسه متال گير ركس باشه كه اسلات باهاش آخر MGS2 فرار كرد.

داستانش برای قبل MGS4 ـه چون توش ومپ زنده اس و اون غول آهنیه هم به نظر می رسه متال گير ركس باشه كه اسلات باهاش آخر MGS2 فرار كرد.

داستان بازی به کل تغییر کرده.الان داستان بازی چند سال بعد از حوادث MGS 4 اتفاق میفته !
However, after Platinum Games came on board, the story was changed to take place several years after METAL GEAR SOLID 4 to give them more of an opportunity to show off what they can bring to the series. Cyborgs are spreading at a rapid pace in the game’s world, resulting in earth-shattering superhuman action at every turn!

http://www.konami.jp/mgr/en_us/

راستی اون یارو هم ومپ نیست !
----------------------------

هووم... /:)، یکی برام اینو تفسیر کنه ! :|

راستی این بازی چرا اینجوری شده ؟!
اصلا شبیه اون چیزی نیست که از E3 2010 یادم میاد !!!

مثل بازیای Shinji Mikami میمونه

من بدترين خبري كه ميتونستم بشنوم همين بود.

دقيقا ديروز تو فيسبوك PG نوشتم كه آقا خبري از Bayonetta 2/ Vanquish 2 نيست كه جواب ندادن.

جالب اينكه يكي پيج فن هاي Sega رو رو پيج PG شير كرده بود كه مسئول پيج اومده بود و گفته بود كه لطفا اينكار رو نكنيد چون Sega ناشر همه ي بازيهاي ما نيست كه از اونجا من فهميدم پاي بازي ديگه اي در ميون هست.

چي ميخواستسم چي شد.با اين كه مطمئنم بازي خوبي ميشه ولي آرزوي ديدن B2/V2 رو بايد حالا حالاها تو ذهن بچرخونيم.يك چيز ديگه هم اينكه سبك بازيهاي PG با MG نميخوره.

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
کوجیما با این کار داره با ابروی خودش بازی می کنه
خدا کنه این بازی از دست نره
به نظر من چون تازه رو این بازی تغییرات اساسی دادن این وضع گرافیک و فیزیکشه و ممکنه با گذشت زمان بهتر شه.

آخرین ویرایش:
خوب شد حداقل MGS نیست و Solid رو از تهش حذف کردن.
دقیقا به همین دلیل عالی میشه :دی ... ازونجایی که Platitium فن هستم و متال گیر فن و از رایدن هم به شدت خوشم میاد ، از هین الآن دارم واسه اومدن بازی لحظه شماری میکنم ؛ صحنه را هم دیدم ؛ قول میدم بتونین کومبوهایی توی بازی اجرا کنین که تا الآن نمونش رو هیچ جت نزدید . پلاتینیوم کارش رو خـــــــــــیلی خوب بلده . فقط یکم گرافیکش جای کار داره هنوز ... به نظرم MGR به یه فرنچایز تبدیل خواهد شد . Remember this ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or