تو تريلر می زنه Rebootedریبوتِ متال گیر ؟!:confused:
دقت نکرده بودم نوشته Rebooted ...!تو تريلر می زنه Rebooted
ضمنا بين متال گير و متال گير ساليد فرقی نيست (چون جفتشون مخفی كارين) همون طور كه بين شماره های مختلف Tomb Raider و GTA فرقی نيست.
به شدت تایید میشهمن فقط دعا میکنم تو بازی شخصیت زن وجود نداشته باشه! واقعا برام غیر قابل تحمله یه شخصیت حال بهم زن پ*ورن استار مثل بیونتا تو MGR باشه!
شما توی جمله ی من کسره میبینی ؟! یا دوست داری حرف توی دهن من بذاری ؟!ریبوتِ متال گیر ؟!:confused:
بخوای نخوای بازی ریبوت ـه اسم متال گیر رو هم یدک میکشه ! حتماً که نباید یه سالید تنگش باشه ! بعضی دوستان اینجوری خودشون رو قانع میکنن که چون سالید توی اسم نیست یعنی متال گیر نیست ! :-oحالا هر چی ! مگه فرقی هم میکنه ؟! هر چی باشه ریبوت هست متال گیر هم هست ! یا توی این هم شکی ـه ؟!
کپ خودشه آخه مبارزشونم دقیقا آدمو یاد MGS4 میندازه وسطش هم مینویسه Revenge with Vengeance .اون Vamp نبود اصلا... دوباره ببین
---------------------
این چیه الان؟
![]()
طرف داره میگه بابا حوصله ـم سر رفت بذار بیوفتم زمین، *خمیازه*
It was like watching The Twin Towers fall. Like ‘is this real? Is this actually happening?
ظاهرا شما از مشکلات روحی روانی رنج می برین! بنده فقط سوال کردم نمیدونستم با سوال کردن هم مشکل دارین!شما توی جمله ی من کسره میبینی ؟! یا دوست داری حرف توی دهن من بذاری ؟!
بخوای نخوای بازی ریبوت ـه اسم متال گیر رو هم یدک میکشه ! حتماً که نباید یه سالید تنگش باشه ! بعضی دوستان اینجوری خودشون رو قانع میکنن که چون سالید توی اسم نیست یعنی متال گیر نیست ! :-o
ریبوت یه بازی با ریبوت کل سری متال گیر زمین تا آسمون فرق میکنه ! وقتی میگم ریبوت هست و متال گیر هم هست یعنی بازی قبلی رو ریبوت کردن ولی کماکان اسم متال گیر رو یدک میکشه !ظاهرا شما از مشکلات روحی روانی رنج می برین! بنده فقط سوال کردم نمیدونستم با سوال کردن هم مشکل دارین!
در ضمن وقتی میگین ریبوت هست متال گیر هم هست میشه ریبوتِ متال گیر دیگه!
واقعا آدم چیزهایی تو فروم میبینه شاخ در میاره !
هر سه پلتفرمواسه چه کنسولایی میاد این نسخش ؟
عزیزمکسی توانایی اینکارو نداره. خصوصا افرادی مثل شما. برو عزیزم خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه. من نه وقت و نه حوصله بحث کردن با n00b هارو دارم.