تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
بر خلاف نظر دوستان به نظر می رسه کوجیما کارش رو بلد باشه . گیم پلی خوب و هیجان در این بازی مشهود بود . امیدوارم بهتر از MGS قبلی باشه و تا اینجاش که من خیلی راضی هستم از بازی .

از این مفتضح تر نمیشد........درست بازی ریبوت و شماره فرعی هستش و فلان و بهمان .........
ولی اخه نه دیگه در این حد تغییر و در این حد دور شدن بازی از ریتم واقعیش......

واقعا برای کوجیما متاسفم ...

تو تريلر می زنه Rebooted
ضمنا بين متال گير و متال گير ساليد فرقی نيست (چون جفتشون مخفی كارين) همون طور كه بين شماره های مختلف Tomb Raider و GTA فرقی نيست.
دقت نکرده بودم نوشته Rebooted ...!
دوباره تریلر رو دیدم. اگه بخوایم به عنوان یه آی پی جدید نگاه کنیم مطمئنا بازی بدی نمیشه ولی اگه بخوایم به چشم متال گیر نگاه کنیم یه فاجعه به تمام معناست...

اول فکر میکردم همراه بودن RISING با MG میتونه یک حسن براش باشه ولی حالا با دیدن این دمو فکر میکنم بیشتر بهش ضربه میزنه تا کمک!
بازی خوبی هست ولی اگر اسم مسقل تری داشته باشه.

من فقط دعا میکنم تو بازی شخصیت زن وجود نداشته باشه! واقعا برام غیر قابل تحمله یه شخصیت حال بهم زن پ*ورن استار مثل بیونتا تو MGR باشه!
به شدت تایید میشه :دی
-------------------------
ریبوتِ متال گیر ؟!:confused:
شما توی جمله ی من کسره میبینی ؟! یا دوست داری حرف توی دهن من بذاری ؟!
حالا هر چی ! مگه فرقی هم میکنه ؟! هر چی باشه ریبوت هست متال گیر هم هست ! یا توی این هم شکی ـه ؟!
بخوای نخوای بازی ریبوت ـه اسم متال گیر رو هم یدک میکشه ! حتماً که نباید یه سالید تنگش باشه ! بعضی دوستان اینجوری خودشون رو قانع میکنن که چون سالید توی اسم نیست یعنی متال گیر نیست ! :-o

اون Vamp نبود اصلا... دوباره ببین

---------------------

این چیه الان؟

08403130444738935736.gif

طرف داره میگه بابا حوصله ـم سر رفت بذار بیوفتم زمین، *خمیازه*
کپ خودشه آخه مبارزشونم دقیقا آدمو یاد MGS4 میندازه وسطش هم مینویسه Revenge with Vengeance .

ولی واکنشا خیلی جالبه مثلا :
[video=youtube;vTANhJbdTWc]http://www.youtube.com/watch?v=vTANhJbdTWc&feature=player_embedded[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=vTANhJbdTWc&feature=player_embedded
It was like watching The Twin Towers fall. Like ‘is this real? Is this actually happening?

آخرین ویرایش:
من الان تریلر بازی رو دیدم! یه چیز در حد فاجعه مطلقه!

تریلر قبلی که تیم سازنده اولی نشون داده بودن هرچیزی که بود حداقل حال و فضای MGS4 رو حفظ کرده بود اما این بازی دقیقا فضای چیپ HnS ژاپنی نسل پیش رو داشت! نمیدونم کوجیما چطور تونسته همچین آشغالی رو تهیه کنه!

این Rebooted هم مربوط به ایده های اولیه بازی هست. کوجیما قبلا هم تویت کرده بود که خیلی ناراحت هست و مجبور شده هرچی تا الان ساخته رو کنار بزاره و دور بریزه. یادتونه؟ الان مشخصه که مربوط به این پروژه بوده!‌ برای همین هم نمایشش اینقدر طول کشید! هرچی قبلا ساختن رو ریختن دور و از اول این آشغال رو ساختن!

شما توی جمله ی من کسره میبینی ؟! یا دوست داری حرف توی دهن من بذاری ؟!

بخوای نخوای بازی ریبوت ـه اسم متال گیر رو هم یدک میکشه ! حتماً که نباید یه سالید تنگش باشه ! بعضی دوستان اینجوری خودشون رو قانع میکنن که چون سالید توی اسم نیست یعنی متال گیر نیست ! :-o
ظاهرا شما از مشکلات روحی روانی رنج می برین! بنده فقط سوال کردم نمیدونستم با سوال کردن هم مشکل دارین!
در ضمن وقتی میگین ریبوت هست متال گیر هم هست میشه ریبوتِ متال گیر دیگه!
واقعا آدم چیزهایی تو فروم میبینه شاخ در میاره !

ظاهرا شما از مشکلات روحی روانی رنج می برین! بنده فقط سوال کردم نمیدونستم با سوال کردن هم مشکل دارین!
در ضمن وقتی میگین ریبوت هست متال گیر هم هست میشه ریبوتِ متال گیر دیگه!
واقعا آدم چیزهایی تو فروم میبینه شاخ در میاره !
ریبوت یه بازی با ریبوت کل سری متال گیر زمین تا آسمون فرق میکنه ! وقتی میگم ریبوت هست و متال گیر هم هست یعنی بازی قبلی رو ریبوت کردن ولی کماکان اسم متال گیر رو یدک میکشه !
در ضمن احترام خودت رو نگه دار ! پستم رو بخون ببین بهت توهین کردم ؟! من پرسشی جواب دادم خودت پست رو بد خوندی ! دفعه ی بعد انقدر ملایم برخورد نمیکنم !
----------------------------
واسه چه کنسولایی میاد این نسخش ؟
هر سه پلتفرم :دی 360 , ps3 و pc :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Politiciλn
من به تیم سازنده این بازی ایمان دارم چون هر بازی که میسازن میدونن چیکار کنن..و خیلی بهتر شد که کوجیما و بقیه تصمیم به تعویض تیم بازی کردن ولی حیف که خود کوجیما نقش اساسی نداره:( واسه همین حال و هوای بازی زیاد "Metal Geari" نیست!

کسی توانایی اینکارو نداره. خصوصا افرادی مثل شما. برو عزیزم خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه. من نه وقت و نه حوصله بحث کردن با n00b هارو دارم.
عزیزم :دی! از فاینالی که 90 میگیره و آشغاله چه خبر :دی؟

راستی توجه کردید چقدر لوگو ـه بازی شبیه ِ لوگو متالیکا شده؟!!

24361.JPG

metallica-logo.jpg

اینطور هم که معلومه بازی دنباله دار خواهد بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or