تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
خوب تريلر رو ديدم ، ميتونم بگم بي نظير بود :d .
آقا اينا كه ديگه MGS ـش رو هم كردن MG خداروشكر.

ولي اون Metal Gear Ray رو ديديد؟ (هموني كه پرتش ميكنه بالا) عالي بود عالي. ديگه خودشون هم ميدونن اين متال گير ساليد نيست. به نظر من كه خيلي عالي بود.

فقط خداكنه آزاد كردن ساني و داستانش مثه متال گير هاي قبلي باشه اكشنش مثه P* . اگه اينطوري باشه دوتا از بهترين چيزاي دنيا باهم مخلوط شدن :d

من اون دموی بولینگ و هندونه و اینارو دیدم نه این... والا من اصلا خوشم نیومد! یعنی با اون استایلی که توی E3 دیدیم بشدت حال کردم اما با این نه. به خصوص اینکه نوع دمو ها، حرکات و کلا حرکات رایدن مثل ونکوئیش شده بود و تاکید روی cool بودن داشت. در هر صورت من با توجه به علاقه شدیدم به Platinum Games مشخصا با بازی حال خواهم کرد و برام یکی از بهترین های نسل میشه. ولی این عوض شدن اسم بازی و نوع بازی اصلا جالب نبود. من اعتقاد داشتم این بازی میتونه متال گیر مستقل خوبی باشه اما این دیگه زیادی مستقله!

تازه خودتریلر رو دیدم (:d)
راستش بد نبود مخصوصا دیدن دوباره ی Vamp .
خب قرار بود بازی همین سبک باشه دیگه انتظار چی رو داشتین ؟ فقط گرافیک یکم پسرفت داشته .

بله عالی بود...:-&
واقعا نمی دونم بعضیا نوبن يا اگه نيستن چجوری اين حرفا رو می زنن!واقعا شاخ درآوردم الان!!!
اميدوارم سازنده هاش تو جهنم بسوزن.
... پارودی می ساختن بهتر از اين ... می شد.
تو تريلر هم كه می زنه ريبوت!
yahoo_36.gif

R.I.P MGS
1998-2011

آخرین ویرایش:
تازه خودتریلر رو دیدم (:d)
راستش بد نبود مخصوصا دیدن دوباره ی Vamp .
خب قرار بود بازی همین سبک باشه دیگه انتظار چی رو داشتین ؟ فقط گرافیک یکم پسرفت داشته .

اون Vamp نبود اصلا... دوباره ببین

---------------------

این چیه الان؟

08403130444738935736.gif

طرف داره میگه بابا حوصله ـم سر رفت بذار بیوفتم زمین، *خمیازه*

• Like
Reactions: Trunks
اين نينجا گايدن بود يا متالگير؟
حالم ازش بهم خورد:-&
پولاي ماكرو چه كارا ديگه نميكنه
عزیزم به پول های مایکرو چه ربطی داره؟!

ولی این سبک اصلان به متال گیر نمیخوره یه اسم دیگه انتخاب میکردن بهتر نبود.

مگه غیر از اینکه ؟! شما مثل اینکه عنوان تاپیک رو ندیدید! Metal Gear Rising .... یه عنوان جدید! دیگه اسپین آف از سری MGS نیست که بگین اسم این بازی رو خراب کرد...

بله عالی بود...:-&
واقعا نمی دونم بعضیا نوبن يا اگه نيستن چجوری اين حرفا رو می زنن!واقعا شاخ درآوردم الان!!!
اميدوارم سازنده هاش تو جهنم بسوزن.
... پارودی می ساختن بهتر از اين ... می شد.
تو تريلر هم كه می زنه ريبوت!
R.I.P MGS
1998-2011
MGR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از این جهت که کوجیما گفته این بازی طرفدارای اصلی MGS رو راضی نگه نمیداره که 100% شکی توش نیست و این به این معناست که باید به چشم یک بازی دیگه به این بازی نگاه کرد. ولی من از این میترسم مسیر اصلی سری MGS رو کلا با نوآوری عوض کنن...!!!مثل بلای که سره اکثر IP های درست و حسابی اومد مخصوصآ که الان نوآوری خیلی زیاد شده....!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or