تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
بچه های باتجربه تر که خصوصا Nano Breaker و Cy Girls (البته Cy نصفش شوتر بود) رو بازی کردن این کپی کردن دوباره فضای بازی های اکشن ژاپنی نسل پیش رو درک میکنن.

میگم این تریلر من رو یاد یه بازی قدیمی انداخت!خودِ همین نانو بریکر بود!خدایی باز اون یه اتمسفری داشت.این که اونم نداره:d
ولی جدا باید اولین تریلر که اومد خدا رو شکر میکردیم.الان ببینید بازی به چه روزی افتاده!شده یه آشغالِ مطلق.

قشنگترین پست تاپیک :دی =))
من فقط دعا میکنم تو بازی شخصیت زن وجود نداشته باشه! واقعا برام غیر قابل تحمله یه شخصیت حال بهم زن پ*ورن استار مثل بیونتا تو MGR باشه!
شدیدا تأیید میکنم [2] :دی
--------------------
من خودم یکی از سوپر فنای سبک H'nS هستم. اما این بازی مطمئنا از این DmC ریبوت خیلی بهتره... خدا رو شکر دیگه داشتم عزا میگرفتم که سال دیگه H'n S خوب نداریم... گرچه اینم چنگی به دل نمیزنه ولی بهتر از هیچیه...

من که از هیچ نسخه ایش خوشم نیومد و بازی نکردم از این هم عمرا خوشم بیاد بازی ژاپنی خالص شده :| به این امید داشتیم که از یک MGS خوشمان بیاد که اینم پرید کلا از این سبک ها خوشم نمیاد حیف شد واقعا

بعله ما فقط برای اینکه رو هر 2 پلتفرم میاد ناراحتیم
gigglesmile.gif

Claymore و Dynasty Warriors رو قاطی کردن اینو دادن بیرون :| یارو رو 40 تا هیت میکنه انگار نه انگار ، مثل پیس آو نایس همونطور وایستاده شلیک میکنه . عکس العمل نداره :|

آخرین ویرایش:
بر خلاف نظر دوستان به نظر می رسه کوجیما کارش رو بلد باشه . گیم پلی خوب و هیجان در این بازی مشهود بود . امیدوارم بهتر از MGS قبلی باشه و تا اینجاش که من خیلی راضی هستم از بازی .
شماره قبلیاشم لابد حتما بازی کردیو دیدی دیگه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|/:)

عزیزم :دی! از فاینالی که 90 میگیره و آشغاله چه خبر :دی؟

راستی توجه کردید چقدر لوگو ـه بازی شبیه ِ لوگو متالیکا شده؟!!

24361.JPG

metallica-logo.jpg

اینطور هم که معلومه بازی دنباله دار خواهد بود!
شهاب واقعا يه چيزی می گیا!:|
فاينالی كه زير 90 می گيره باز هنوز جو فانتزی و اون اساس گيم پلیش رو حفظ كرده برخلاف اين آشغال!
اين شده No More Heroes !!
يه چند تا دختر هات تين ايجر هم تو نمايش بعديش نشون می دن و به اين ترتيب بازی رو می كنن مالتی ميليون سلر!!!
مرگ بر تمام كسایی كه تو ساخت اين بازی مشاركت دارن.ديدن فرمول هنتـای+شمشير+تيكه تيكه كردن+توهم=$$$$$$ هم تو غرب و ژاپنه كوجيمای بدبخت رو وادار كردن اين كار رو كنه!!
دوستان عزيزی هم كه به داستانش دل بستن بايد با كمال تاسف به عرضشون برسونم كه داستانش هم آشغاله چون رايدن مسلما با اون نفرتی كه از ومپ داشت (بخاطر اينكه اما خواهر اتاكان رو كشته بود) اگه هر جایی می ديد می كشتش و نازش رو نمی كشيد.
ماشالا نه اسلات هم هست و نه اسنيك و نه مريل و نه نيومی و نه هيچ كس ديگه ای!اصلا با عقل جور در نمياد باشن چون باشن بازی مسخره می شه!
اون آرم كوجيما پروداكشنز هم بايد حذف كنن اون آرم قداست داره!! اگه واقعا استديو كوجيما سازنده اش بود اين آشغال رو تحويل نمی دادن!!
الان گرفتی این حرف من به کی و چه منظوری داشت
biggrin1.gif
؟
فكر كنم به ماكان ورسوس رو گفتی چون جمله ات حالت مضارع داشت!:دی
به هر حال فاينال اصالتش رو حفظ كرده در مقايسه با اين:دی
آره لوگوشم شبيه متاليكا شده،فكر كنم اصلا توش آهنگهای متاليكا موقع پاره كردن دشمنا پخش شه:دی
(برق شمشير رايدن و متال يجورایی بهم می خورن:دی)

آخرین ویرایش:
شهاب واقعا يه چيزی می گیا!:|
فاينالی كه زير 90 می گيره باز هنوز جو فانتزی و اون اساس گيم پلیش رو حفظ كرده برخلاف اين آشغال!
اين شده No More Heroes !!
يه چند تا دختر هات تين ايجر هم تو نمايش بعديش نشون می دن و به اين ترتيب بازی رو می كنن مالتی ميليون سلر!!!
مرگ بر تمام كسایی كه تو ساخت اين بازی مشاركت دارن.ديدن فرمول هنتـای+شمشير+تيكه تيكه كردن+توهم=$$$$$$ هم تو غرب و ژاپنه كوجيمای بدبخت رو وادار كردن اين كار رو كنه!!
دوستان عزيزی هم كه به داستانش دل بستن بايد با كمال تاسف به عرضشون برسونم كه داستانش هم آشغاله چون رايدن مسلما با اون نفرتی كه از ومپ داشت (بخاطر اينكه اما خواهر اتاكان رو كشته بود) اگه هر جایی می ديد می كشتش و نازش رو نمی كشيد.
ماشالا نه اسلات هم هست و نه اسنيك و نه مريل و نه نيومی و نه هيچ كس ديگه ای!اصلا با عقل جور در نمياد باشن چون باشن بازی مسخره می شه!
الان گرفتی این حرف من به کی و چه منظوری داشت :دی؟

ویرایش:
کلا نگرفتی منظورم رو :دی!

آخرین ویرایش:
بله عالی بود...:-&
واقعا نمی دونم بعضیا نوبن يا اگه نيستن چجوری اين حرفا رو می زنن!واقعا شاخ درآوردم الان!!!
اميدوارم سازنده هاش تو جهنم بسوزن.
... پارودی می ساختن بهتر از اين ... می شد.
تو تريلر هم كه می زنه ريبوت! <:-p
R.I.P MGS
1998-2011
ما نوبيم آره :d
اصلا چه ربطي داره به MGS ؟ كوجيما فقط داره پول بازيو ميده همين. RIP MGS ؟ مثلا يعني چي؟ نه يعني چي؟

يكم فكر كنيد. اصلا MGS نيست اين .

هیچ توضیحی از کونامی و کوجیما نیمده؟
من واقعا میخوام بدونم چرا انجین بازی رو عوض کردن؟ البته قابل درکه که انجین قبلی انگاری روی X360 قابل استفاده نبوده و اینکه وقتی بازی رو میدن دست PG خب عوض میشه ...

ولی یکی از جذابیت های چیزی که نشون دادن فضای MGS4 بود یعنی بازی MGS 4 Rising بود حالا شده MG Rising شکست سختی میخوره خدایی :دی.
مثلا متالگیر هارو نگاه کنید چقدر ضایع درستشون کردن.

من با سبک بازی هایی مثل بیونتا مخالف نیستم و دوستشون دارم ولی این جوری یه بازی رو به گند کشیدن زشته :دی.
سازنده های ژاپنی افتادن از پائین آتیش بزنند به بازیهاشون اون از کپکام اینم از این ...
یه چند روز دیگه Sega هم میاد با Sonic یک بازی اکشن ترسناک میسازه یه ریبوت هم میزنه تنگش میده دست ملت.

از روزی که MGS بازی کردم تا همین لحظه دوست داشتم یه کرکتری مثل Gray Fox قابل بازی باشه. ولی ظاهران این ارزو داره گند کشیده میشه :دی.
اینم که بازی رو بدن به یه کاربلده اکشن ساز خیلی فکر خوبیه تا اینکه ادم خودش گند بزنه توش. ولی ظاهران این ایده هم داره به گند کشیده میشه :دی.
هنوز تریلر رو ندیدم و با تعریف های که شما کردید فک کنم لذت دیدنش به گند کشیده بشه :دی.

بدبختي قرار بود داستان قبل از MGS4 باشه و بعد از MGS2 . اينطوري كه معلومه بعد از MGS4 ـه . با اون گكو ها و اينا. نكنه جَك دوباره از راه بدر شده و رفته خودشو نينجون كرده؟ :d

اینا دیدن اگه این بازی رو با نام متال گیر سالید ینی اسپیناف از متال گیرهای افسانه ای کوجیما و اسنیک بدن بیرون آبروشون میره و ملت میره در شرکت رو تخته میکنه . واسه همین نام بازی رو عوض کردن . اینم یه بازیه معمولی مثل کسلوانیا هست که اونم کوجیما پروداکشن بود فککنم . در کل به این بازی در چشم متال گیری که استاد میسازه نباید نیگا کرد اونوقت همه مشکلا حل میشه . این یک عنوان سرگرم کننده ی 7 - 8 ساعته هست که 1 روز بعد از تموم شدنش اصلا یادت نمیاد که چی بود . مثل ونکوویش و بایونتا . اگه واقعا استاد بخواد متال گیر بسازه زیر نامش tactical espionage action رو صد در صد خواهید دید . این عنوان فقط واسه پول در آوردنه و از نام متال گیر استفاده میشه فقط .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or