بچه های باتجربه تر که خصوصا Nano Breaker و Cy Girls (البته Cy نصفش شوتر بود) رو بازی کردن این کپی کردن دوباره فضای بازی های اکشن ژاپنی نسل پیش رو درک میکنن.
شدیدا تأیید میکنم [2]من فقط دعا میکنم تو بازی شخصیت زن وجود نداشته باشه! واقعا برام غیر قابل تحمله یه شخصیت حال بهم زن پ*ورن استار مثل بیونتا تو MGR باشه!
به این امید داشتیم که از یک MGS خوشمان بیاد که اینم پرید کلا از این سبک ها خوشم نمیاد حیف شد واقعاشماره قبلیاشم لابد حتما بازی کردیو دیدی دیگه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بر خلاف نظر دوستان به نظر می رسه کوجیما کارش رو بلد باشه . گیم پلی خوب و هیجان در این بازی مشهود بود . امیدوارم بهتر از MGS قبلی باشه و تا اینجاش که من خیلی راضی هستم از بازی .

شهاب واقعا يه چيزی می گیا!عزیزم! از فاینالی که 90 میگیره و آشغاله چه خبر
؟
راستی توجه کردید چقدر لوگو ـه بازی شبیه ِ لوگو متالیکا شده؟!!
![]()
![]()
اینطور هم که معلومه بازی دنباله دار خواهد بود!

فكر كنم به ماكان ورسوس رو گفتی چون جمله ات حالت مضارع داشت!الان گرفتی این حرف من به کی و چه منظوری داشت؟![]()
الان گرفتی این حرف من به کی و چه منظوری داشتشهاب واقعا يه چيزی می گیا!
فاينالی كه زير 90 می گيره باز هنوز جو فانتزی و اون اساس گيم پلیش رو حفظ كرده برخلاف اين آشغال!
اين شده No More Heroes !!
يه چند تا دختر هات تين ايجر هم تو نمايش بعديش نشون می دن و به اين ترتيب بازی رو می كنن مالتی ميليون سلر!!!
مرگ بر تمام كسایی كه تو ساخت اين بازی مشاركت دارن.ديدن فرمول هنتـای+شمشير+تيكه تيكه كردن+توهم=$$$$$$ هم تو غرب و ژاپنه كوجيمای بدبخت رو وادار كردن اين كار رو كنه!!
دوستان عزيزی هم كه به داستانش دل بستن بايد با كمال تاسف به عرضشون برسونم كه داستانش هم آشغاله چون رايدن مسلما با اون نفرتی كه از ومپ داشت (بخاطر اينكه اما خواهر اتاكان رو كشته بود) اگه هر جایی می ديد می كشتش و نازش رو نمی كشيد.
ماشالا نه اسلات هم هست و نه اسنيك و نه مريل و نه نيومی و نه هيچ كس ديگه ای!اصلا با عقل جور در نمياد باشن چون باشن بازی مسخره می شه!
ما نوبيم آره :dبله عالی بود...
واقعا نمی دونم بعضیا نوبن يا اگه نيستن چجوری اين حرفا رو می زنن!واقعا شاخ درآوردم الان!!!
اميدوارم سازنده هاش تو جهنم بسوزن.
... پارودی می ساختن بهتر از اين ... می شد.
تو تريلر هم كه می زنه ريبوت! <:-p
R.I.P MGS
1998-2011