تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
من هم تریلر رو دیدم.
باید بگم به عنوان یه بازی (فقط یه بازی ، نه یه MGS) فوق العاده بود. اکشن بازی عالی بود. مطمئنم وقتی بیاد بازی بسیار موفقی میشه. هرکی 1% شک داره بوکمارک کنه. :)
اما به عنوان یه MGS فاجعه بار هست. که خدا رو شکر فکر اینجاش هم کردن و اسم بازی رو از MGS به MG RISING تغییر دادن.
خطاب به دوستانی که دارن بازی رو با خاک یکسان میکنن: به خدا بازی هنوز منتشر نشده. فقط یه تریلر بی کیفیت ازش اومده. فقط همین. :) بذارین بیاد ، وقت واسه کوبیدنش زیاده.
ال کلاسیکو رو ول کردید نشستید به بازی و استاد فحش میدید؟ :دی میذاشتین حداقل بعد از بازی :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人
عجب بیخود شده بازی
واقعا خجالت نمیکشن همچین بازی میخوان بدن بیرون
من از 100 به این بازی 0 میدم..
گند زدن به تاریخچه MGS
همون بهتر که این بازی مولتی شد کاشکی اصلا این رو انحصاری 360 میدادن بیرون و شاهد عرضه همچین گندی روی PS3 نبودیم..

@ این سوپر فنای PS 3
اینهمه متالگیرم متالگیرم میکردید این بود؟! :دی
شوخی بودا... خواستم جو از این حالت غضبناک بیاد بیرون :دی
وگرنه منم با شمام! حالا مثه آوار خراب نشین رو سرمون ;)

عجب بیخود شده بازی
واقعا خجالت نمیکشن همچین بازی میخوان بدن بیرون
من از 100 به این بازی 0 میدم..
گند زدن به تاریخچه MGS
همون بهتر که این بازی مولتی شد کاشکی اصلا این رو انحصاری 360 میدادن بیرون و شاهد عرضه همچین گندی روی PS3 نبودیم..
الان این جملت چی بود مثلا؟!!! چه ربطی داشت؟!

من رو بگو امیدوار بودم تو این نمیاش جدید یه کم المان های مخفی کار رو زیاد کنن و از اون چیزی که قبلا نمایش دادن بهتر بشه!!
بازی با مخ اومده سمت زمین!

• Like
Reactions: Akiba
من که هنو تریلر رو ندیدم ، ببینم میام با هم بهش فحش بدیم :d

آپدیت :

صحنه را دیدم :d نپسندیدم :d

این اشغال چی بود اونوقت ؟ PG که کلا کارش شده بازی Fun ساختن ! فقط امیدوارم با این کیفیت ساخت به این زودی ها رلیز نشه .

آخرین ویرایش:
ای بابا، امید داشتیم شاید از یه MGS خوشمون بیادا:دی دقیقا شده ژاپنی بازی خالص، مثل بایونتا و DMC و کلا این مدل بازیا که من به شدت بدم میاد:دی

واقعا انتظار چه بازی داشتید ؟ بازی که گیم پلی اش بر اساس شمشیر هست یا شبیبه به DMC در میاد یا Ninja Gaiden دیگه . مطمئن باشید Platinum Games برای ساخت چنین بازی خیلی انتخاب بهتری هست تا خود استودیو کوجیما
اخه کسری بازی خیلی درب و داغونه . هر جوری نگا کنی انگار از ونکوئیش هم چیپ تره
yahoo_4.gif

نیما حالا بذار یک نمایش کامل ، دمو ای ازش بیاد بعد بگو مزخرفه. به نظرم من که چیز خوبی اومد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or