تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
یه چیز به دوستان بگم... نمیدونم شماره یک رو تونستید با نینجا (گری فاکس) برید یا نه... ولی با دیدن تریلر من یاد اون موقع افتادم...
باید دید کوجیما تو VGA دربارش چی میخواد بگه...

خاک بر سر استاد کوجیما !

چرا به کوجیما فحش میدی ! به اون چه ربطی داره ! اون که از اول قرار نبود روی این کار باشه بعدشم که معلوم نشد چه جوری برای نظارت آوردنش و بعدشم که کار به جاهای باریک کشید و کوجیما پروداکشن کاملاً رفتن روی این پروژه آخرش معلوم نبود چه گندی بالا اومده بود که آخر سر پروژه افتاد دست پلاتینیوم ! استاد این وسط چیکارس ؟!
کنایه بود اون حرفش! یعنی نگرفتی
biggrin1.gif
؟

آخه معمولاً یه شکلکی چیزی ! :دی گفتم شاید میخواد به خاطر استاد کارمک مقابله به مثل کنه !
البته انقدر از ایشون انتحاری دیدم که این یکی هم مثل اونها میزد ! :دی
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نیازی نبود نشون بدی اون سه نقطه ای که دفعه ی قبل برات گذاشتم واست عقده شده :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sorrows
چرا به کوجیما فحش میدی ! به اون چه ربطی داره ! اون که از اول قرار نبود روی این کار باشه بعدشم که معلوم نشد چه جوری برای نظارت آوردنش و بعدشم که کار به جاهای باریک کشید و کوجیما پروداکشن کاملاً رفتن روی این پروژه آخرش معلوم نبود چه گندی بالا اومده بود که آخر سر پروژه افتاد دست پلاتینیوم ! استاد این وسط چیکارس ؟!
کنایه بود اون حرفش! یعنی نگرفتی :دی؟

نمیفهمم چرا بعضی دوستان اینقدر عصبانی هستند...! بازی MGS نیست که! MGR هست! اصلا اسم Metal Gear Soild رو یدک نمیکشه...
از طرفی یه اسپین آف هست و ربطی به نسخه اصلی نداره...
اگر نسخه اصلی و شماره دار بود خودم اولین نفری بودم که هر چی فحش تو دهنم بود به Kojima Production و Konami میدادم!:دی

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از نظر فیزیک و انیمیشن های نرم تو حالت کاملا ریل تایم نمایش خوبیه ولی اینکه اینا هنوز 1ساله توی ایده ی هندونه قاچ کردن (با کمی مخلفات اضافه) باقی موندن ناامیدکنندس ×

من الان تریلرو دیدم بالا اوردم رو کیبوردم خیلی حرکت کثیفی انجام دادن امیدهای کلی فن بدبخت مثل منو نابود کردن این باز از متال گیر فقط اسمشو + رایدنو داره نه اتمسفری نه چیزی واقعا حالم بهم خورد:-&:(

الان چی بود ایییییییییییییییین؟ چرا اینطوری شده :| یه لحظه حس کردم دارن تو دهه 80 فیلم تبلیغ میکنن با اون مدل نوشتاری و معرفی مسخره :|

حالم داره الان به هم می خوره. اون حس اولین گیم پلیی که نشون دادن چی این چی. گرافیکشم پس رفت کرده نسبت به اون. معلوم نیست چه بلایی آوردن سر این بازی. اینقدر اینور اونورش کردن که اخرم این در اومد. هر روز یه تز دادن. یه روز گفتن کوجیما کار نمیکنه. یه روز گفت هستم رو پروژه. بعد دوباره گفت من کاری ندارم. یه روز تهیه کننده عوض کردن. آخرشم شد این.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or