تریلر گیم پلی از بازی ارتش فرازمینی منتشر شد

hosein me

کاربر سایت

درود

خوب حتما با نام این بازی اشنای دارید بازی که در نمایشگاه بازیهای رایانه ای تهران در سال پیش اولین نمایش از بازی را منتشر کردند و مورد همه قرار گرفت
امسال هم یک گیم پلی از این بازی منتشر شده که می تونید از طریق لینک زیر دریافت کنید

ارتشهای فرازمینی" بازی تیراندازی اول شخصی است که در آینده‌ای دور اتفاق می‌افتد و روایتگر جنگهای بشریت بر سر بزرگترین دغدغه‌ی خود خواهد بود‌؛ "انرژی"

آن هنگام که زمین ویران شده از جنگ به ناچار به فراموشی سپرده می‌شود تا سیطره‌ی حیات به مرزهایی فراتر گسترش یافته و منابع انرژی جدید تقدیری دیگر را رقم زند. اما سرنوشت طردشدگان فرار از نابودی شد. آنها که از ترک زمین بازماندند و زمینیان طردشان کردند، اتحادی تشکیل داده و بقای خود را در تصاحب انرژی قدرتها جستجو می‌کنند. رویای انتقامشان مانع از کهنگی نفرت جنگ می‌شود.

مراحل تولید بازی ‘ارتش‌های فرازمینی’ از دی ماه سال ۱۳۹۰ و با موتور قدرتمند UDK آغاز شد. تولید فنی این بازی در سال ۱۳۹۲ به اتمام خواهد رسید و در قدم نخست نسخه‌ی فارسی آن روانه‌ی بازار خواهد شد.

در این بازی تلاش شده تا تمامی استانداردهای بازیهای برتر این سبک رعایت شده و محیطهایی بدیع و جذاب در کنار گیم پلی روان و سریع همراه با روند داستانی درگیر کننده عواملی باشند تا ‘ارتشهای فرازمینی’ را فراتر از یک بازی مستقل ایرانی مطرح کند.

تصاویر :

منبع

بنظر من داستان خوبی نخواهد داشت
و نقد من از تریلر:
هوش مصنوعی بازی ضعیفه
گیم پلی خوب و سریعی داره
گرافیک نسبتا عالی ایی داره
افک های انفجار و... بازی هم زیاد جالب نیست... .
و برای حمایت حتما میگیرمش
وامیدوارم در آینده ایی نزدیک تمام بازی های ایرانیان عرضه جهانی بشوند...

من خودم حتما میخرمش ولی دوستانی که میگن بازی افت فریم داره دیگه بی انصافی نکنن آخه کجای بازی افت فریم داشت؟فریم ریت همه جا ثابت بود و رو 12 قفل شده بود:dولی کاش داستانش دشمن تراشی متوهمانه نباشه

بازي كه خوب به نظر ميرسه اما كلا بازي سازاي ايراني بيشتر بازي هاي Indie و با خلاقيت بسازن بهتر از به سري بازي تكراري با گرافيك متوسط هست.

بازي كه خوب به نظر ميرسه اما كلا بازي سازاي ايراني بيشتر بازي هاي Indie و با خلاقيت بسازن بهتر از به سري بازي تكراري با گرافيك متوسط هست.
خلاقیت رو باهات موافقم ولی به این بازی نمیشه گفت گرافیک متوسط!
یکم به نور پردازی و کیفیت تکسچرا و DOF دقت کنی میبینی گرافیک بازی بشدت عالی هست! قطعا از یک بازی سطح جهانی بالاتر هست! و دیگه نمیشه گفت ایرانیا یاد ندارن یک بازی با گرافیک بسازن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or