تریلر گیم پلی از بازی ارتش فرازمینی منتشر شد

hosein me

کاربر سایت

درود

خوب حتما با نام این بازی اشنای دارید بازی که در نمایشگاه بازیهای رایانه ای تهران در سال پیش اولین نمایش از بازی را منتشر کردند و مورد همه قرار گرفت
امسال هم یک گیم پلی از این بازی منتشر شده که می تونید از طریق لینک زیر دریافت کنید

ارتشهای فرازمینی" بازی تیراندازی اول شخصی است که در آینده‌ای دور اتفاق می‌افتد و روایتگر جنگهای بشریت بر سر بزرگترین دغدغه‌ی خود خواهد بود‌؛ "انرژی"

آن هنگام که زمین ویران شده از جنگ به ناچار به فراموشی سپرده می‌شود تا سیطره‌ی حیات به مرزهایی فراتر گسترش یافته و منابع انرژی جدید تقدیری دیگر را رقم زند. اما سرنوشت طردشدگان فرار از نابودی شد. آنها که از ترک زمین بازماندند و زمینیان طردشان کردند، اتحادی تشکیل داده و بقای خود را در تصاحب انرژی قدرتها جستجو می‌کنند. رویای انتقامشان مانع از کهنگی نفرت جنگ می‌شود.

مراحل تولید بازی ‘ارتش‌های فرازمینی’ از دی ماه سال ۱۳۹۰ و با موتور قدرتمند UDK آغاز شد. تولید فنی این بازی در سال ۱۳۹۲ به اتمام خواهد رسید و در قدم نخست نسخه‌ی فارسی آن روانه‌ی بازار خواهد شد.

در این بازی تلاش شده تا تمامی استانداردهای بازیهای برتر این سبک رعایت شده و محیطهایی بدیع و جذاب در کنار گیم پلی روان و سریع همراه با روند داستانی درگیر کننده عواملی باشند تا ‘ارتشهای فرازمینی’ را فراتر از یک بازی مستقل ایرانی مطرح کند.

تصاویر :

منبع

عالی بود پسر ولی باید دوتا لانچ از بازی در بیاد یکی فارسی واسه خودمون یکی هم انگلیسی واسه خارجی ها تا دهنشو باز بمونه که هنر نزد ایرانی ها هست و بس چرا ؟ چون با این همه تحریم میتونیم حماسه خلق کنیم تنها بازی ایرانی هست که بهش افتخار میکنم دموش به دوستام نشون میدم دندوناشون بریزه

واقعا عالی بود ... بهترین بازی ایرانی هستش تا الان ... از نظر گرافیک و انیمیشن ها تقریبا با عناوین خارجی قابل رقابته . به امید پیشرفت بیشتر.

فوق العاده بود این بازی بهترین بازی ایرانی بود که تا حالا دیده بودم یعنی واقعا نامردیه اگه این بازی رو اوریجینال نخرید! من که به محض این که بیاد میخرم.

:dتو نمایشگاه دیدم گفتم اشتباه میبینم..ولی مثـــ این که واقعیه..دمشون گرم..

منم دیروز تو نمایشگاه دیدم ... خیلی افت فریم داشت ... :d
امیدوارم این مشکل حل شه والا گرافیکش فوق العاده بود :x من به داستان های بازی های ایرانی هم اعتماد دارم

انتخاب من اول شبگرد بعد این :d LOL

واقعا عالی بود....یه حالت نرمی خاصی توی گیم پلی بازی بود در کنار گرافیک خیلی خوب من که راضیم و 100% رفت واسه خرید ارجینال فقط خداکنه مشکلات عجیب و غریب نصب و مشکلات فنیه الکی نداشته باشه..
--------------

پ.ن:میتونم بگم اکه اینجوری پیش بره با یه مقدار سرمایه گذاری مناسب و مدیریت خوب میتونیم تا چند سال آینده حرف های زیادی در زمینه بازی سازی تو دنیا واسه زدن داشته باشیم....

به نظر بد نمیرسه نمیدونم این همون ویدیو قدیمیه هستش که با اون دیالوگ مسخره شروع میشه یا نه اما نمدونم دوستان چطور با دیدن عکس ها و ویدیو یاد KZ میفتن من بیشتر با دیدن ویدیو یاد serious sam با گرافیک بهتر افتادم مخصوصا با دشمن هاش افت فریم که خوراکشه از طرف دیگه امید وارم بازی بعدی تیمه بازی بهتری از آب در بیاد همیشه بازی اول که اینجوری خوب از آب در بیاد انها درستشون برای بازی بعدی گرمتر و بهتر میشه و دفعه بعدی بازی بهتری میسازن .

دوستان انقدر همه میگیم ایران تو گیم حرفی برای گفتن نداره و .....
بازیه خوبی بنظر میرسه از این به بعدش به ماها مربوط میشه تا بازی رو حمایت کنیم.

بازی فوق‌العاده ای هست.
هم از نظر گرافیک، هم از نظر گیم پلی.
ایرانی ها هم که از نظر داستان خوب کار میکنن. امیدوارم این مشکلات کوچیکی که داشت، درست شه که دیگه بهترین بازی ایرانی میشه(که البته هست).
در کل این که ۱۰۰% میخرم.

چند روز پیش دوباره کیلزون 3 را اجرا کردم واقعا یکی ازبالاترین و بهترین گرافیک های این نسل بود به نظرم این بازی از نظر موتورخیلی شبیه به کیلزون هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or