تریلر گیم پلی از بازی ارتش فرازمینی منتشر شد

hosein me

کاربر سایت

درود

خوب حتما با نام این بازی اشنای دارید بازی که در نمایشگاه بازیهای رایانه ای تهران در سال پیش اولین نمایش از بازی را منتشر کردند و مورد همه قرار گرفت
امسال هم یک گیم پلی از این بازی منتشر شده که می تونید از طریق لینک زیر دریافت کنید

ارتشهای فرازمینی" بازی تیراندازی اول شخصی است که در آینده‌ای دور اتفاق می‌افتد و روایتگر جنگهای بشریت بر سر بزرگترین دغدغه‌ی خود خواهد بود‌؛ "انرژی"

آن هنگام که زمین ویران شده از جنگ به ناچار به فراموشی سپرده می‌شود تا سیطره‌ی حیات به مرزهایی فراتر گسترش یافته و منابع انرژی جدید تقدیری دیگر را رقم زند. اما سرنوشت طردشدگان فرار از نابودی شد. آنها که از ترک زمین بازماندند و زمینیان طردشان کردند، اتحادی تشکیل داده و بقای خود را در تصاحب انرژی قدرتها جستجو می‌کنند. رویای انتقامشان مانع از کهنگی نفرت جنگ می‌شود.

مراحل تولید بازی ‘ارتش‌های فرازمینی’ از دی ماه سال ۱۳۹۰ و با موتور قدرتمند UDK آغاز شد. تولید فنی این بازی در سال ۱۳۹۲ به اتمام خواهد رسید و در قدم نخست نسخه‌ی فارسی آن روانه‌ی بازار خواهد شد.

در این بازی تلاش شده تا تمامی استانداردهای بازیهای برتر این سبک رعایت شده و محیطهایی بدیع و جذاب در کنار گیم پلی روان و سریع همراه با روند داستانی درگیر کننده عواملی باشند تا ‘ارتشهای فرازمینی’ را فراتر از یک بازی مستقل ایرانی مطرح کند.

تصاویر :

منبع

اگه یه آنلاین داشته باشه من یکی حتماً میخرم(عقده اش به دلم مونده)
بعدم عجب نور پردازی ای داشت لامصّب کلّاً با اینکه تو نمایشگاه یه سری ازش بد میگفتند به نظرم بازی قشنگی بود(البت من تو نمایشگاه با بازی های موبایل بیشتر حال کردم)

به نظرم بازیه خوبی ساختن اما تمش خیلی شبیه کیلزونه
انیمیشن دویدن ها خوب کار نشدنه و صدای اسلحه ها بهشون نمیخوره
صدای گذاری ها اصلا متناسب با محیط نیست و حس میکنی صدا از بغل دستت میاد در صورتی که باید توی جو محیط باشه
امیدوارم موفقیت های خوبی کسب کنند

ازشون انتظار داشتم توی نمایشگاه دموی قابل بازی ارائه بدن
این تیزر رو که از اینترنت هم میشد دانلود کرد دیگه دلیلی نداشت بریم توی غرفشون
ولی در کل خیلی بازی خوبیه و باعث میشه دید بازیبازها نسبت به بازیهای ایرانی تغییر کنه

چند نقطه نظر کاربران خارجی در مورد این دمو

Graphics and effects AAA quality.
Gun sounds need more love, even if you think in the future they would make guns more efficient and quiet, on a game, loud and powerful sounding guns are more fun.
Voice Acting will make or break your game story, and right now if you don't improve it, then imo it will hurt your game

This looks extremely well made but the area you chose for your first video doesn't allow the game to stand out with the ideas and themes you say it will include. This particular area looks like standard dark and dreary sci-fi (with many crates!) for the most part, while your older screenshots show more unique environments, which you should probably focus on!

This is pretty good stuff. The models and textures look good. The level design is a bit simple, but hey - it's a great start! The lights, Bokeh and all the other fancy stuff looks really good!

What I don't like is the, kind or repetitive, music and the current voice acting which sounds a bit flat and emotionless. But all the rest is pretty great and already a lot of content to show! Nice!!

انصافا این ویدئو رو همینجوری به من نشون میدادن یک درصد هم احتمال نمیدادم این بازی ایرانیه:d

رسما یه سروگردن از کل بازی های ایرانی که تا حالا ساخته شدن سرتره. آرزوی موفقیت داریم براشون.

واقعا زیبا . امیدوارم بازی عرضه بشه برم بخرم . با وجود اینکه شاید وقت نکنم کلا نصبش کنم . درود بر سازنده ها .
دوستان لطفا از شرکت های ایرانی حمایت کنید

Send from Galaxy S III !!!!!

صدای این یارو دوبلوره رو میشنوم یاد تصویر دنیای هنر میفتم:d
بازیشم از نظر من فقط صدا گذاریش و هوش مصنوعیش مشکل داشت....گرافیکم عالی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or