تریلر جدید LA Noire ؛ این 5 ـشنبه !

Bayonetta

کاربر سایت
LA-Noire.jpg

درود ؛ راک استار تایید کرد که 5ـشنبه این هفته تریلر جدیدی از بازی L A NOIRE را پس از 4 سال منتشر میکند ...
این عنوان که توسط استودیو استرالیایی Team Bondi که رئیس آن Brendan McNamara خالق The Getaway میباشد ، درحال ساخت میباشد ...
LAN ابتدا عنوان انحصاری PS3 بود ، اما بعدها مشخص شد که برای X360 نیز ، رلیز خواهد شد ...
منبع

4 سال ساخت این بازی طول کشیده؟؟؟
به نظر من بازی که اینقدر طول میکشه از بازیای روز عقب میفته چون هر بازی واسه نسل خودشه البته Deus Ex Human این استثناس:d

داستان این بازی و دیالوگهاش که تو دنیای بازی نظیر نداره .
خیلی از سایتها داستان این بازی رو تو اون سال حتی از mgs4 بهتر دونستن.
شاید اشکال از شماست تو درک داستان:)

اینو که فقط من نمیگم اقا فرزان
MGS 4 کاملا یه داستان درگیرکننده داره که کاملا با GTA فرق میکنه این بازی معمولا بیشتر برای خوش گذرونی بازی میشه منظورم اینه که تعداد کسانی که این بازی روبه خاطر داستانش میگیرن با تعداد کسانی که به خاطر خوش گذرونی اون رو می گیرن خیلی کمتره
من نمیخوام بگم داستانش خوب نیست من اینو میخوام بگم که GTA از لحاظ داستانی نمیتونه طرف رو درگیر کنه و ادمو فقط میبره جلو درسته داستانش یه جور زندگی کردنه( توی سبک خودش بهترینه) و راک استار توی این زمینه واقعا خبراست
در کل دو سبک داستانی متفاوت ازهم که هر کسی یه سبک رو میپسنده یا هردو . . .
(البته نظر خودمه)

اینو که فقط من نمیگم اقا فرزان
MGS 4 کاملا یه داستان درگیرکننده داره که کاملا با GTA فرق میکنه این بازی معمولا بیشتر برای خوش گذرونی بازی میشه منظورم اینه که تعداد کسانی که این بازی روبه خاطر داستانش میگیرن با تعداد کسانی که به خاطر خوش گذرونی اون رو می گیرن خیلی کمتره
من نمیخوام بگم داستانش خوب نیست من اینو میخوام بگم که GTA از لحاظ داستانی نمیتونه طرف رو درگیر کنه و ادمو فقط میبره جلو درسته داستانش یه جور زندگی کردنه( توی سبک خودش بهترینه) و راک استار توی این زمینه واقعا خبراست
در کل دو سبک داستانی متفاوت ازهم که هر کسی یه سبک رو میپسنده یا هردو . . .
(البته نظر خودمه)
البته من قصد مقایسه نداشتم مثالم هم مربوط به بهترین داستان سال از دید گیم اسپات بود که تو اون سال gta 4 انتخاب شد بالاتر از mgs4 {که خودم اگه فن تو تا بازی باشم یکی mgs هست و دیگری شنمو}

اماده باشین که یه غولی دیگه داره میاد که همه رو ناکار کنه>:d<
من red dead رو به عنوان بهترین بازی میدونم داستانش منو دگرگون کرد واقعا بازی عالی بود برعکس بازی GTA IV که از همه نظر عالی بود جزء داستان .
بیصبرانه منتظریم ببینیم که این غول بازی ساز دوباره میتونه توی صنعت گیم رو متحول کنه؟

سایت ها و مجلات فقط معیارشون برای امتیاز دهی گرافیک و گیم پلی نیست-یکی از معیار های مهم امتیاز دهی به بازی ها داستان بازیه.گیم اسپات هم که یکی از معتبر ترین سایتهای
امتیاز دهی به بازی هاست (البته به نظر خودم بهترینه).به بازی امتیاز 10 رو داد.یعنی بازی
از هر لحاظ کامله-گیم اسپات هم سایتی نیست که به هر بازی امتیاز 10 رو بده-از طرفی
تو همون سال که بازی عرضه شد خیلی ها داستان بازی رو بهتر از mgs4می دونستند.

سایت ها و مجلات فقط معیارشون برای امتیاز دهی گرافیک و گیم پلی نیست-یکی از معیار های مهم امتیاز دهی به بازی ها داستان بازیه.گیم اسپات هم که یکی از معتبر ترین سایتهای
امتیاز دهی به بازی هاست (البته به نظر خودم بهترینه).به بازی امتیاز 10 رو داد.یعنی بازی
از هر لحاظ کامله-گیم اسپات هم سایتی نیست که به هر بازی امتیاز 10 رو بده-از طرفی
تو همون سال که بازی عرضه شد خیلی ها داستان بازی رو بهتر از mgs4می دونستند.

سلام چه خبر یه یادی از ما کردی :dمثل اینکه متوجه نشدی که من چی گفتم برو بالا یه بار دیگه بخون من که چیزی رو زیر سوال نبردم و نگفتم که gamespot اشتباه نمره داده همین سوپر ماریو که از gamespot 10گرفت (باید بدونی که منظورم چیه)منظورم اینه که همون طور که توی پست بالا گفتم حتما توی سبک خودش بهترینه عزیز (فقط برو بالا یه باری دیگه بخون)
بابا برو درستو بخون بهتره =))

سلام علیکم...

با اینکه *R مستقیما توی این بازی دخالت نداره،ولی حتما یه چیزی تو team bondi استرالیا دیده که باهاشون همکاری میکنه...

به نظر من از این بازی یه چیز خیلی خفنی درمیاد ولی اون نکات ریزی که برادران houser تو سری GTA و RDR بوسیله داستان خارق العاده و روایت استثنایی بوجود آوردن رو نخواهد داشت...

شما رو مژده میدم به مکس پین 3 ....دگرگون کننده روایت،داستان،گیم پلی و هر چیزی که از یه گیم سراغ دارین...b-)

• Like
Reactions: HL2-GF
دوستان یا تو باغ نیستن یا خودشون رو میزنن به کوچه .... داستان MGS 4 کجا داستان GTA کجا ؟ همین مونده بود دیگه دوستان داستان MGS رو با GTA مقایسه کنن .LoL =))=))=))

ترو خدا انقدر ما رو نخندونین ./:)=)) .

درسته بازی های RS همیشه داستان خوبی دارن اما دیگه نه در حدی که بخواد با MGS مقایسه بشه انم GTA .=))=))=))

• Like
Reactions: HL2-GF and Noirique
این R* هم همرو کلا گذاشته سر کار. بعد از 4 سال تریلر جدید بازیرو میخواد بده بیرون؟
اما خب راک استار معروف هست به تاخیر زیاد تو بازیهاش. هر چند نسخه PC در کار نیست ولی مطمئنم یه شاهکار دیگه از R* میاد بیرون.

البته من قصد مقایسه نداشتم مثالم هم مربوط به بهترین داستان سال از دید گیم اسپات بود که تو اون سال gta 4 انتخاب شد بالاتر از mgs4 {که خودم اگه فن تو تا بازی باشم یکی mgs هست و دیگری شنمو}
لطفا همه پست ها مطالعه شود.
رفتن به گیم اسپات و دیدن بهترین داستان انتخاب شده در سال 2008 انقدر سخته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or