تریلر جدید LA Noire ؛ این 5 ـشنبه !

Bayonetta

کاربر سایت
LA-Noire.jpg

درود ؛ راک استار تایید کرد که 5ـشنبه این هفته تریلر جدیدی از بازی L A NOIRE را پس از 4 سال منتشر میکند ...
این عنوان که توسط استودیو استرالیایی Team Bondi که رئیس آن Brendan McNamara خالق The Getaway میباشد ، درحال ساخت میباشد ...
LAN ابتدا عنوان انحصاری PS3 بود ، اما بعدها مشخص شد که برای X360 نیز ، رلیز خواهد شد ...
منبع

هیچکس به مسئله اصلی اشاره نکرد:دی
بازی بهار 2011 عرضه میشه. زودتر از اونی بود که فکر میکردم. گفتم رفت واسه آخر سال:دی
گرافیکش خیلی عالی نبود، ولی لعنتی انیمیشن چهره هاش و مخصوصا Lip-Sync بی نظیر بود! از این لحاظ حیرت انگیز کار کرده Team Bondi

هیچکس به مسئله اصلی اشاره نکرد:دی
بازی بهار 2011 عرضه میشه. زودتر از اونی بود که فکر میکردم. گفتم رفت واسه آخر سال:دی
گرافیکش خیلی عالی نبود، ولی لعنتی انیمیشن چهره هاش و مخصوصا Lip-Sync بی نظیر بود! از این لحاظ حیرت انگیز کار کرده Team Bondi
البته گفته میشه ازین به بعد دیگه میخوان بزنن فقط تو خط پیشرفت گرافیک !
این همه خرج واسه موشن کپچر کردن باید هم Lip-Sync و انیمیشن هان به این خوبی باشه :دی

الان از لینکی که دوست خوبم گذاشته دان کردم .
انیمیشن صورتها و لب و دهن فوق العاده هست.واقعا نمیشه توصیفش کرد.
الان دارم جلوی اینه با خودم حرف می زنم ببینم انیمیشن صورت من بهتر هست یا این بازی:d

دقیقا منم همین نظرو رو داشتم انیمیشن چهره ها واقعا عالی کار شده ولی در مورد گرافیک توی این 10-15 باری که دیدم فکر میکنم یه جوری خاص باشه توی بعضی قسمت ها بالا بود و توی بعضی قسمت ها یه کم به نظر پایین میومد به غیر از اون صدا گذاریها هم در نوع خودش بی نظیر بود مخصوصا اخر trailer که اون مرد مسن دستشو طرف اون مرده میگیره اااااااااااااااخخخخخخرش اوجاست چه صداییییییییییی :eek::eek::eek:

درود
همونطور که انتظار میرفت یه سوپر گیم هستش. یک Voice-Action بینظیر بهمراه حرکت لب فوق العاده عالی.
توقع چنین چیزی رو نداشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or