تریلر جدید GTAV منتشر شد!

doostanehsoft

کاربر سایت
gtavtrailer2_610.jpg

دقایقی پیش Rockstar تریلر دوم این بازی (Grand Theft Auto V) را ریلیز کرد.

در زیر می تونید اسکرین شات های بازی رو مشاهده کنید که البته به مرور اسکرین شات ها در اسپویلر در بازیسنتر (همین گفتگو) قرار می گیره.

مشاهده در گیم اینفورمر

اسکرین شات های دیگر در گیم ساید

لینک دانلود تریلر با کیفیت های متفاوت:

مشاهده آنلاین

از راکستار
کیفیت HD از راکستار 100 مگابایت
کیفیت SD از راکستار 26 مگابایت

از گیمر ساید
http://www.gamersyde.com/leech_29120_1_en.html
(لینک های دانلود در خود سایت هست و نمی شه اونا رو جداگونه اینجا گذاشت، چون گیمرساید فقط دسترسی به دانلود تریلر ها رو در سایت خودش فراهم کرده!)

اسکرین شات ها:

تعدادی از اسکرین شات های فوق فیزکی و اکشن:
Snapshot.png

Snapshot_4.png

Snapshot_2.png

Snapshot_3.png

Last edited by a moderator:
خوب یکم با تأخیر اومدم نظرمو بگم (داشتم گیفای زیرو درست میکردم!:-")
یک چیزی که تک تک ثانیه های تریلر موج میزد سینمایی شدن هر چه بیشتر بازیه و این خیلی چیز خوبیه!:d ... مخصوصا اگه بتونن خود گیمپلی بازی رو با این سکانسا ترکیب کنن عالی میشه(که به نظر میرسه همین کارو کردن!) .... مثلا اونجا که رفیمون از پشت دکل قایق بین زمین و هوا آویزون شده باید ماشین رو ببریم زیر پاش تا نجاتش بدیم!:d ... یا اونجا که ماشین از هواپیما به بیرون پرت میشه(عجب سکانسی بود!) خودمون باید دکمه بیرون اومدن از ماشین رو بزنیمو و چتر نجات و باقی قضایا !!!... :d:d

با این دو تا سکانسش خیلی حال کردم !

f5799_KMPlayer201211142039.gif

w6567_KMPlayer201211142127.gif

البته وسعت زیاد لزوما ربطی نداره به گرافیک ها:دی یعنی از این لحاظ میگم که مثلا فلان بازی 50kmـه نقشش، اون یکی 25km، به این معنی نیست که باید این 25kmـیه گرافیکش بالاتر باشه. چون اصلا کل مپ در جا لود نمیشه تو ram. هرچی که جلو میرید به صورت پیوسته همه چی خالی و لود میشه. به خاطر همین از یه حدی که وسعت بیشتر بشه دیگه گرافیک بهش ارتباطی پیدا نمیکنه...

هیچی فقط اون وسعت بازی در کنار فیزیک فوق العاده اش و صحنه های سینمایی بسیار زیباش،من این رو دیدم بیشتر از Watch dogs هایپ شدم چون Watch dogs روی کامپیوتر قوی بسیار قوی اجرا شده،حداقل راکستار بازی که واقعا قرار تو این نسل و روی همین کنسول ها میاد رو نشون می ده نه مثل یوبی سافت که میاد یک بازی که خودشون هم گفتن برای نسل بعد هست رو فقط برای هایپ کردن بقیه نشون بده و هیچ اطلاعاتی دیگه هم در موردش نده
حرفاتون کاملا متین ولی بهتر نیست اول یه تریلر از گیم پلی ببینیم تا بتونیم کامل و جامع در موردش قضاوت کنیم؟ در اصل عرضه بازی همه چی رو مشخص میکنه. چون نمیشه تنها یه تریلر رو مبنای قدرت یه بازی دونست. درسته که یه بازی با اولین تریلرهایی که منتشر میکنه، خودشو باید نشون بده ولی این مورد در قبال همه بازی ها یکسان نیست.
البته شاید چون من فن این بازی نیستم، نتونستم چیز خاصی توی تریلر ببینم و به نظرم چیز خاصی نشون نداد.

خوب یکم با تأخیر اومدم نظرمو بگم (داشتم گیفای زیرو درست میکردم!:-")
یک چیزی که تک تک ثانیه های تریلر موج میزد سینمایی شدن هر چه بیشتر بازیه و این خیلی چیز خوبیه!:d ... مخصوصا اگه بتونن خود گیمپلی بازی رو با این سکانسا ترکیب کنن عالی میشه(که به نظر میرسه همین کارو کردن!) .... مثلا اونجا که رفیمون از پشت دکل قایق بین زمین و هوا آویزون شده باید ماشین رو ببریم زیر پاش تا نجاتش بدیم!:d ... یا اونجا که ماشین از هواپیما به بیرون پرت میشه(عجب سکانسی بود!) خودمون باید دکمه بیرون اومدن از ماشین رو بزنیمو و چتر نجات و باقی قضایا !!!... :d:d

با این دو تا سکانسش خیلی حال کردم !

f5799_KMPlayer201211142039.gif

w6567_KMPlayer201211142127.gif
خب من با همین دو قسمت مشکل دارم !
اینا جزو کارهای جمیز باند و سم فیشر و امثا اونهاست ، موندم این خلافکارها چه جوری میتونند این کارها رو انجام بده !؟
لطفا یک نفر من رو قانع کنه !

شک کردن به راک استار از گناهان کبیره اس :d
به نظر من با داستان خیلی جالبی رو برو میشیم
راک استار می دونه دقیقا چیکار کنه
من از شدت هایپ دارم از جو خارج میشم الان از کنار مریخ نورد رد شدم
شک که نمیشه کرد چون مهم ترین IP راکستار و هست و خواهد هم بود :دی
اتفاقا همین سه شخصیتی بودنش احتمالا خیلی جالب میشه واجب میکنه که هر دفعه بازی با یک نفرشون تموم کنی من دقیقا با هر سه نفرشون خیلی حال کردم مخصوصا تیکه آخر تریلر فوق العاده بود :دی
فکر کنم جز اینکه بزرگترین مپ داره و اینا متنوع ترین نسخش هم باشه اینجور که پیداس خیلی آزادی عمل بردن بالا

اینا جزو کارهای جمیز باند و سم فیشر و امثا اونهاست ، موندم این خلافکارها چه جوری میتونند این کارها رو انجام بده !؟

منطقی تو بازی حاکم نیست :-/ از GTA III که در خدمتش هستم بنده همیشه همینجوری بوده :دی نصف بیشتر لذت بازی به همین چیزاشه :دی

بازی باید حداقل تو بعضی چیزاش الگو بگیره. اگه بخواد خلاقانه باشه که می شه مثل انگری برزد.
(قابل توجه که انگری برد از هیچ چیزی الگو نگرفته! :)))

جواب شما فقط یه چیزه GTA V یه بازیه و تو صنعت گیم اگه بخوای دید منطقی داشته باشی باید کلا گیمو ول کنی چون تو 99 در صد بازیا این اتفاقا میفته و طبیعیه
از آنچارتدش بگیر تا کال آو دیوتی یا بایاشوک گیرز آو وار و بینهایت مثال دیگه

تریلر به اندازه کافی گویا بود و خیلی از نکات رو میشه از همین 1:50 دقیقه فهمید.
من یکی اینقدر که به *R ایمان دارم به چشمای خودم ایمان ندارم:d با هرکدوم از نسخه هاش حداقل سه ماه زندگی کردم این یکی اگه یه مولتی زیبا هم داشته باشه که دیگه تمومه >:d

اگه فریم رو روی 60 ببندن ایشالا ما هم واسه اولین بار gta میزنیم:d
60 فریم بازی open world اونم روی کنسول های ۱۰ ساله؟ :d از این پیرمردا چه انتظاری داری برادر من :d البته با توجه به MP3 خیلی امیدوارم که هم روی کنسول ها هم روی pc عالی اجرا بشه
امیدوارم به دوستان بر نخوره اما من نمیدونم چی توی تریلر بود که اینقدر هایپ شدین؟ چیز خاصی نشون نداد به نظرم.
از این خاص تر؟ دیگه چی نشون بدن خوب :d همه چیزهایی که gta fan ها منتظرش بودنو نشون دادن به نظر من که عالی بود این تریلر یکی از بهترین تریلرهایی بود که این چند ساله دیدم نوید یه بازی عالی رو می ده

آخرین ویرایش:
جواب شما فقط یه چیزه GTA V یه بازیه و تو صنعت گیم اگه بخوای دید منطقی داشته باشی باید کلا گیمو ول کنی چون تو 99 در صد بازیا این اتفاقا میفته و طبیعیه
از آنچارتدش بگیر تا کال آو دیوتی یا بایاشوک گیرز آو وار و بینهایت مثال دیگه
خب مافیا 2 هم بازی بود اما از این جفنگ بازی ها نداشت (البته با توجه به محیط و زمان داستان بازی ) به هر حال GTA هست دیگه !
ممنون قانع شدم !

این قضیه 3 کاراکتر بودن ، خیلی بالاتر از اون چیزیه که ممکنه خیلی ها فکر کنین. در واقع این قضیه میتونه انقلابی باشه تو بازی ها ، چرا ؟ چون که شما توسطه این کار ، به جایه اینکه صحنه هایه Script شده بازی کنین ، خودتون صحنه هایه Script شده میتونین بسازین. میتونین قسمت هایه یکنواخت یک Mission رو پر کنید ( گفته سازنده ) اصلا میتونین هر Mission رو به 10000 حالته متفاوت برین.
در ضمن ، R* همیشه همینطوری Trailer داده ، اینو برا کسانی گفتم که گیر میدادن به گیم پلی و ...

http://www.img4up.com/up2/95960302123812469030.jpg

اینا رو پس چی میخوای بگی؟

بسیار زیبا و کشنده بود و مهمتر از اینها ، اون تم طنز گونه و فانتزی بازی بود که بسیار شبیه GTA IV بود.یعنی انیمیشن ها و حرکات همچنان فان و گاهن خنده دار هستند.
خدایا به همه ی ما صبر بده[-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or