تریلر بخش داستانی بازی Halo Infinite منتشر شد

WonderMahdi

کاربر سایت
در یک تریلر جدید با نام Campaign Overview، استودیو 343 بعد از مدت‌ها گیم پلی بخش داستانی بازی Halo Infinite را به نمایش گذاشت.

Halo infinite

در این تریلر نگاه دقیقی به گیم‌ پلی و داستان بخش کمپین انداختیم و با برخی از کاراکترهای جدید آشنا شدیم. استودیو 343 بیشتر بر روی ویژگی‌های دنیای Halo Infinite تمرکز کرد که تلاش می‌کند تا یک تجربه غیر خطی و متنوع را به بازیکنان ارائه دهد. برخی از این ویژگی‌ها عبارتند از: چرخه شبانه‌‌روزی، گشت دشمنان و مراحل فرعی که شامل نجات سربازان، باس‌فایت‌های فرعی و تخلیه پایگاه‌های دشمن می‌شود. همچنین شما می‌توانید با گشت و گذار در Zeta Halo و یافتن هسته‌های زره اسپارتان، تجهیزات مسترچیف را ارتقا دهید.

استودیو 343 در قسمت دیگری از تریلر درباره داستان Halo Infinite صحبت کرد. یکی از مهمترین قسمت‌های داستان بازی به سرنوشت کورتانا پس از بازی Halo 5: Guardians خواهد پرداخت. علاوه بر آن، شاهد Escharum، رهبر گروه Banished و یک الیت قاتل اسپارتان‌ها با نام Jega 'Rdomnai بودیم. همچنین برای اولین بار The Harbinger را در حال مبارزه با مسترچیف دیدیم. او معتقد است که "دروغ‌های فوررانرها به پایان رسیده است".

بازی Halo Infinite در تاریخ بیست و چهارم آبان ماه بر روی کنسول‌های ایکس باکس وان، ایکس باکس سریز اس، ایکس باکس سریز اکس، رایانه‌های شخصی و سرویس Xbox Game Pass عرضه خواهد شد. لازم به ذکر است که بخش چندنفره بازی به صورت کاملا رایگان منتشر خواهد شد.

دوستان خوده من بشخصه با تریلرا خیلی حال کردم تا حالا هر چند چیزایی که مخالفین بازی هم میگن زیاد دور از منطق نیست خوده من چون بازی حال و هواش خیلی به halo 1 و 2 halo نزدیک شده به شدت باهاش حال کردم یه چیزی هم بگم کلا halo نسخه های با گرافیک متوسط یا ضعیف زیاد تو کارنامش داشته اتفاقا اونایی که ساخته بانجی بودن و بهترین halo ها شناخته میشن اکثرا دارای گرافیک متوسط یا ضعیف بودن دلایل زیادی هم داره بازی halo همیشه سند باکس بوده و تعداد دشمنا توش زیاد بوده و هوش مصنوعیه بالایی هم داشتن دشمنا و به دلیل نژاد های مختلف کاونانت دشمنا گونه های مختلفی داشتن و هر کدوم متفاوت میجنگیدن به اینا ماشینا و جنگنده های هوایی هم اضافه کنید ببینید دیگه چقدر فشار میارن یه بازیایی مثل کیلزون و رسیستنس هم محیطاشون بسته بود هم تعداد دشمنا توشون کم بود و اون گوناگونی دشمنای هیلو تو یه صحنه رو نداشتن از ماشین و جنگنده هم خبری نبود نه اینکه بازیای بدی باشن به هیچ وجه ولی فکر کنید این مواردی که گفتم میخواستن به بازی اضافه کنن نمیتونستن همچین خروجی با کیفیتی بگیرن موتور گرافیکی بانجی هم تو نسل هفت قدیمی شد و دیگه اون طراوت نسل شش رو نداشت هی هم باید halo میساخت برای مایکرو نمیرسید موتورشو اپگرید کنه یه سری بازیا مثل farcry و crysis 1 هم درستن که گرافیک بالایی دارن ولی هوش مصنوعی و تعداد دشمنا و گوناگونیشون تو دیوار بوده تو این بازیا و اصلا درست نیست این بازیا با halo مقایسه بشن چون شاید مثل هم باشن ولی از بنیان با هم متفاوتن کسایی که انقدر گرافیک گرافیک میکنن باید بدونن که 343 سره شماره 4 و 5 بازی اومد رو گرافیک بازی کار کرد و خیلی عالی هم دراوردشون ولی توی هوش مصنوعی و محیطای بزرگ و داستان بازی گند زد و فنای بازی خوششون نیومد از اون دو بازی الان اتفاقا به نظر من فهمیدن که باید چکار میکردن از اول با اینحال به نظر من یه ماه که بیشتر به عرضه بازی نمونده یه مقدار همگی دندون رو جیگر بذارید همه چی مشخص میشه بعید میدونم این بازی بخواد نمرش زرد شه حالا یا 80 و خرده ای میشه امتیازش و مخالفا میبرن یا 90 به بالا میشه و طرفدارا میبرن چرا الکی خودتون رو اذیت میکنید

دوستان خوده من بشخصه با تریلرا خیلی حال کردم تا حالا هر چند چیزایی که مخالفین بازی هم میگن زیاد دور از منطق نیست خوده من چون بازی حال و هواش خیلی به halo 1 و 2 halo نزدیک شده به شدت باهاش حال کردم یه چیزی هم بگم کلا halo نسخه های با گرافیک متوسط یا ضعیف زیاد تو کارنامش داشته اتفاقا اونایی که ساخته بانجی بودن و بهترین halo ها شناخته میشن اکثرا دارای گرافیک متوسط یا ضعیف بودن دلایل زیادی هم داره بازی halo همیشه سند باکس بوده و تعداد دشمنا توش زیاد بوده و هوش مصنوعیه بالایی هم داشتن دشمنا و به دلیل نژاد های مختلف کاونانت دشمنا گونه های مختلفی داشتن و هر کدوم متفاوت میجنگیدن به اینا ماشینا و جنگنده های هوایی هم اضافه کنید ببینید دیگه چقدر فشار میارن یه بازیایی مثل کیلزون و رسیستنس هم محیطاشون بسته بود هم تعداد دشمنا توشون کم بود و اون گوناگونی دشمنای هیلو تو یه صحنه رو نداشتن از ماشین و جنگنده هم خبری نبود نه اینکه بازیای بدی باشن به هیچ وجه ولی فکر کنید این مواردی که گفتم میخواستن به بازی اضافه کنن نمیتونستن همچین خروجی با کیفیتی بگیرن موتور گرافیکی بانجی هم تو نسل هفت قدیمی شد و دیگه اون طراوت نسل شش رو نداشت هی هم باید halo میساخت برای مایکرو نمیرسید موتورشو اپگرید کنه یه سری بازیا مثل farcry و crysis 1 هم درستن که گرافیک بالایی دارن ولی هوش مصنوعی و تعداد دشمنا و گوناگونیشون تو دیوار بوده تو این بازیا و اصلا درست نیست این بازیا با halo مقایسه بشن چون شاید مثل هم باشن ولی از بنیان با هم متفاوتن کسایی که انقدر گرافیک گرافیک میکنن باید بدونن که 343 سره شماره 4 و 5 بازی اومد رو گرافیک بازی کار کرد و خیلی عالی هم دراوردشون ولی توی هوش مصنوعی و محیطای بزرگ و داستان بازی گند زد و فنای بازی خوششون نیومد از اون دو بازی الان اتفاقا به نظر من فهمیدن که باید چکار میکردن از اول با اینحال به نظر من یه ماه که بیشتر به عرضه بازی نمونده یه مقدار همگی دندون رو جیگر بذارید همه چی مشخص میشه بعید میدونم این بازی بخواد نمرش زرد شه حالا یا 80 و خرده ای میشه امتیازش و مخالفا میبرن یا 90 به بالا میشه و طرفدارا میبرن چرا الکی خودتون رو اذیت میکنید
هوش مصنوعی ؟
این تریلر پر از معجزات AI
اینجا 6 تا enemy
1635323361092.png
مجموع این 6 تا enemy حتی یک عدد تیر به سمت Master Chief شلیک نمی کنن :))

1635323520318.png
اینجا 10 تا enemy
دو تا سمت راست هیچ کار نمی کنن
3 تا وسط هم هیچ پرشی / تلاشی برای فرار نمی کنن :)) مستقیم زیر موتور :))

1635324319203.png
در نهایت این 10 دشمن /یک مینی باس 2 عدد تیر به موتور Master Chief شلیک کردن :)) حتی یک عدد تیر به Master Chief نخورد
1635324531424.png
-------

این مینی باس که انقلابی در هوش مصنوعی بود
View attachment Halo infinite Campaign Analysis - YouTube - Google Chrome 2021-10-27 11-41-18.mp4
Master Chief یک ثانیه ناپدید شد این مینی باس تفنگ کنار گذاشت :)) :|

البته Stealth assassins سال ۹۸ میلادی عرضه شده loz:a link to the past سال ۹۱ !!!
link to the past چند بعدی ؟
Stealth assassins چند بعدی ؟
این گیم پلی

این گیم پلی
قبلش صحبت از دو بعدی و سه بعدی نبودد :D اگر نمی‌زنی ما رو :D مکانیک های گرپل هوک تو زلدا (همون دو بعدی) خیلی پیچیده تر و عمیق تر از این چیزی بود که گذاشتی :-"

پ.ن: حالا اینا به کنار این گیر به اینکه فلان بازی که من کلا در هر صورت نمی‌خوام تجربه کنم فلان جاش کجه رو درک نمیکنم.

آخرین ویرایش:
هوش مصنوعی ؟
این تریلر پر از معجزات AI
اینجا 6 تا enemy
View attachment 229535
مجموع این 6 تا enemy حتی یک عدد تیر به سمت Master Chief شلیک نمی کنن :))

View attachment 229536
اینجا 10 تا enemy
دو تا سمت راست هیچ کار نمی کنن
3 تا وسط هم هیچ پرشی / تلاشی برای فرار نمی کنن :)) مستقیم زیر موتور :))

View attachment 229540
در نهایت این 10 دشمن /یک مینی باس 2 عدد تیر به موتور Master Chief شلیک کردن :)) حتی یک عدد تیر به Master Chief نخورد
View attachment 229541
-------

این مینی باس که انقلابی در هوش مصنوعی بود
View attachment 229537
Master Chief یک ثانیه ناپدید شد این مینی باس تفنگ کنار گذاشت :)) :|

این گیم پلی
دوست عزیز به خدا مجبور نیستی هرکی یه چیزی گفت سریع بری به ظن خودت مدرک جمع کنی و جوابش رو بدی، یه نفس عمیق بکش، یه لیوان آب سرد بخور و به تاپیک‌های دیگه سر بزن، بعد هم دلیلی نداره این‌قدر یه بازی رو بکوبی، اصلا قبول هیلو زباله و آشغال و مایکروسافت هم دزد بزرگ، ارزش نداره این‌قدر خودتو درگیرش کنی، چون فکر کنم فن‌های خفن سری هم اندازه تو توی تریلرش زووم نکردن و این‌قدر ندیدنش.😅

این کلمه آب سرد و آب یخ و... رو اگه حذف کنی کامنتای این تاپیک نصف میشه. عزیز بشین کامنت طرف مقابل رو با عکس، فیلم و سند و مدرک نقض کن نه اینکه بگی تو پیگیری پس آب یخ بخور. به نظرم یه محدودیتی برای این کلمات، پماد و سوختگی باید قرار داده بشه. فشاری هم که جدیدا به اینا اضافه شده

این کلمه آب سرد و آب یخ و... رو اگه حذف کنی کامنتای این تاپیک نصف میشه. عزیز بشین کامنت طرف مقابل رو با عکس، فیلم و سند و مدرک نقض کن نه اینکه بگی تو پیگیری پس آب یخ بخور. به نظرم یه محدودیتی برای این کلمات، پماد و سوختگی باید قرار داده بشه. فشاری هم که جدیدا به اینا اضافه شده
شما که از تریلر تعریف کردی چی شد کوبنده بازی شدی حالا ؟؟

شما که از تریلر تعریف کردی چی شد کوبنده بازی شدی حالا ؟؟
من تعریف کردم؟ از زمانی که تریلر اومده کلا من یه کامنت بیشتر ندادم راجب بازی که اونم تعریف نبود. الانم نکوبیدم، میگم آدم میاد یه کامنت درست بخونه تا تاپیکو باز میکنه آب یخ میاد تو صورتش. الان من مشکلی تو اون پست کوروش راجب هوش مصنوعی نمیبینم(کاری با بعضی زیاده رویا ندارم) و خیلی دوس داشتم که جواب اون پست از طرف مقابل رو هم ببینم که همش به آب یخ ختم میشه. اگه هم فکر میکنین طرف مقابل قانع نمیشه هیچوقت، حداقل جواب طرفو بدین شاید روی یکی دیگه اثر گذاشت.

بخدا هر چی پست بیشتر از یه عده خاص تو این تاپیک می بینم بیشتر یقین پیدا می کنم که 343 این سری کارشو درست انجام داده و با یه بازیه کامل روبرو هستیم!
مود آنلاینش که نیاز به تعریف نداره بهترینه!
کمپینشم با این تریلر نشون داد چه غولیه!

حقیقتا به نظرم بهترین جواب برای کسی که داره فقط ایراد بنی اسرائیلی میگیره همینه
والا منم میتونم این جوری از کل سری سولزبورن ایراد بگیرم (از پس پر Jank ـه بازی هاشون :دی)

بازی که بیاد می فهمیم خوبه یا نه دیگه
یه بحثی هم که هست اینه که همین چیزا رو در مورد مولتی پلیر هم ملت می بافتن. بتاش که اومد فهمیدیم کل غرغرا جلوی کلیت این بخش "هیچ" ـه
اینم احتمالا همینه
حتی اگه کمپین بازی بیاد کمپین بدی باشه عمرا دلیلش این باشه که هوک شات اش انقلابی نبوده یا دشمناش از جلو ماشین جاخالی نمیدادن یا کولیژن جت با زمین خیلی خفن نبوده (این مورد آخری اتفاقا شاید نقطه قوت هم بشه... Jank اش بالاس :دی)

چیزی که عوض داره گله نداره اگه خودتون مراعات میکردین و الکی بازی رو نمیکوبیدین و ایرادهای بنی اسرائیلی نمیگرفتین لازم نبود از ما شاکی باشی از کوروش شاکی باش😉😉 در اینم که ایشون به آب یخ نیاز داره هیچ شکی نیس

والا منم میتونم این جوری از کل سری سولزبورن ایراد بگیرم (از پس پر Jank ـه بازی هاشون :D)
خداوکیلی اون ویدیو که تا مسترچیف غیب شد، انمی سلاحشو گذاشت کنار ایراد بنی اسرائیلی نبود :D این یه سری ایراداتیه که واقعا مال نسل 8 هم نیستن:D تو بازی‌های الان عموما انمی ها 3 حالت دارن. یا از وجود شما با خبرن یا خبر ندارن یا یکبار شمارو دیدن، گم کردن و الان شک دارن که یادمه یکی از سازنده های رایز او توم ریدر داشت این قضیه رو توضیح می‌داد که اونم بازی کراسجنه(مال نسل قبل) . ببین شکی توی خوب بودن مولتی هیلو نیست و همیشه هم خوب بوده. به نظرم راجب این بازی، درحال حاضر بخش تک‌نفره هست که تعیین کنندس نه مولتی

یه ضرب المثل هست که میگه : هرچه کنی به خود کنی
یک زمانی یه بازی انحصاری سونی منتشر شد و ملت هم (بازی کردن) و اومدن ایراداتی از بازی گرفتن و نظرشون رو بیان کردن
بعد خیلیا اومدن گارد گرفتن و بقیه رو متهم کردن به یوتیوب دیدن و پی اس ۴ نداشتن و از همین کلمات آب یخ و غار و عقده ای برای انحصاری خوب،استفاده کردن
بعد بقیه که این نظرات رو میدادن حداقل بازی رو تجربه کرده بودن،این افرادی که شما داری ازشون دفاع میکنی نه بتای بازی رو تجربه کردن نه خود بازی رو،صرفا دارن از روی یه تریلر هرچی دلشون میخواد میگن
بعد الان شما توقع داری بقیه نسبت به کامنتاتون منطقی رفتار کنن؟

دوست عزیز به خدا مجبور نیستی هرکی یه چیزی گفت سریع بری به ظن خودت مدرک جمع کنی و جوابش رو بدی، یه نفس عمیق بکش، یه لیوان آب سرد بخور و به تاپیک‌های دیگه سر بزن، بعد هم دلیلی نداره این‌قدر یه بازی رو بکوبی، اصلا قبول هیلو زباله و آشغال و مایکروسافت هم دزد بزرگ، ارزش نداره این‌قدر خودتو درگیرش کنی، چون فکر کنم فن‌های خفن سری هم اندازه تو توی تریلرش زووم نکردن و این‌قدر ندیدنش.😅
:))
بزرگوار دو روش برای بیان این مطلب بود
1.
هوش مصنوعی Halo Infinite ماورا فاجعه است
نتیجه اش توهین دوستان XBOX که دروغ میگی
2.
با استناد به خود گیم پلی ثابت کنم که هوش مصنوعی Halo Infinite ماورا فاجعه است
این مورد نباید به توهین ختم می شد :)) که شد

اون هم فن بازی نیستن صرفا به خاطر نفرت از دیگران اداش در میارن
والا منم میتونم این جوری از کل سری سولزبورن ایراد بگیرم (از پس پر Jank ـه بازی هاشون :D)

بازی که بیاد می فهمیم خوبه یا نه دیگه
یه بحثی هم که هست اینه که همین چیزا رو در مورد مولتی پلیر هم ملت می بافتن. بتاش که اومد فهمیدیم کل غرغرا جلوی کلیت این بخش "هیچ" ـه
اینم احتمالا همینه
حتی اگه کمپین بازی بیاد کمپین بدی باشه عمرا دلیلش این باشه که هوک شات اش انقلابی نبوده یا دشمناش از جلو ماشین جاخالی نمیدادن یا کولیژن جت با زمین خیلی خفن نبوده (این مورد آخری اتفاقا شاید نقطه قوت هم بشه... Jank اش بالاس :D)
هوش مصنوعی :-??:-??:-??ایراد بنی اسرائیلی :-??:-??:-??

بازی نکن
یعنی چی بازی نکن . اگه انتقاد نکنیم نظر ندیدم به گوش مایکرو نرسه اگه یه نسخه جدید ازش بیاد بدتر از این میشه .
اولویت این هست که خود فن هایی بازیهای بشدت از تیم سازنده انتقاد کنند و با نخریدن بازی اعتراض خود را اعلائم کنند . که باعث بشه سازنده بازی بخود بیاد . اگه هیچ انتقادی ازش نشه پیشرفتی هم حاصل نمیشه . و این جمله که من فن بازی هستم هر چی باشه بازی میکنیم بزرگترین اشتباه است.
تا دیر نشده مایکرو باید صداهایی اعتراضات رو بشنوه و تیم سازنده رو مجبور به ساخت یه بازی باکیفیت کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or