تریلر بخش داستانی بازی Halo Infinite منتشر شد

WonderMahdi

کاربر سایت
در یک تریلر جدید با نام Campaign Overview، استودیو 343 بعد از مدت‌ها گیم پلی بخش داستانی بازی Halo Infinite را به نمایش گذاشت.

Halo infinite

در این تریلر نگاه دقیقی به گیم‌ پلی و داستان بخش کمپین انداختیم و با برخی از کاراکترهای جدید آشنا شدیم. استودیو 343 بیشتر بر روی ویژگی‌های دنیای Halo Infinite تمرکز کرد که تلاش می‌کند تا یک تجربه غیر خطی و متنوع را به بازیکنان ارائه دهد. برخی از این ویژگی‌ها عبارتند از: چرخه شبانه‌‌روزی، گشت دشمنان و مراحل فرعی که شامل نجات سربازان، باس‌فایت‌های فرعی و تخلیه پایگاه‌های دشمن می‌شود. همچنین شما می‌توانید با گشت و گذار در Zeta Halo و یافتن هسته‌های زره اسپارتان، تجهیزات مسترچیف را ارتقا دهید.

استودیو 343 در قسمت دیگری از تریلر درباره داستان Halo Infinite صحبت کرد. یکی از مهمترین قسمت‌های داستان بازی به سرنوشت کورتانا پس از بازی Halo 5: Guardians خواهد پرداخت. علاوه بر آن، شاهد Escharum، رهبر گروه Banished و یک الیت قاتل اسپارتان‌ها با نام Jega 'Rdomnai بودیم. همچنین برای اولین بار The Harbinger را در حال مبارزه با مسترچیف دیدیم. او معتقد است که "دروغ‌های فوررانرها به پایان رسیده است".

بازی Halo Infinite در تاریخ بیست و چهارم آبان ماه بر روی کنسول‌های ایکس باکس وان، ایکس باکس سریز اس، ایکس باکس سریز اکس، رایانه‌های شخصی و سرویس Xbox Game Pass عرضه خواهد شد. لازم به ذکر است که بخش چندنفره بازی به صورت کاملا رایگان منتشر خواهد شد.

من تعریف کردم؟ از زمانی که تریلر اومده کلا من یه کامنت بیشتر ندادم راجب بازی که اونم تعریف نبود. الانم نکوبیدم، میگم آدم میاد یه کامنت درست بخونه تا تاپیکو باز میکنه آب یخ میاد تو صورتش. الان من مشکلی تو اون پست کوروش راجب هوش مصنوعی نمیبینم(کاری با بعضی زیاده رویا ندارم) و خیلی دوس داشتم که جواب اون پست از طرف مقابل رو هم ببینم که همش به آب یخ ختم میشه. اگه هم فکر میکنین طرف مقابل قانع نمیشه هیچوقت، حداقل جواب طرفو بدین شاید روی یکی دیگه اثر گذاشت.
به چنین فردی یا نباید اصلا جواب داد یه اگر هم داد به سبک و سیاق خودش باشه.چون حتی اگه جواب منطقی هم بدی میره کل گوگل رو زیر و رو میکنه و چند تا عکس و دلیل مضحک و مسخره میاره.دوستان اتفاقا کار درست رو انجام دادن در مورد اون شخص.

• Like
Reactions: kamyy
یه ضرب المثل هست که میگه : هرچه کنی به خود کنی
یک زمانی یه بازی انحصاری سونی منتشر شد و ملت هم (بازی کردن) و اومدن ایراداتی از بازی گرفتن و نظرشون رو بیان کردن
بعد خیلیا اومدن گارد گرفتن و بقیه رو متهم کردن به یوتیوب دیدن و پی اس ۴ نداشتن و از همین کلمات آب یخ و غار و عقده ای برای انحصاری خوب،استفاده کردن
بعد بقیه که این نظرات رو میدادن حداقل بازی رو تجربه کرده بودن،این افرادی که شما داری ازشون دفاع میکنی نه بتای بازی رو تجربه کردن نه خود بازی رو،صرفا دارن از روی یه تریلر هرچی دلشون میخواد میگن
بعد الان شما توقع داری بقیه نسبت به کامنتاتون منطقی رفتار کنن؟
منظورت از بازی کردن بازی، یه بازی‌ایه که 2 ماه قبل انتشارش 50 صفحه از تاپیکش جلو رفته بود که هیچکدوم نه بازی رو بازی کرده بودن نه فن بازی بودن؟ ببین قیاس این دو بازی کاملا مع الفارقه و اصا قابل مقایسه نیست و تو کل تاریخ بی سی هم بازی‌ای رو پیدا نمیکنی که 100 صفحه از یه تاپیک فقط به کوبیدنش اختصاص پیدا کرده باشه اونم قبل انتشار. شما که نظرتو گفتی پس چرا 14 ماه بعد انتشار هنوزم میای به گرایش شخصیت اصلی گیر میدی اونم به اشتباه؟ پس بحث ایراد شخصیت پردازی نیست و راجب اون بازی هم به اندازه کافی خصوصا با شما بحث کردم و دیگه الانم جاش نیست تو یک تاپیک دیگه. یا حداقل ایراد شما به این قضیه رو وارد نمیدونم. یکبار نظرتو میگی دوبار نظرتو میگی ولی وقتی از 5 بار میگذره ینی قصدتون تشنج ایجاد کردنه. این تریلر هم تازه دو روزه که اومده و یکسال ازش نگذشته و منم کلا یکبار نظرم رو راجبش گفتم. حدود 10 نفر رو میارم که نظرشون راجب داستان رو بیان کردن و رفتن و کسی ریپلای هم نزد حتی. ولی بحثی که 15 ماه ادامه پیدا کنه و توش مسخره و توهین باشه دیگه قابل احترام نیست. اونم بازی‌ای که پرافتخارترین بازی تاریخه. هیلو اومد متاش 90 شد و منتقدا تمجید کردن مطمئن باشن این هجمه الان کامل می‌خوابه

آخرین ویرایش:
ببین همین که به بقیه توهین میکنی و همه رو فن بوی خطاب میکنی نشون میده چقدر در موضع ضعف و ناراحتی شدید قرار گرفتی. تعریف فن بوی میشه کسی که چشمش رو میبنده و از تمام چیزای منفی دفاع میکنه دقیقا کاری هست که داری انجام میدی
بله نه تنها شما بلکه همه حق دارن در مورد یه تریلر که منتشر شده نظر بدن، این بازی هم هیچ نیازی به دفاع کسی نداره (صاحبش هم که شما نیستی) تاریخچه قبلی که داره مشخصه چیه ولی اینکه عیب و ایراد رو با این لحن زشت بخوای توجیح کنی نه تنها فایده نداره بلکه دید بقیه رو نسبت به فنهای هیلو عوض میکنه
7 تا پست تو یک صفحه فرستادی که تو همه اونها یه حمله شخصی به کسی که نقل قول کرده بودی انجام دادی
ادب مرد به ز دولت اوست
سعی کن متنی که مینویسی کمی مودبانه باشه و به بقیه توهین نکنی
نه تنها شما بلکه هر کسی که میبینی نمیتونه بدون توهین نظرشو بگه همون فن بوی هست که برای کاربران سایت به کار میبری

ویرایش: درضمن من فقط یک پست در مورد تریلر بازی تو این تاپیک ارسال کردم بقیش جواب اونایی بوده که حمله کردن :)
همش داستانه که داری میگی-کارتون شده Hate- شما که فن بوی نیستی چرا ناراحتی ؟ من اصلا به شما اشاره ای نداشتم شما شدی کلانتر اومدی دفاع کردی گفتید هفت تا پست گذاشتی شما تعداد رو شمردی !هیچ بی احترامی نشده .ادب مرد!! راست میگید یا دارید شوخی میکنید الان ؟ راست میگید ما دفاع نکنیم که شما و امثال شما بیایی مسخره بازی ت رو بکنی وخوش بگذرونی و تشریف تون رو ببری؟ اولین کامنت من در این تایپک فقط صحبت درباره بازی بود من اصلا به هدف بحث بیهوده وارد تاپیکی نمیشم .حق داری نظر بدی ولی اگر نگاه کنی کسی نظر نداده مسخره میکنه شما که اداب دانی درس اخلاق بده بهشون . نه پاسخ کامنت هات رو میدم نه نیازی هست که برای من درس اخلاق بزاری .برو نگاه بنداز به کلیت تاپیک .گفتم داستان میگید باور نمیکنید .

• Sad
Reactions: kamyy
یه ضرب المثل هست که میگه : هرچه کنی به خود کنی
یک زمانی یه بازی انحصاری سونی منتشر شد و ملت هم (بازی کردن) و اومدن ایراداتی از بازی گرفتن و نظرشون رو بیان کردن
بعد خیلیا اومدن گارد گرفتن و بقیه رو متهم کردن به یوتیوب دیدن و پی اس ۴ نداشتن و از همین کلمات آب یخ و غار و عقده ای برای انحصاری خوب،استفاده کردن
بعد بقیه که این نظرات رو میدادن حداقل بازی رو تجربه کرده بودن،این افرادی که شما داری ازشون دفاع میکنی نه بتای بازی رو تجربه کردن نه خود بازی رو،صرفا دارن از روی یه تریلر هرچی دلشون میخواد میگن
بعد الان شما توقع داری بقیه نسبت به کامنتاتون منطقی رفتار کنن؟
خودشون به هر کی که ایرادی از last of us ۲ میگرفت میگفتن که تو هیچ درکی از بازی و هنر نداری 😁😁😁
حالا توقع رفتار منطقی دارن

منظورت از بازی کردن بازی، یه بازی‌ایه که 2 ماه قبل انتشارش 50 صفحه از تاپیکش جلو رفته بود که هیچکدوم نه بازی رو بازی کرده بودن نه فن بازی بودن؟ ببین قیاس این دو بازی کاملا مع الفارقه و اصا قابل مقایسه نیست و تو کل تاریخ بی سی هم بازی‌ای رو پیدا نمیکنی که 100 صفحه از یه تاپیک فقط به کوبیدنش اختصاص پیدا کرده باشه اونم قبل انتشار. شما که نظرتو گفتی پس چرا 14 ماه بعد انتشار هنوزم میای به گرایش شخصیت اصلی گیر میدی اونم به اشتباه؟ پس بحث ایراد شخصیت پردازی نیست و راجب اون بازی هم به اندازه کافی خصوصا با شما بحث کردم و دیگه الانم جاش نیست تو یک تاپیک دیگه. یا حداقل ایراد شما به این قضیه رو وارد نمیدونم. یکبار نظرتو میگی دوبار نظرتو میگی ولی وقتی از 5 بار میگذره ینی قصدتون تشنج ایجاد کردنه. این تریلر هم تازه دو روزه که اومده و یکسال ازش نگذشته و منم کلا یکبار نظرم رو راجبش گفتم. حدود 10 نفر رو میارم که نظرشون راجب داستان رو بیان کردن و رفتن و کسی ریپلای هم نزد حتی. ولی بحثی که 15 ماه ادامه پیدا کنه و توش مسخره و توهین باشه دیگه قابل احترام نیست. اونم بازی‌ای که پرافتخارترین بازی تاریخه. هیلو اومد متاش 90 شد و منتقدا تمجید کردن مطمئن باشن این هجمه الان کامل می‌خوابه
خب قبول
ما قصدمون تشنج ایجاد کردن و لودگی در مورد بهترین بازی تاریخ بود
شما الان چرا داری همون کار رو تکرار میکنی؟
اگرم میگی من کلا یه پست دادم و نظرم رو گفتم چرا از افرادی مثل کوروش کبیر که همه میشناسنش و حداقل ۱۰ تا پست برای کوبیدن بازی داده دفاع میکنی؟
این نشون میده که شما خودتم دنبال تشنجی و داری ادای منطقی بودن رو در میاری

• Like
  • Smile
Reactions: kamyy and 360xbox
خب قبول
ما قصدمون تشنج ایجاد کردن و لودگی در مورد بهترین بازی تاریخ بود
شما الان چرا داری همون کار رو تکرار میکنی؟
اگرم میگی من کلا یه پست دادم و نظرم رو گفتم چرا از افرادی مثل کوروش کبیر که همه میشناسنش و حداقل ۱۰ تا پست برای کوبیدن بازی داده دفاع میکنی؟
این نشون میده که شما خودتم دنبال تشنجی و داری ادای منطقی بودن رو در میاری
من از کوروش کبیر دفاع نکردم و فقط از یک پستش دفاع کردم که به نظرم ایرادش کاملا قابل دفاعه. الان من حرفی راجب ایرادات دیگه مثل فارکرای و... زدم؟ شما 50 تا پست بیا فقط فحش به یه بازی بده ولی 51 امین بار بیا یه ایراد منطقی بگیر. درسته سابقه خراب میشه ولی قابل بحثه

خداوکیلی اون ویدیو که تا مسترچیف غیب شد، انمی سلاحشو گذاشت کنار ایراد بنی اسرائیلی نبود :D این یه سری ایراداتیه که واقعا مال نسل 8 هم نیستن:D تو بازی‌های الان عموما انمی ها 3 حالت دارن. یا از وجود شما با خبرن یا خبر ندارن یا یکبار شمارو دیدن، گم کردن و الان شک دارن که یادمه یکی از سازنده های رایز او توم ریدر داشت این قضیه رو توضیح می‌داد که اونم بازی کراسجنه(مال نسل قبل) . ببین شکی توی خوب بودن مولتی هیلو نیست و همیشه هم خوب بوده. به نظرم راجب این بازی، درحال حاضر بخش تک‌نفره هست که تعیین کنندس نه مولتی
سلاح رو نزاشت کنار اسلحه رو عوض کرد احتمالا به خاطر اینکه عوض کردن سریع تر از ریلود بود به معنی هوش مصنوعی بالاست

خداوکیلی اون ویدیو که تا مسترچیف غیب شد، انمی سلاحشو گذاشت کنار ایراد بنی اسرائیلی نبود :D این یه سری ایراداتیه که واقعا مال نسل 8 هم نیستن:D تو بازی‌های الان عموما انمی ها 3 حالت دارن. یا از وجود شما با خبرن یا خبر ندارن یا یکبار شمارو دیدن، گم کردن و الان شک دارن که یادمه یکی از سازنده های رایز او توم ریدر داشت این قضیه رو توضیح می‌داد که اونم بازی کراسجنه(مال نسل قبل) . ببین شکی توی خوب بودن مولتی هیلو نیست و همیشه هم خوب بوده. به نظرم راجب این بازی، درحال حاضر بخش تک‌نفره هست که تعیین کنندس نه مولتی

با ریتم بازی بعیده مشکلی هم باشه
چون دوباره وقتی ببینتت اسلحه رو تو دو فریم میگیره دستت بهت شلیک می کنه (تازه اگه اینی که امید بالام گفت نباشه، اون موقع که کلا هیچی، اوضاع از بیخ مرتبه :دی)
بازی استلث نیست که سیستم Detection داشته باشه
اورآل تغییری ایجاد نمی کنه تو کل اون برخورد. به خاطر سرعت اکشن بازی هم Immersion Breaking نیست

با ریتم بازی بعیده مشکلی هم باشه
چون دوباره وقتی ببینتت اسلحه رو تو دو فریم میگیره دستت بهت شلیک می کنه (تازه اگه اینی که امید بالام گفت نباشه، اون موقع که کلا هیچی، اوضاع از بیخ مرتبه :D)
بازی استلث نیست که سیستم Detection داشته باشه
اورآل تغییری ایجاد نمی کنه تو کل اون برخورد. به خاطر سرعت اکشن بازی هم Immersion Breaking نیست
اگه تو همین صحنه هم دقت کنی یدونه Mangler هم داره و چون خیلی بهش نزدیک شد تو اون لحظه اسلحه رو عوض میکنه و Mangler برمیداره چون یه اسلحه مناسب برا فاصله نزدیک هست.
این صحنه بیشتر نشون میده AI کارشو درست انجام داده ولی خب یسری عادتشون شده مسخره بازی و حرفای بی اساس

بحث هوش مصنوعی شد، تو تریلرا رسمی معمولا شخصیت اصلی باید بترکونه همرو به هر شکلی شده واقعا چیز خاصی از خوب یا بد بودن هوش مصنوعی نمیشه تشخیص داد.
اما توی بتا که با بات بود کلی ویدئو تو اون چند روز روی یوتیوب اومد سر وحشی بودن هوش مصنوعیش، یعنی کافیه الان یوتیوب سرچ کنید Halo infinte bots صفحه پر میشه از این ویدئو ها، دیگه اگه تو مولتیش اینا اینطوری هستن تو کمپینم نباید فرق خاصی داشته باشه.
1635344287900.png

آخرین ویرایش:
اگه کسی ایراد یا نقدی به هر بازی داشته باشه دلیل بر توهین یا تنفر نیست.
اگه احساس کردید پستی ترول یا اسپم یا vs هست فقط گزارش بزنید.
قرار بر جواب باشه هر پست بی ربطی تا 10 تا جواب بره متاسفانه تاپیک کامل از بین میره و خواننده رو دچار کلافکی میکنه.
تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or