ترک تهیه کننده اصلی Gears of War: Judgment به مقصد Bioware.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

یکی از تهیه کنندگان اصلی بازی Gears of War: Judgment یعنی Chris Wynn استدیوی Epic games را برای پیوستن به Bioware و کار در نقش کارگردان عنوان جدید Mass Effect ترک کرد.وی همچنین اعلام کرد به هیچ وجه با Bioware غریبه نیست و قبلا نیز به مدت 6 سال در آنجا مشغول به کار بوده است.
به هرحال علاوه بر وی در این مدت افراد سرشناس دیگری نیز Epic games را ترک گفته اند از جمله Rod Fergusson,رییس سابق Mike Capps,طراح بازی Cliff Bleszinski و مسئول اصلی خرید Kendall Boyd.
اما گسترشهایی نیز در این مدت صورت گرفته که میتوان به خرید People Can Fly و استخدام رییس استدیوی LucasArts یعنی Paul Meegan و یا تاسیس دفتری در سیاتل برای تمرکز بر روی Unreal Engine اشاره کرد.

منبع

آخرین ویرایش:
به عنوان یه کسی‌ که خودمو فن‌ترین فن Bethesda می‌دونم :دی
چیز پیلیز :-" :دی
برو جمعش کن علی,بتزدا هنوز زودشه بخواد تو داستان و شخصیت پردازی به پای بایوور برسه,یه دنیای گنده و وسیع ولی بی روح ساختن که هنر نیست!!!!:d
بازی باید بازی باشد ، داستان و این ها چرکِ کف دسته :دی هرچند همون pipboy میارزه به کل کاراکترهای BW >:)

در مورد تیکه بی روحت همین رو بگم که : اتمسفر عزیزم اتمسفر ;;) در خلق اتمسفر تو دنیا به اون بزرگی کسی به گرد پاشون هم نمیرسه :> :دی

اسکایریم به خودی خود آنچنان Lore قوی‌ای نداره و به عنوان بازی مستقل از DA O ضعیف تر هست به نظر من، اگه منظورت کل TES هست که اون یه چیزی مثل LOTR هست نمی‌شه کلا با هیچ بازی‌ای مقایسه کرد, به نظر من اگه DA سبکش شبیه TES میبود و از سال 1998 ساخته میشد DA هم LORE در این حد سنگین داشت.
البته تو جو ,برتر بودن اسکایریم رو قبول دارم، بیشتر منظور من ترکیب درست المان‌های گیمپلی و ... بود.

آخرین ویرایش:
ببین فقط Lore بازی اسکایریم کافیه تا تمام ساخته های بایوور رو در منتها الیه جیب راستش پنهان کنه:biggrin1: حالا Fallout و اینا پیشکش:biggrin1: درسته که از نظر شخصیت پردازی در سطح پایین تری قرار داره ولی دنیاهایی که خلق میکنه به مراتب بزرگ تر و قوی تر از دنیای بازی های بایوور قرار میگیرن.
اتفاقا به نظر دنیای اسکایریم فوق العاده بود. خاکستری و بی روح. همه ناامید. موسیقی محزون بازی همه جا به گوش میرسه. در حالیکه توی DA O فقط 1 موسیقی شنیده میشه:biggrin1::|
در ضمن، کدوم بایوور؟:biggrin1: بایووری که DAO رو خلق مرده الان توی قبرش با آرامش خوابیده:biggrin1: ولی بتزدا هر کارش از قبلیش بهتره و پیشرفت داشته:biggrin1:
From Software هم که فعلا داره معادله رو بر هم میزنه:biggrin1: RPG فقط به داشتن شخصیت پردازی و اینا نیست. باید با حقیقت کنار بیایین که Dark Souls بینهایت قوی ظاهر شده و فن بیسش خیلی گنده هست
البته ناگفته نماند منم بهترین کار بایوور و حماسی ترینشون رو DAO میدونم:bighug: اونم جو فوق العاده ای داشت. مخصوصا وقتی توی کمپ بودیم و اون آهنگ غم انگیز و معوف بازی پخش میشد:(

اون فال اوت که دزدیه و به هیچ وجه Loreش رو نباید به پای بتزدا گذاشت پس فقط میمونه همون Elder Scroll,شما قدمت این عنوان رو وقتی با Dragon Age مقایسه میکنی مشخصه که یه برتریهایی با بتزدا هست ولی بازیهای دیگه بایوور چی؟؟؟
چنتا دنیای یونیک . خفن طراحی کرده که هیچ استدیوی دیگه ای نزدیکش هم نمیتونه بشه,از مس افکت بگیر تا فضای شرقی جید امپایر,دیگه بولدر گیت و نوروینتر بماند!!
پس در مقابل بایوور از خلق دنیا حرف نزنین که بتزدا باید بره غاز بچرونه!!!:d
کجا موسیقی DA O تکراری بود؟؟؟این دیگه از اون حرفاست!!:d
یه جوری میگین بایوور بعد از DA O مرده انگار 20 قرن پیش این بازی رو داده بیرون بعد از اون همه عنواناش گند زدن,بعد از DA O اومد Mass Effect 2 رو عرضه کرد که بدون شک یکی از بهترین شاهکارهای نسله,بعدش حالا یه DA 2 که اونم به نظر من خوب بود رو عرضه کرد!!!
مس افکت 3 و استار وارز هم که هردو عالی بودن و هیچ مشکلی نداشتن,نمیدونم چرا میگین مرده پس!!!8-|:d

بازی باید بازی باشد ، داستان و این ها چرکِ کف دسته
biggrin1.gif
هرچند همون pipboy میارزه به کل کاراکترهای BW
yahoo_19.gif

در مورد تیکه بی روحت همین رو بگم که : اتمسفر عزیزم اتمسفر
yahoo_5.gif
در خلق اتمسفر تو دنیا به اون بزرگی کسی به گرد پاشون هم نمیرسه
yahoo_15.gif
biggrin1.gif

گفتم از خود بتزدا مایه بزارین,pipboy چه ربطی به بتزدا داره؟؟؟:d
همین اسکایریم با همه خفن بودن جوش به علت کمبود شدید جزییات و باگهای زیاد خیلی جاها تر میزد به جو بازی!!!:d

اون فال اوت که دزدیه
شبونه تاد هاوارد از دیوار خونه مردم بالا رفته زده زیر بغلش اومده بیرون!؟ :-/ :دی
مس افکت 3 و استار وارز هم که هردو عالی بودن و هیچ مشکلی نداشتن,نمیدونم چرا میگین مرده پس!!!8-|:d
اگه استاروارز عالیه من دیگه بحثی ندارم :دی اومیدوارم همین روند رو ادامه بدید :دی

شبونه تاد هاوارد از دیوار خونه مردم بالا رفته زده زیر بغلش اومده بیرون!؟ :-/ :دی

اگه استاروارز عالیه من دیگه بحثی ندارم :دی اومیدوارم همین روند رو ادامه بدید :دی

در همین حد عمل کرده مردک,صاحبش که راضی نباشه میشه دزدی!!!:d
حالا عالی اگه نبوده,بد هم نبوده به عنوان تجربه اول بایوور تو MMO عنوان موفقی به حساب میاد!!!:d

اگه استاروارز عالیه من دیگه بحثی ندارم :biggrin1: اومیدوارم همین روند رو ادامه بدید :biggrin1:
کدوم Star Wars؟ این MMO ـه یا Kotor معروف خودمون؟ :دی چون به صورت کلی حساب کنیم بهترین عنوان سری Star Wars رو BioWare زحمتش رو کشیده :دی

در همین حد عمل کرده مردک,صاحبش که راضی نباشه میشه دزدی!!!:d
صاحبش بعداً اومد نوچگیمون رو کرد نیشش هم تا کوجا باز شده بود :دی
کدوم Star Wars؟ این MMO ـه یا Kotor معروف خودمون؟
biggrin1.gif
چون به صورت کلی حساب کنیم بهترین عنوان سری Star Wars رو BioWare زحمتش رو کشیده
biggrin1.gif
خدایی ایلوواتار خیلی خوب خودت رو میزنی به شوتیا 8-| :دی
خو معلوم همین که 2012 بود کی بود :p دادن بیرون پول های EA دود شد رفت هوا
yahoo_6.gif

اون فال اوت که دزدیه و به هیچ وجه Loreش رو نباید به پای بتزدا گذاشت پس فقط میمونه همون Elder Scroll,شما قدمت این عنوان رو وقتی با Dragon Age مقایسه میکنی مشخصه که یه برتریهایی با بتزدا هست ولی بازیهای دیگه بایوور چی؟؟؟
چنتا دنیای یونیک . خفن طراحی کرده که هیچ استدیوی دیگه ای نزدیکش هم نمیتونه بشه,از مس افکت بگیر تا فضای شرقی جید امپایر,دیگه بولدر گیت و نوروینتر بماند!!
پس در مقابل بایوور از خلق دنیا حرف نزنین که بتزدا باید بره غاز بچرونه!!!:d
کجا موسیقی DA O تکراری بود؟؟؟این دیگه از اون حرفاست!!:d
یه جوری میگین بایوور بعد از DA O مرده انگار 20 قرن پیش این بازی رو داده بیرون بعد از اون همه عنواناش گند زدن,بعد از DA O اومد Mass Effect 2 رو عرضه کرد که بدون شک یکی از بهترین شاهکارهای نسله,بعدش حالا یه DA 2 که اونم به نظر من خوب بود رو عرضه کرد!!!

گفتم از خود بتزدا مایه بزارین,pipboy چه ربطی به بتزدا داره؟؟؟:d
همین اسکایریم با همه خفن بودن جوش به علت کمبود شدید جزییات و باگهای زیاد خیلی جاها تر میزد به جو بازی!!!:d
دزدیه؟/:) صاف برو یه گوشه و سعی کن با آرامش از این دنیا بری:d (البته همین الان خبر رسید که دزدیه
yahoo_4.gif
)
الان بایوور فقط مس افکت و دراگون ایج رو داره که شاخ هستن. بالدورز گیت و جید امپایر و نوروینتر مال شونصد سال پیشن که بازم جلوی 3 تا TES یعنی Morrowind, Oblivion و Skyrim بسیار کوچک به نظر میان:d
الان من یه سوال ازت میپرسم، دنیای دراگون ایج یا مس افکت رو در قالب بازی تا چه حد میشه ادامه داد؟:d ایده 2تا بازی در واقع یکی هست. یه خطری دنیا رو تهدید میکنه و تو باید بری متحد جمع کنی. اگر اشتباه نکنم قرار هم بود با کشتن آرچ دیمون، بلایت برای همیشه تموم بشه ولی توی همون Awakening همه چیز بر عکس شد:d حالا باز معلوم نیست دارک اسپاون ها از کجا میان (البته بازم میگم درست اطلاعاتی در این زمینه ندارم)
ولی توی سری TES همیشه چندتا اتفاق با هم به وقوع میپیونده (حالا دیگه کاری به یه سری ماموریت های فرعی که خودشون پیش زمینه یه قسمت جدید میشن رو بیخیال میشیم). دراگون ایج و مس افکت رو بیشتر میشه در قالب کمیک و اینجور چیزا ادامه داد. درسته، دنیای بازی خیلی بزرگه ولی واسطه ای برای ادامه دادن بازی به صورت آنچنانی وجود نداره.
اصلا من نمیدونم تو چطور دنیای به اون عظمت اسکایریم رو با DA مقایسه میکنی:d در حالیکه دنیای DA یه دنیای محدوده ولی توی دنیای اسکایریم از یه فردی که همینوری داره برای خودش قدم میزنه تو جنگل، یه داستان در آوردن که خودش تاریخچه ای اندازه قدمت کره زمین داره:d یادمه چند وقت پیش داشتیم با کاوه سر همین Elder Scroll ها حرف میزدیم و آخر سر فهمیدم که اگر بخوای وارد این موضوع بشی در جا خون ریزی مغزی میکنی:d سر همین Elder Scroll میتونن بازی رو تا N شماره ادامه بدن. ولی دراگون ایج و مس افکت از دسته بازی هایی هست که جون میدن برای 3گانه. بعد از اون معمولا همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه
yahoo_4.gif

تو همیشه به خاطر شخصیت پردازی و داستان سرایی بایوور ازش طرفداری میکنی. میشه هم بقیه قسمتا رو یه جوری به اونا ربط میدی:d دنیای DA کوچیکه و نمیتونی این موضوع رو انکار کنی:d
موسیقی DAO تکراری نبود؟/:) یه موسیقی داشت که هسته اصلی رو تشکیل میداد یه بار للیانا روش میخوند و یه بار هم یه نفر دیگه روش میخوند:d در حالیکه توی اسکایریم موسیقی بخش جدانشدنی بازی حساب میشه و همیشه باید گوش آدم رو نوازش بده:d

در مورد باگ هم قبلا یه چیزی گفتم و این بوده که بازی های بتزدا اگر باگ نداشته باشن، بازی حساب نمیشن:d به علاوه، الان چیز دیگه ای نداشتین بهش گیر بدین؟:d کارتون به کجا رسیده به باگ های یه بازی هم گیر میدین:d

آخرین ویرایش:
چیزی ندارم بگم در مورد LORE چون چند صد هزار ایده هست پشت TES و TES قدمت خیلی‌ بیشتری داره نسبت بهDA, ایده اولی‌ TES هم همین Save the world بود، در طول زمان چیز‌های بی‌نهایت بهش اضافه شده,مثل این هست که LORE LOTR رو با یه داستانی که دیروز نوشته شده مقایسه کنی‌. :d ولی‌ علی‌، Bethesda دزدی هست‌ها یجورایی :دی BEthesda با زور دادگاه و اینجور چیزا کشیدش بیرون، بهت اون دفعه گفتم که BEthesda چیزی رو بخواد با کتک به دست میاره :دی

دزدیه؟/:) صاف بر یه گوشه و سعی کن از این دنیا بری:d
الان بایوور فقط مس افکت و دراگون ایج رو داره که شاخ هستن. بالدورز گیت و جید امپایر و نوروینتر مال شونصد سال پیشن که بازم جلوی 3 تا TES یعنی Morrowind, Oblivion و Skyrim بسیار کوچک به نظر میان:d
الان من یه سوال ازت میپرسم، دنیای دراگون ایج یا مس افکت رو در قالب بازی تا چه حد میشه ادامه داد؟:d ایده 2تا بازی در واقع یکی هست. یه خطری دنیا رو تهدید میکنه و تو باید بری متحد جمع کنی.
ولی توی سری TES همیشه چندتا اتفاق با هم به وقوع میپیونده (حالا دیگه کاری به یه سری ماموریت های فرعی که خودشون پیش زمینه یه قسمت جدید میشن رو بیخیال میشیم). دراگون ایج و مس افکت رو بیشتر میشه در قالب کمیک و اینجور چیزا ادامه داد.
اصلا من نمیدونم تو چطور دنیای به اون عظمت اسکایریم رو با DA مقایسه میکنی:d در حالیکه دنیای DA یه دنیای محدوده ولی توی دنیای اسکایریم از یه فردی که همینوری داره برای خودش قدم میزنه تو جنگل، یه داستان در آوردن که خودش تارخچه ای اندازه قدمت کره زمین داره:d یادمه چند وقت پیش داشتیم با کاوه سر همین Elder Scroll ها حرف میزدیم و آخر سر فهمیدم که اگر بخوای وارد این موضوع بشی در جا خون ریزی مغزی میکنی:dسر همین Elder Scroll میتونن بازی رو تا N شماره ادامه بدن. ولی دراگون ایج و مس افکت از دسته بازی هایی هست که جون میدن برای 3گانه. بعد از اون معمولا همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه
yahoo_4.gif

تو همیشه به خاطر شخصیت پردازی و داستان سرایی بایوور ازش طرفداری میکنی. میشه هم بقیه قسمتا رو یه جوری به اونا ربط میدی:d دنیای DA کوچیکه و نمیتونی این موضوع رو انکار کنی:d
موسیقی DAO تکراری نبود؟/:) یه موسیقی داشت که هسته اصلی رو تشکیل میداد یه بار للیانا روش میخوند و یه بار هم یه نفر دیگه روش میخوند:d در حالیکه توی اسکایریم موسیقی بخش جدانشدنی بازی حساب میشه و همیشه باید گوش آدم رو نوازش بده:d

در مورد باگ هم قبلا یه چیزی گفتم و این بوده که بازی های بتزدا اگر باگ نداشته باشن، بازی حساب نمیشن:d به علاوه، الان چیز دیگه ای نداشتین بهش گیر بدین؟:d کارتون به کجا رسیده به باگ های یه بازی هم گیر میدین:d

خالق فال اوت که بتزدا نبوده پس نمیشه به حساب اون گذاشتش!!!:d
تو داری داستان دوتا بازی رو میگی که باید دنیا از خطر نجات بدیم ولی جهان دو بازی خیلی بزرگتر از این حرفها هستن و کلی اتفاق توشون هست,تو همین مس افکت مگه First Contact War رو نداریم یا خلق گث ها به دست quarianها,شکست رکنایها و بعدش شورش کروگانها و مسئله جنفیج,سیستم اداره کهکشان به دست prothean و درگیری صد سالشون با ریپرها,داستان leviathan یا فلسفه ریپرها.بازم بگم؟؟تازه داستانهای کوچیکتری مثل دلیل انقراض drellها و کمک هنارها به اونا یا بوجود اومدن سربروس و اینا دیگه بماند!!
در مورد DA هم داستان درگیری میجها و تمپلارها(به جرات میگیم نمایی که دنیایی بازی از میجها داره تا بحال تو هیچ دنیای نه فیلم و نه بازی دیگه ای ندیدم و کاملا جدید هست),فلسفه Qun و درگیری Qunariها با توینتر,اشغال فرلدن به دست Orleans و بعدا استقلالش,داستان گم شدن کینگ مریک,وجود فلمت و دو دخترش موریگان و یوانا,پا گذاشتن جادوگران توینتر به شهر طلایی و خلق دارک اسپان,سقوط شهرهای دورف مثل Hormak یا Gundaar,داستان الفهای دلیش و الوویان,ابخوام از اینا بگم تا صبح هست پس نگو نمیشه ادامه داد دنیاهاشون رو!!!
من کاری ندارم تو یه بازی از همه این داستانها استفاده کردن یا نه ولی میگم پتانسیل این دو دنیا و پیش زمینشون از TES بیشتره,فقط بایوور به جای بتزدا به جای این که کل جهان بازی رو بریزه تو یه عنوان خیلی عظیم اما بدون جزییات اومده یکی از داستانهای این دنیاها رو برداشته و با جزییات بی نظیری براش داستان نوشه باقی قسمتها هم میره واسه شماره های بعدی یا کتابهاش!!!
دنیای DA به هیچ وجه کوچیک نیست فقط بایوور اومده از یه قسمت کوچیکیش تو بازی استفاده کرده تا بتونه خیلی به جزییات بپردازه که کارش هم درست بوده,شخصت پردازی هم به همون جزییات دنیا و داستان بر میگرده که بتزدا ازش بی بهره هست!!!:d
در مورد موسیقی هم فکر کنم یه بازی دیگه رو به جای DA O بازی کردی!!!:d
باگ هم چون نابودکننده اتمسفر هست گفتم!!!:d

پ.ن:در مورد Awakening هم بله بلایت برای همیشه که نه ولی بلایت پنجم تموم شد ولی وجود دارک اسپاون نه,تو Awakening کامل در مورد فلسفه وجودیشون و هدفشون و اجبار گرایش به یه Old God توضیح میده که بخشی از داستان دارک اسپاونها هست!!

مقایسه کردن DA O با اسکایرم مثله جوک میمونه
yahoo_22.gif

(بحث خیلی داغه برم تخمه بیارم (یه ذره خشونتشو زیاد کنید
yahoo_6.gif
))

کدوم طرفش جوکه؟؟؟؟/:):d

آخرین ویرایش:
مقایسه کردن DA O با اسکایرم مثله جوک میمونه:|
(بحث خیلی داغه برم تخمه بیارم (یه ذره خشونتشو زیاد کنید:bighug:))
کدوم طرفش جوکه؟؟؟؟
yahoo_23.gif
yahoo_4.gif
اونی که فوسرادا نداره؟:d

آخرین ویرایش:
بالدورز گیت و جید امپایر و نوروینتر مال شونصد سال پیشن که بازم جلوی 3 تا TES یعنی Morrowind, Oblivion و Skyrim بسیار کوچک به نظر میان:d
خوب بازی که شونصد سال پیش اومده با بازی که چند ساله پیش عرضه شده که نباید مقایسه بشه! :دی
Baldur's Gate عمو موزیکا،اگه قرار باشه به TES مقایسه بشه باید با Area یا Daggerfall مقایسه بشه که انصافاً اصلا قابل قیاس نیستن.

در مورد فال اوت هم بگم،فال اوت بحثش از بتسدا جداست!
بعد فال اوت بلک آیس دیگه فال اوتی وجود نداره (پرسونال)

بالدورز گیت و جید امپایر و نوروینتر مال شونصد سال پیشن که بازم جلوی 3 تا TES یعنی Morrowind, Oblivion و Skyrim بسیار کوچک به نظر میان
:d
نظر کاملا شخصی!
بالدورز گیت و نوروینتر اندازه صد تا اسکایریم ارزش دارن:دی
به نظرم بین
BioWare و Bethesda اونی بهتره که Rpg بهتری بسازه که متاسفانه هردو این مورد رو یادشون رفته:d​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or