این تریلر را ببینید مربوط به tgs که همین امروز دیدم جدید . و سعی کردن خیلی از جزئیات بازی را از هر جهت نشون بدن .
http://www.n4g.com/events_tgs2007/News-69024.aspx
این چیزهایی که میگم همش مربوط به تریلر بالا نمیشه .
ولی این چند وقته که کار من شده تریلر ببین halo3 براتون اون چیزهایی که هست توضیح میدم .
تو halo3 بعضی از قابلیت های بسیار جالب هست که گفتش بدرد میخوره .
حالا نمیدونم ایا این قبلیت ها در گیم ÷لی بازی کابرد داره یا نه ولی هر چی دیدم از گیم ÷لی بازی بوده .
یکی از قبلیت ها وقتی شما شخصیت مسر چیف را دارید کنترل مکنید و در حال در گیر با دشمن میتونید نحوه نمایش دوربین بازی را تعییر بدین ! از هر جا که خواستید بازی نگاه کنید که داره چه اتفاقی میوفته .
مثلا وقتی شما یه نارنجک طرف دشمن پرتاب مکنید میتونید دوربین بازی را پشت دشمن برده و چگونگی تیکه تیکه شدن دشمن را نگاه کنید ! و یا دوربین را بالا سر خودتون ببرید که سینمایی تر بشه ! حالا جالبش اینه که با این حال هم میتونید شخصیت خودتون را کنترل کنید.!
در واقع شما هر چی که دم دستتون هست میتونید از هر جهت بهش نگاه کنید وقتی یک تفنگ را برداشتید میتونید تفنگ را در دستتون بچرخونید و از تمام جهات بهش نگاه کنید .
به این میگن یک عالم فوق سه بعدی !!(البته این درست نبود باید میگفتم یک عالم از هر جهت بین :cheesygri )
شما حتی میتونید یک تانک را هم در هوا معلق کنید و اونرا بچرخونید و از هر جهت ببینید البته نه اینکه فکر کنید قدرت مستر چیف هست که تانک را از زمین بر میداره .
مثلا برای این گذاشتن که کسانی که دوست دارن زیر تانک را هم ببینند ! بتونن......... دیگه مثل بقیه بازی ها نیست که یا این کار غیر ممکن باشه یا اینکه مجبور به چپ کردن تانک باشید تا زیرش را ببینید !
البته این قسمت فکر نکنم تو گیم پلی بازی بشه کرد .
حالا واقعیتش من خودم زیاد سر در نیاوردم این چیزها را.چیزهایی که دیدم را میگم و نمیدونم واقعا در داخل بازی قابل استفاده هست یا نه ؟
کمی از فزیک بازی بگم .
واقعا فزیک بازی به اون چیزی که نیاز هست را میتونید به قدرت هر چه تمام تر ببینید . البته فزیک بازی مثل half life کاربردی نیست.
ولی فزیک از نظر نیاز یک بازی در halo3 خیلی عالی است .
انفجار ها بسیار طبیعی وقتی یه چیزی منفجر میشه واقعا دیدن داره که چکونه تیکه ها به اینور و اونور پرتاب میشن به صورت خیلی طبیعی .
ضربه وارد شدن به یه چیزی هم واقعا جالبه خیلی طبیعیه وقتی شما به یه چیزی که ضربه میزنید اون چیزه به صورت ممکن تکون میخوره یعنی در اندازش یا مثلا با یه وسیله نقلیه که به یه چیزی برخورد میکنید وسیله نقلیه در همان شدت برخورد به صورت فزیک کامل عکس العمل نشون میده .
نمیدونم چطور بگم براتون باید خودتون ببینید . بالا خره چند روز بیشتر نمونده همهتون میبینیدbiggrin1:
در مورد گیم پلی بازی باید بگم یه چیزی فراتر از انتظار هست جوی بسیار درگیر کننده نفس گیر و بسیار جالب هست که از بازی کردنش خسته نمیشه ادم .
شما در بازی مثل gears of war در بعضی مراحل همراه خواهید داشت که مخصوصا در محیط های جنگلی ولی نباید همراهاتون را به املن خدا بفرستید تا خودشون جنگ کنند باید اونها را همواره پوشش بدید .
بعضی وقتها همراهتون از شما کمک میخواد که ما را پوشش بده .
بعضی از چیزها هم هست که وقتی داخل یه مکانی میخواید بشید همراهتون میگه اول من میرم تو میره محیط را چک میکنه و به شما اعلام خطر میکنه ولی اینش هست که اجازه دادن دست شماست ! واقعا یه جوی خدمانی داره !
یه چیزی که من در halo3 تا حالا ندیده بودم تمام گل و گیاه در بازی مثل crysis تکون میخوره باد ملایمی که میاد گل و گیاه ها را تکون میده و شما وقتی برخورد به اونها مکنید هم همین طور ولی خیلی زیبا .
وقتی یه نارنجک پرتاب مکنید از موج نارنک گل و علف های زمین را باد میده .
درختها شاخ و برگشون تکون میخوره .
نورپردازی واقعا در اوجش قرار داره فقط کافی یکی از تریلر های جنگلیش را ببینید و البته بقیه جاها ولی در جنگل تو اوجش هست .
مثلا وقتی از زیر یه نور رد میشید واقعا دیدن داره که چگونه نور روی دستاتون و سلاح حرکت میکنه یا بازتاب میشه فقط دیدن میخواد .
وقتی مسترچیف از داخل اب رد میشه به زیبایی هرچه تمام تر اب دور پاهاش موج میخوره با اینکه جلوه های اب واقعا زیباست .
و.............................................