تريلر جديد از halo3 با گرافيك متمايز! (حتما ببينيد )

Gartall

کاربر سایت
تاپيكش بود ولي فرق ميكنه اين .:biggrin1:

اقا اين تريلر را نبينيد نخواهيد فهميد عظمت halo3 چيه !!
در محيط جنگلي كه يكي از دموهاي داخل بازي و به احتمال زياد realtime ! چون يكي از تيكه هاي تريلر e32007 توش هست كه اثبات ميكنه ولي با گرافيم متمايز و گيج كننده .
دودها نورپردازي خيره كننده .
سايه ها چي بگم اخه وقتي مسترچيف از زمين پا ميشه ببنيد چگونه نور و سايه ها روش ميوفته .

خدا كنه اين چيزي كه ميبينيم باشه .
دمو غير مستقيم از رو پرده برداشته شده.
ولي حتما بينيد Enjoy!

لينك :
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/107325.html
http://www.n4g.com/xbox360/News-68483.aspx

آخرین ویرایش:
بابا كجا 3 دقيقه بود!
4:16 ثانيه هستش!!!
امام حسيني اين اگر گيم پليش باشه!!!
وقتي كه داره دسته يارو رو مي گيره پو ميشه و دورده سيگار يارو!!
بايد 3 يا 4 تا كشته بده خدايي فقط همين يه تيكش!!!
من نمي دونم اين واقعا گيم پلي هستش؟؟
تر و قرآن يكي امار بگيره!
دستور تير بده اگر گيم پلي هستش!

بابا مگه يادتون نيست وقتي اون تريلر e32007 را نشون ميدادند يه لحظه مسترچيف از گلوي اون يارو ميگيره دقيقا همين صحنه تو اينجا هم هست ولي گرافيك گيج كننده هست .
خدا خدا كنيد گرافيك بازي اينطوري باشه بابا مايكروسافت اگه مارو سكته نده ول نميكنه يه جون بكن بگو اقا بازي اينه .

آقا من هیچی تو GT نمی تونم ببینم. صفحه که لود میشه دیگه هیچ اتفاقی نمی افته. Player هیچی نشون نمی ده. چراغ مودم هم ثابت ثابته. چیکار کنم؟!؟!؟!

من که نگاه نمیکنم، ترجیح میدم بازی که اومد ببینم!
در ضمن وقتی میگه Opening Cinmatic یعنی گیم پلی نیست دیگه... حالا ممکنه با خود انجین بازی باشه ولی احتمالا رندر شده...

من که نگاه نمیکنم، ترجیح میدم بازی که اومد ببینم!
در ضمن وقتی میگه Opening Cinmatic یعنی گیم پلی نیست دیگه... حالا ممکنه با خود انجین بازی باشه ولی احتمالا رندر شده...

خوب همين ديگه دمو داخل بازي و ممكنه از انجين خود بازي باشه . من احتمالش را زياد ميدم چون دقيقا محيطها و فضا همون از گيم پلي بازي . بازي gears of war هم همين طور بود دموهاش مال خود انجين بازي بود .

اون دمويي كه در e3 كه نشون ميدادند همگي realtime بودند ولي همون صحنه تو اينجا هست :love: متفاوت !
خدا كنه اينطور باشه يعني تا حالا مايكرو مارو سر كار گذاشته !
همش يه هفته .............

اره اقا نیست :biggrin1: شما ناراحت نباش، زبون روزه فشارت بالا پائین میشه ها :biggrin1:.

فريدون جان ببين امروز يكي از روزهاي مبارك ميتوني فشار خون منو بالا بيارين كه خداي نكرده ........:biggrin1:
اين دمو از داخل بازي و شكي نيست خبرش اينطوري يعني وقتي ميخواي بازي را شروع كني اول از همه اين دمو نشون داده ميشه .
ولي همه در شك هستند كه اين دمو از خود انجين بازي يا نه ؟
اون چيزهايي هم كه تو پستهاي قبليم گفتم يه توجهي بكن .
حالا خودم هم يه جورهايي برام سواله؟:-"

اینم یه سری عکس از این دمو برای کسانیکه حال و حوصله ندارن برن خودشو ببینن ولی باید حتما ببینن فکر کنم این دمو برای شروع بازی باشه چون با برخورد مستر چیف با زمین شروع میشه . کیفیت عکسها پایین هستش بدلیل پایین بودن کیفیت دمو پس دقت کامل داشته باشین به نظر من کاملا Real Time هستش (چون اصلا به یه دموی CG امروزی شبیه نیست ) و مایکرو خواسته با پخش اون دموهای بی کیفیت قبلی و این دمو همرو شوکه کنه :biggrin1: این دمو کیفیت همون دمویی رو داره که توی E3 2006 داشت . اینم عکسها : (طرف داشته روی تلویزیون های زمان هیتلر بازی رو بازی می کرده :laughing: ) واقعا نروپردازیش خارق العاده هستش . سعی کردم عکسهارو از سرتاسر دمو بگیرم :

61yb5z6.jpg

6277osm.jpg

4ot30h0.jpg

6cxkknk.jpg

4bnty4i.jpg

4mvllwx.jpg

4u1p95i.jpg

49auiyd.jpg

6h2rwpl.jpg

5y88v85.jpg

68kp6kn.jpg

66xibv6.jpg

63t8hgp.jpg

من كه ميگم مال خوده انجين بازيه !! كم پيش مياد كه دمويي كه تو بازي هست از انجين بازي نباشه !!
این که دو برابر crysis گرافیکشه!
اصلا هم اينطور نيست جو گير نشو لطفا !! گرافيكش بالا هست ولي نه ديگه 2 !!!!!!! برابر Crysis !!

ميلاد دستت درد نكنه .
همون عكس دومي از اخر كه دقيقا همون تصويري كه در دموي e32007 بود . خوب مايكرو هم گفته از گيم پلي بازي پس realtime و به نظر مياد از انجين بازي باشه .
يعني يه طورهايي مطمئن هستم از انجين خود بازي به نابه شباهتهايي كه ميدم از نظر محيطي .

اقا يه دفعه بزنه راستي راستي با اين گرافيك باشه بازي چه شود !

حالا من به همه ميگم كه زود در مورد بازي قضاوت نكنن به خاطر همين چيزهاست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or