تريلر جديد از halo3 با گرافيك متمايز! (حتما ببينيد )

Gartall

کاربر سایت
تاپيكش بود ولي فرق ميكنه اين .:biggrin1:

اقا اين تريلر را نبينيد نخواهيد فهميد عظمت halo3 چيه !!
در محيط جنگلي كه يكي از دموهاي داخل بازي و به احتمال زياد realtime ! چون يكي از تيكه هاي تريلر e32007 توش هست كه اثبات ميكنه ولي با گرافيم متمايز و گيج كننده .
دودها نورپردازي خيره كننده .
سايه ها چي بگم اخه وقتي مسترچيف از زمين پا ميشه ببنيد چگونه نور و سايه ها روش ميوفته .

خدا كنه اين چيزي كه ميبينيم باشه .
دمو غير مستقيم از رو پرده برداشته شده.
ولي حتما بينيد Enjoy!

لينك :
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/107325.html
http://www.n4g.com/xbox360/News-68483.aspx

آخرین ویرایش:
اقا يه لينك بدين كه دانلود كنيم البته از عكس هايي كه گذاشتن خيلي تابلو هست كه real هست(چون چيز زيادي معلوم نمي كنه بايد اصل كاري رو ديد براي قضاوت) البته الان تو فرم ها همه كف كردن وقتي اين دمو رو ديدن
لطفا لينك دانلود:bash:

آخرین ویرایش:
من ویدئوشو ندیدم ولی این عکسها رو دیدم. متاسفانه هم عکسها کوچیکه، هم رزلوشنش پایینه و هم کیفیتشون پاینه. اصلا با این عکسها نمیشه قضاوت کرد.

از اين عكسها درسته نميشه قضاوت كرد ولي اگه خود دمو را ببينين ميشه قضاوت كرد.
حيف كه همون عكسي كه از گلوي طرفه گرفته را ندارم ولي تريلرشو دارم . باهم دارم مقايسه ميكنم.
همين تصوير :
68kp6kn.jpg

همه چيز مثل همه ولي همون چيزي كه من قبلا ميگفتم كه طراحي در halo3 و جزئيات محيطي در سطح بالايي قرار داره فقط رنگ بندي خوب نيست كه همه چيز را از چشم ميندازه .
ولي اين دمو با اينكه كيفت پايينه ولي ميشه گرافيك بازي را فهميد .
نورپردازي بازي گرفته و سايه ها بسيار خيره كننده هستند دود ها ديدني .

حالا نميدونم شايد اون چيزي كه ميلاد گفت طرفه با تلويزيون زمان هيتلر داره بازي ميكنه و فكر كنم اين تلويزيون باعث شده كه اينطور گرافيك بالا به نظر بياد :cheesygri:laughing:

من ویدئوشو ندیدم ولی این عکسها رو دیدم. متاسفانه هم عکسها کوچیکه، هم رزلوشنش پایینه و هم کیفیتشون پاینه. اصلا با این عکسها نمیشه قضاوت کرد.
نميشه فهميد ولي ميشه تصور كرد كه اين دمو اگه رو رزلوشن 1080p اجرا بشه چه كيفيتي ميشه !!

این تریلره به نظر میاد که Engine خود بازی باشه ولی لزوما هر تریلری که با انجین خود بازی هست Real Time نیست(البته در این مورد خاص به نظر میاد که باشه)و هر RealTime ای ingame نیست.

اينو هم فكر نكنم كسي ديده باشه . از مولتي بازي مال 1 ماه پيشه ولي ديدن داره .
توصيه ميكنم حتما ببينيد .بگم اين بازي يك شاهكار تمام عيار هست كم گفتم به صورت بسيار حرفه و استادانه اين بازي ساخته شده .
چيزي كه در بازي halo3 بسيار به چشم مياد همه چي را ميتوني از تمام زاويه ببيني كه كه تو يكي از تريلر هاش هم من ديده بودم يعني يه شخصيت يا وسيله نقليه را ميتوني به دور بچرخي تا از تمام زوايا ببيني هرچي كه هست چي در محيط جاي تحسين داره .
اگه ببينيد ميدونيد چي ميگم . بازي فوق العاده نرم طراحي شده يعني بيشتر از اون چيزي كه حتي فكرش را بكنيد .
وسيله نقليه هوايي كه سوارش ميشيد را دقت كنيد فوق العاده پر از جزئيات و اينكه نحوه تابش نور روي بدنه اين نقليه هوايي هم دقت كنيد در هر جهتي كه ميچرخه يا تكون ميخوره نور به صورت بسيار طبيعي از روش بازتاب ميشه .
با اينكه من به اينطور چيزها خيلي دقت ميكنم :cheesygri حتي به بدنه خود شخصيت هم يه نگاهي كنيد واقعا به صورت بسيار خيره كنده با حركت شخصيت جهت نور تغير ميكنه.
انفجار ها هم يه دقتي كنيد دود هم كه چي بگم .
فزيك بازي هم كه اينطوري كه مشخصه در سطح بسيار بالايي قرار داره .

تو يه جا از سر شخصيت يه وسيله نقليه رد ميشه كه واقعا ديدن داره باور كردنش سخته .
هرچي بگم كم گفتم .
حالا با ديدن اين ببنيد كه نورپردازي و سايه زني و جزئيات در اين بازي در چه سطح بالايي قرار داره . وبازي كه بخواد در 1080p و در 60 فريم اجرا بشه شاهكار ميشه .
فقط سعي كنيد كامل ببينيد .

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/98933.html

آخرین ویرایش:
خوب اين يعني چي؟ وقتي يه دمو realtime هست يعني قدرت خود كنسول پردازش ميشه .
پس ميتونه در خود گيم پلي هم اينطوري باشه .
فرخ فکر کنم منظور عماد این بود که وقتی دوربین در حالت سینمایی در حال نمایش بازی هستش مسلما جزییات بیشتر و بهتری رو به تصویر میکشه و ناخدا گاه آدم فکر می کنه گرافیک دموها که اونها هم با گرافیک گیم پلی بازی در یه سطحن فرق داره (نمونه بارزش Gears Of War که دموها چون دوربین سینمایی میشد گرافیک بازی چشم نوازتر بود البته توی دموهاش یسری افکتهای اضافه هم بود که توی گیم پلی بازی وجود نداشت ) ولی بااین حال این گرافیکی که توی دمو نشون میداد مطمئنا in game ش هم از دموهای قبلی کیفیت بیشتر و بهتری داره . (هشت روز ارزش نداره اینقدر بحث کنید وایسید خودتون ببینید دیگه :biggrin1: ) .

این دمو کات سین ابتدای بازیش هست , این کات سین ها real time هست ولی سازنده ها میتونن توشون افکت های بیشتری به کار ببرن (دقیق نمی دونم ولی دستشون برای ساخت بیشتر بازه) و اونو بهتر از خود بازی درست کنن,مثل gears of war

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or