تريلر جديد از halo3 با گرافيك متمايز! (حتما ببينيد )

Gartall

کاربر سایت
تاپيكش بود ولي فرق ميكنه اين .:biggrin1:

اقا اين تريلر را نبينيد نخواهيد فهميد عظمت halo3 چيه !!
در محيط جنگلي كه يكي از دموهاي داخل بازي و به احتمال زياد realtime ! چون يكي از تيكه هاي تريلر e32007 توش هست كه اثبات ميكنه ولي با گرافيم متمايز و گيج كننده .
دودها نورپردازي خيره كننده .
سايه ها چي بگم اخه وقتي مسترچيف از زمين پا ميشه ببنيد چگونه نور و سايه ها روش ميوفته .

خدا كنه اين چيزي كه ميبينيم باشه .
دمو غير مستقيم از رو پرده برداشته شده.
ولي حتما بينيد Enjoy!

لينك :
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/107325.html
http://www.n4g.com/xbox360/News-68483.aspx

آخرین ویرایش:
بابا فيلم نيست خود بازي مگه منوي بازي را اولش نديدي بعدش يكي از تيكه هاي e3 توش هست كه مستر از گلوي نيميدونم كي ميگيره .
بعدش اين يكي از دموهاي داخل بازي كاملا مشخصه .

من تریلر هنوز ندیدم ولی اگر گرافیکش در حد همون عکسی است که شما گزاشتی ،به نظر دمو میاد چون این طوری که گرافیکش از crysis هم بیشتره:confused:

امین عکسهایی که گذاشتی برای اون دموی فرخ نیست این عکسها تابلو هست Cg یه برای فرخ رو دیدم یه چند ثانیشو از گیم پلی بود فقط پرده بود کیفیت نداشت ولی گرافیکش به نظر خیلی بهتر از دموهایی بود که دیده بودم از این بازی . یکی عکس بزاره از این دمو .

امين اون عكسها را پاك كن ابروي منو بردي:biggrin1: اونها دموي داخل بازي نيست اونها تيزر هستند .
حتما پاكش كن تا بحث بيخودي پيش نياد

بابا اين تريلر مال خود بازي مثل اينكه و كاملا مشخصه داخل بازي و به احتمال زياد گرافيك بازي اينطوري يه تيكه مال e32007 هست اخه خودتون ببينيد ميدونيد كه راست ميگم ولي گرافيك بازي خيلي زياده .
همش 3 دقيقه هست حتي اينترنت زغالي هم داشته باشيد ميبينيد !

اقا اينجا را بخونين يا خدا مثل اينكه مال خوده بازي ميگه در اولين زمان شروع گيم پلي بازي اين دمو از بازي نشون داده ميشه به نظر من احتمال زياد هم realtime باشه يعني خداكنه اخه همون صحنه اي كه مايكرو در e32007 نشون داده بود تو اينجا هم هست كه مايكرو گفته بود از گيم پلي بازي .

The opening scene from Halo 3 has made its way out, and while it doesn't necessarily contain any spoilers, those who do not wish to be spoiled the first time they start the campaign should tread away. For those who wish to see it, here it is in all it's glory!

امين اون عكسها از يه صحنه ي نمايشي بود كه مجسمه هايي به شكل واقعي ساخته بودند كه مثلا گيم پلي بازي را تعريف كنه تمام ولي اين ديگه مال خود گيم پلي هست .

تابلو گیم پلی نیست چرا خوئتون اذیت می کنین

لازم نكرده بگي تابلو هست يا نه چون اين دمو از گيم پلي بازي اون بالا خوندي يه سري هم ميتوني به سايت gametrailer بزني و به احتمال خيلي زياد هم گرافيكش همينه همون تيكه اي كه گفتم را ميتوني ببيني .
چون گرافيكش گيج كنندس اين حرف را ميگي يا چيز ديگه ؟
در ضمن اول هم كاملا مشخصه از منو اغاز ميكنه كه بره تو گيم پلي بازي .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or