ترفند هاي ويندوز Xp

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
احسان جون
اگه جایی دیگه سراغ داری بگو تا برات دان کنم و دوباره آپ کنم و برات بذارم
من سیستممو تقریبا هر دو روز یه بار آپ می کنم

بهزاد جان لینک مستقیم نداره
وقتی میری توی این لینک قاءدتا باید دانلود کنه ولی یه کادر زرد رنگ وسط صفحه میاد که باید دکمه ی Continue را بزنی
من وقتی اینا میزنم دوباره یه صفحه باز میشه که باید Continue را بزنی
توی این صفحه دیگه گیر کردم که هر چی صبر میکنم رد نمیشه
خودش گفته که بعد از این صفحه میتونید Download کنید
یکی از بچه های سایت که توی خارج هستند و از ورژن اصلیه Winows استفاده میکنه میتونه اینا Download کنه
مثل فرید جان ، که البته نام کاربریش را دقیقا یادم نیست

احسان جان من هم نتونستم کاری بکنم. من همینجا از گلیه دوستان میخوام که این پست احسان رو ببینند و اگر دارن براش اپلود کنن.

من نیاز فوری به فایل vbscript.dll دارم با ورژن 5.6.0.8831 دارم
البته شاید ورژن 5.6.0.8825 هم کارم را راه بندازه

اسم رسمیه این فایل از طرف Ms هستش Windows Script
زمانی که برای Update کردن این فایل به سایت Microsoft مراجعه میکنم
اول برسی میکنه که Windows من Legal هست یا نه ، خیلی هم طول میکشه ولی آخرش هیچ جوابی بهم نمیده
من احتیاج خیلی فوری و ضروری به این فایل دارم، البته این شاید مشکل خیلی ها را بعدا حل کنه، باز هم میگم ممنون میشم
در ضمن این فایل به راحتی توی پوشه ی Windows/systm32 پیدا میشه
کسانی که از Windows جدید استفاده میکنند یا Winodows خودشون را جدیدا Update کردند این فایل با ورژن جدید را دارند
البته شاید بعضی ها ندونند (ببخشید دیگه اینا میگم) با CLICK سمته راست بر روی این فایل که روی این فایل میتونند ورژن فایل را ببینند

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c717d943-7e4b-4622-86eb-95a22b832caa&displaylang=en

farid20011990
فرید جان من پیغام برات فرستادم نمیدونم به دستت رسیده یا نه ولی اگر یه سری به این تاپیک زدی ببین مشکل منا
فکر کنم شما که خارج از کشور هستید، و از ورژن اصلیه WINDOWS استفاده میکنید بتونید کمکم کنید

اکثرا ما ها ویندوزمون دزدیه که نه ولی هر سی دی ویندوز اصلی که میگیری یه سریال به خصوص داره تو ایران میان یه کرک میندازن روش یا هر کاره دیگه با یه سریال 1 میلیون ویندوز نصب میشه.

سلام.
اخه من یه روشی برای قانونی کردن ویندوز پیدا کردم گفتم شاید به کار احسان بیاد;)

يكي از بزرگترين مشكلاتي كه كاربران ايراني با آن سر و كار دارند كپي بودن ويندوز XP آنان است. اين مسئله ميتواند مشكلات زيادي را همچون آپديت نشدن ويندوز و عدم نصب برخي برنامه ها و بسياري مشكلات ديگر را موجب شود. در اين ترفند قصد داريم روشي را به شما معرفي كنيم كه با استفاده از آن ميتوانيد ويندوز كپي شده خود را به طور كامل قانوني كنيد و از امكانات CD هاي اورجينال ويندوز استفاده كنيد.

بدين منظور:

از منوي Start بر روي Run رفته و در آن عبارت regedit را تايپ كنيد و Enter بزنيد تا ويرايشگر رجيستري شما باز شود.

سپس در پنجره باز شده به آدرس زير برويد:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/WPAEvents

حالا از قسمت سمت راست پنجره روی گزینه OOBETimer دوبار کلیک کنید.
سپس مقدار FF را به 00 تغيير دهيد و روي دكمه Ok کلیک کنید و پنجره رجیستری رو ببندید.

اكنون مانند مرحله اول از منوی Start به Run رفته در آن دستور command رو تایپ کنید و روی دکمه Ok کلیک کنید.
در پنجره باز شده دستور زیر رو بنویسید :
%systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a
چند لحظه صبر کنید تا پنجره ای به نام Activate Windows باز شود.
حالا گزینه دوم (Yes,I want to telephone a customer service representative to activate Windows) رو انتخاب کنید و در پایین پنجره روی دکمه Next کلیک کنید.

حال از پنجره جدید از قسمت پایین روی دکمه Change product key کلیک کنید.

سپس در پنجره جدید کد زیر رو وارد کنید :
B7R7P-J63JP-2J7VH-W3TDJ-PDP7T
بعد از نوشتن این کد روی دکمه Update کلیک کنید و سپس پنجره رو ببندید و سیستم رو یکبار Reboot کنید.
بعد از restart سیستم به منوی Start رفته و run رو انتخاب کنید و مثل قبل دستور command رو بنویسید و روی دکمه Ok کلیک کنید و دوباره مانند بالا در پنجره command عبارت زیر رو تايپ كنيد:
%systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a
در پايان باید پیغام Windows is already activated.click ok to exit رو مشاهده کنید.

كار قانوني سازي ويندوز به پايان رسيده است!

میگم احسان میگه ویندوزت دزدیه؟؟؟
ببخشید استاد!!! مگه ویندوز شما اورجیناله:)
این مشکل که می گی آپدیت نمی شه هم همیشه اتفاق نمی افته...من خودم ویندوزم رو همیشه می تونم آپ کنم...ولی وقتی توی سایت مایکرو سافت برای یه سری تنظیمات می ری بهت گیر میده
چون ویندوزی که من و شما در اختیار داریم در اصل یه شماره سریال داشته که به وسیله یه نفر وارد می شه(نمی شه 1 سریال مال چند نفر باشه) برای همین سایت مایکرو تست می کنه و وقتی می فهمه که این سریال قبلا وارد شده گیر می ده و نمی ذاره از ویندوز کپی استفاده کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or