ترفند هاي ويندوز Xp

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بهزدا جان

خیلی ممنون نظر لطف شماست

من 60% زندگی و موقعیت الانی که دارم مدیون دوستان خوب همین سایت هستش

++++++++++++++++++

خوب یه سوال از بالا بودش که یادم رفت جوابش رو بدم

راست کلیک نشدن روی استارت یا همون تکسبار

خوب اگه یادت باشه

14. جلو گیری از راست کلیک کردن برای تکسبار

که شما باید اول وارد قمست Administrative Templates بعد بخش Start Menu and Taskbar

شده و قمست Remove access to the context menus for for taskbar رو به حالت اول برگردونی

++++++++++++
7. برای پاک شدن Run

خوب در مورد برگشتوندن RUN چرا که نمیشه شما همون کاری که قبلا گفتم برای پیدا کردن gpedit.msc

به راحتی میتونید وارد Drive Winodws/Windows/System32 و بعدش فایل gpedit.msc رو پیدا کنید

و بعدش فایل gpedit رو اجرا کن و بازم توی قمست قبلی Administrative Templates بعد بخش Start Menu and Taskbar

و این فایل رو به حالت اول بر گردون Remove Run menu from Start Start

++++++++++++++++++++

خوب این هم از قمست آخر

Administrative Templates و بعد Desktop

1. خاموش شدن تمام ایتم های درون دیسکتاپ
2. پاک شدن My Documents از دسکتاپ
3. پاک شدن My Computer از دسکتاپ
4. پاک شدن Recycle Bin از دسکتاپ
5. اجرا نشدن Properties بر روی My Documents
6. اجرا نشدن Properties بر روی My Computer که احتما این کار رو انجام بده چون ممکنه که بعضی ها بخواند به دیوایس ها دست پیدا کنند
7. اجرا نشدن Properties بر روی Recycle Bin که این هم تنجام بدی ضرری نداره
8. پاک شدن My Network Places از دسکتاپ که اگه باشه
9. پاک شدن Internet Explorer که فکر نکنم نیازی بهش باشه

خوب این بخش Desktop یه بخش داخلی داره به اسم Active Desktop که توصیه میشه اکثر

بخش های اون رو با توجه به نیازی که داری اون ها رو فعال کنی بخصوص Active Desktop Wallpaper

که دیگه اجزا عوض کردن عکس دسکتاپ رو به کاربر نمیده

خوب بخش بعدی Control Panel هستش که دورنش چهار تا فایل وجود داره که همه اونها رو شما

فعال کنید که دیگه هیچ راهی به کنترل پنل نباشه

اون پرونده Control Panel چهار پرونده داخلی داره که

Add or Remove Programs برای غیر فعال بخش های Add or Remove

Display برای غیر فعال کردن کلیه بخش های Display همون راست کلیک کردن روی و انتخاب Properties

Printers این هم که دیگه از اسم معلومه برای غیر قابل دست رس بودش چابگر البته اگه باشه

Regional and Language Options این هم برای تغییر زبان هستش که دست نزی بهتره

خوب دو بخش Network و System هستش که من زیاد باهاش آشنایی ندارم

+++++++++++++++

خوب یه چیز دیگه اگه نمیخوای ایکون LAN همون مونیتور های کوچک که کنار ساعت هستش

بعدا مشکل ساز میشه و ممکنه کسی بخواد به تنظیمات TCP/IP دست پیدا کنه که برش داری بهتره

برای این کار برو توی کنرتل پنل بعد Network Connections بعد Local Area Connection روش راست

کلیک کن و بعد Properties رو بزن و توی صفحه ای که باز شده Show icon in notification area when connected

رو تیکش رو بردار

ولی دیدم که بازم میشه این بخش رو قفل کرد ولی من بلدم نیستم

سلام خلیل جون
خیلی ممنون
من چند تا مشکل دیگه هم فعلا دارم
اول اینکه چرا اعمال محدودیت ها برای آدمین هم می شه
دوم من می خوام گزینه گست رو حذف کنم ولی نمی شه...چجوری غیر فعالش کنم...آخه توی گست قسمت ران رو برنداشتم و برای همین هم دسترسی به ران داری
علت بر نداشتن اون هم اینه اگه ران نباشه و فقط یه دستاپ خالی داشته باشیم از طریق آدمین حالا چجوری میشه داخل ران شد
نه آیکن مای کامپیتور هست و نه هیچ چیز دیگه ای......حالا به نظرت باید این موقع چیکار کنم
اگه راه حلی داشته باشه من همون ران رو هم بر می دارم

بهزاد جان در مورد اون کاربر مهمان یا همان گوست یه ترفندی بودش که اون رو غیر فعال میکرد

که برات میگردم پیداش میکنم

در مورد RUN گفتم که ران فقط یه میان بر هستش و خودت میتونی به صورت دستی هر کاری

که بخوای رو انجام بدی چه باز کردن gpedit.msc Regedit Msconfig و سایر موارد همه توی پوشه

C:\Windwos\system32 قرار دارند

خوب شما این کار رو تست کن برای وارد شدن به مای کامپیوتر از ترکیب کلید های Winkey+E

استفاده که که وارد مای کامپیوتر میشی و بعدش اون مسر بالا رو برو و هر کاری که میخوای رو به صورت

دستی انجام بده

اون رو هم تست کردم هر محدویتی اعمال کنی برای همه کاربران به وجود میاد ولی مشکلی

نیست شما فقط دوتا کاربر دارید یکی ادیمن هستش و دیگری لیمیت که ساختید با کاربر

ادیمن اون یکی کاربر رو محدود میکنید برای دسترسی به هارد که دیگه وارد شاخه های ویندوز

نشد که دیگه راه نفوض بسته بشه

خوب در مورد دسترسی به هارد هم باید بگم که که به راحتی میتونی روی فایل ، پوشه و یا

درایو که میخوای کسی توش چرخ نزه راست کلیک کنی Properties رو بزنی و بعد قمست

security بری و اسم کاربری که میخوای این کار روش اعمال کنی انتخاب کن

و از قمست های پایین allow که دست رسی داده میشه و deny دست رسی ها گرفته میشه

8.JPG

خوب طبق گفته بالا من با ادیمن وارد شدم و همون مراحل رو رفتم و اسم کاربری من PRINCE

هستش و خواستم که اون رو فقط محدود کنم انتخابش کردم و بعدش دیگه باید انتخاب هایی که دارم

رو با توجه به پوشه و موقیت اون توی شبکه که چه احمیتی از لحاز امنیتی داره دست رسی ها رو

تایین میکردم Ok

خوب تا بعد یا حق

سلام خلیل جان
بین منظور منو متو جه نشدی.....الان من اگه ران رو بردارم و قسمت های دسترسی به مای کامپیوتر رو هم برداریم اون با ترکیب اون کلید رو هم نمی شه وارد قسمت درایور شد...مشکل همین هست
در ضمن در قسمت لیمیتد هم میشه وارد رجیستری شد اونو از قسمت پالیسی چطور غیر فعال کنم که نتونن به اون دسترسی داشته باشند...اگه این مشکل حل بشه من دیگه همه سیستمهام راه می افته و مشکلی ندارم...........

نوشته شده توسط behzadr:
سلام خلیل جان
بین منظور منو متو جه نشدی.....الان من اگه ران رو بردارم و قسمت های دسترسی به مای کامپیوتر رو هم برداریم اون با ترکیب اون کلید رو هم نمی شه وارد قسمت درایور شد...مشکل همین هست
در ضمن در قسمت لیمیتد هم میشه وارد رجیستری شد اونو از قسمت پالیسی چطور غیر فعال کنم که نتونن به اون دسترسی داشته باشند...اگه این مشکل حل بشه من دیگه همه سیستمهام راه می افته و مشکلی ندارم...........

سلام اقا بهزاد گل

شرمنده حواسم نبود

خوب شما مای کامپیوتر رو باز بزار فقط برای کاربر مورد استفاده افرادی که میاند مثلا User

شما درایو ها رو براشون قفل کنید که حتی اگه بازم وارد مای کامپیوتر شدند قادر به چرخ زدن

نباشند و اگه خواسید کاری رو کامیپوتر کنید راحت میشه با کاربر ادمین هر کاری که بخواید رو انجام بدید

در مورد ریجستری اگه کل شاخه Windows رو فقل کنید دیگه رجستری هم اجرا نمیشه ولی ممکنه

مشکلاتی به وجود بیاد که مثلا دیگه IE بالا نیاد و سایر موارد دیگه که بیخال این کار شید و خودتون

به صورت دستی وارد C:\windwos\system32 بعد دنبال فایل Regedit بگردید و همون کار بالا که توی

پست قبلی گفتم برای محدود کردن دسترسی به هارد رو انجام بدید

همه این کارها رو باید از توی کاربری ادکین انجام بدید

سلام خلیل جون
خوب من کمی مشکلاتم رو حل کردم و همه چی فعلا مرتب هست
ولی یه سوال اصلی و مهم من این هست
یه یوزر بسازیم و فقط پالیسی رو برای اون تنظیم کنیم
این گزینه رو چجوری راه بندازم
همون طوری که گفتم همه رو با هم تغییر میده .....مشکل من همین هست

سلام
ببین خلیل جون من منظورم اینه که یه یوزد درست کنیم همچنین طوری این یوزر تعریف بشه برای قسمت پالیسی که فقط تغییرات روی همون تنها صورت بگیره
مثلا دو تا یوزر داریم یکی تعریف شده و محدود شده و دیگه تعریف شده ولی محدودیت های اون یکی توی این یکی اعمال نشه
یعنی دو تا یوزر کاملا متفاوت با امکانات تعریف شده متفاوت.................

سلام
خلیل جون بابت تمام زحمت هایی که می کشی ممنون
من مشکلم تا حدودی مرتفع شده و فعلا در همین حدود برای من کافی هست
به عنوان سوال فعلا آخرم.....گزینه ای تو پالیسی مث ریست شدن وجود داره؟
یعنی همه اطلاعات به حالت اول خودش برگرده

اقا بهزاد گل

من کلی گشتم برای اینکه هر تغیری بدی فقط توی یه کاربر باشه و روی دیگه تاثیر نزاره ولی نشد

از چند نفر هم سوال کردم بازم به نتیجه ای نرسیدم

در مورد این سوال هم تا اونجا که من میدونم و گشتم همچین بخشی برای برگشتون نیستش

حتی با بک آپ گیری هم تست کردم مثل ریجستری ولی بازم نشد بهش کلک زد

باید خوت دیگه به صورت دستی بزنی فعلا چاره ای نیستش

فکر کنم دو تا از نقطه ضعف های ویندوز رو هم کشف کردیم.....حالا شاید بتونیم که پولی از جناب گیتس بگیریم..............:) .
باز هم دستت درد نکنه

کپی برداری

حتما تا حالا به سایتهایی برخورد کردین که اجازه راست کلیک به شما نمی دهند. حالا اگه شما خیلی دوست داشت باشین یه چیزی رو از اون سایت بردارین چکار می کنین؟ اگه هیچ روش دیگه ای کار نکرد (حتی save کردن صفحه web )حالا:
برای این کار صفحه اول سایت مورد نظر رو بیارین. مثلا www.google.com جلوی این یک بک اسلش بزنین و بعد تایپ کنین: rss.aspx و enter بزنید. حالا از منو edit بالای صفحه پسوند چیزی را که می خواهید بردارید در find تایپ و پیدا کنید مثلا پسوند عکس می تواند jpg و یا gif و ...باشد. حالا شما آدرس جایی را که آن شی (مثلا عکس) در آن قرار دارد را در اختیار دارید

نوشته شده توسط behzadr:
کپی برداری

حتما تا حالا به سایتهایی برخورد کردین که اجازه راست کلیک به شما نمی دهند. حالا اگه شما خیلی دوست داشت باشین یه چیزی رو از اون سایت بردارین چکار می کنین؟ اگه هیچ روش دیگه ای کار نکرد (حتی save کردن صفحه web )حالا:
برای این کار صفحه اول سایت مورد نظر رو بیارین. مثلا www.google.com جلوی این یک بک اسلش بزنین و بعد تایپ کنین: rss.aspx و enter بزنید. حالا از منو edit بالای صفحه پسوند چیزی را که می خواهید بردارید در find تایپ و پیدا کنید مثلا پسوند عکس می تواند jpg و یا gif و ...باشد. حالا شما آدرس جایی را که آن شی (مثلا عکس) در آن قرار دارد را در اختیار دارید
البته یه راه دیگه هم هست اونم اینکه ctrl رو همزان با راست کلیک بگیری و همزمان ولش کنی
83.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or