ترفند هاي ويندوز Xp

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خودم ترفند زیاد بلد نیستم ولی به چند تا ترفند احتیاج دارم.
1.چطوری میشه از مهمان وارد آدمین شد؟
2.چطوری میشه اسم یک سایت رو از لیست موزیلا و همینطور اینترنت اکسپلور پلک کرد؟
3.چطوری میشه یک فایل رو از پنهان کرد یکجوری که هیچ کس نتونه اون رو پیدا کنه.

من خودم ترفند زیاد بلد نیستم ولی به چند تا ترفند احتیاج دارم.
1.چطوری میشه از مهمان وارد آدمین شد؟
2.چطوری میشه اسم یک سایت رو از لیست موزیلا و همینطور اینترنت اکسپلور پلک کرد؟
3.چطوری میشه یک فایل رو از پنهان کرد یکجوری که هیچ کس نتونه اون رو پیدا کنه.
برای اینکه وارد آدمین شی باید log off شی بعد همزمان دوبار کلیدهای Ctrl+Alt+Delete رو بزنی تا وارد آدمین شی
برای اینکه بخوای اسم های از بین ببری به گزینه tols/internet options/general/celer history
برای اینکه بخوای یه فایل رو پنهان کنی بهترین راه اینه
اول برای شکل اون پوشه آیکن نامریی رو انتخاب کنی و سپس برای نام اون برای گرفتن کلید Alt و زدن عدد 0255 دیگه هیچ نشونی از اون آیکن و یا پوشه کسی به غیر خودت نمی بینه
حتی اگه فایل Hiden هم فعال باشه

این هم روشی کمی پیچیده تر برای اینکه فایل های مخفی شما رو کسی نبینه
ابتدا از منوی start گزینه run را انتخاب کرده و regeditرا تایپ کرده و ok را کلیک کنید تا برنامه رجیستری اجرا شود.حال در پنجره باز شده دکمه f3 را بزنید. (توضیح اینکه کلید f3 جهت جستجوی یک کلید در رجیستری می باشد ).
سپس کلمه showall را وارد کرده و دکمه find next را کلیک کنید(از قسمت پایین این پنجره گزینه keys فعال باشد.) تا کلید مورد نظر در پانل چپ ظاهر شود.در این حالت از پانل راست روی گزینه checkedvalue دابل کلیک کنید و مقدار آن را از 1 به صفر تغییر داده از رجیستری خارج شوید. حال my computer را باز کرده و از منوی tools گزینه folder options را انتخاب کنید.به سربرگ viwe رفته و در قسمت hidden files and folders گزینه do not show hidden files and folders را فعال کنید و در نهایت ok را بزنید.از این پس هرگاه بخواهید فایلهای مخفی را آشکار کنید موفق نخواهید شد مگر اینکه دوباره ارزش پوشه checkedvalue را به 1 برگردانید.

چگونه بفهمیم دوستمان Inivisible است؟

برای این کار:
ابتدا با ID خود به یاهو مسنجر لوگین نمایید. سپس سه کلید Ctrl+Shift+A را همزمان فشار دهید تا پنجره Add کردن دوست نمایان شود.
سپس ID با نام siva_checker را Add نمایید.
پس از Add کردن این ID که یک روبات است کافی است پنجره PM را باز کرده و عبارت زیر را در آن تایپ کنید و برای او ارسال کنید:
check ID/
دقت کنید به جای کلمه ID ، آیدی شخص مورد نظر را بنویسید. به عنوان مثال check bazicenter/
حال با پیامی از جانب روبات رو به رو میشوید که یا User Is Offline است که یعنی فرد مورد نظر واقعا آفلاین است یا User Is Online که یعنی فرد آنلاین میباشد اما Invisible شده است.​

نوشته شده توسط tire_khalass:
چطوری میشه اسم یک سایت رو از لیست موزیلا و همینطور اینترنت اکسپلور پلک کرد؟
فقط یک سایت همه سایتها نه.
فایرفوکس رو نمیدونم ولی فکر نکنم بشه ولی برای پاک کردن یه سایت در ie به :

C:\Documents and Settings\your system name\Local Settings\History
و تو اونجا اسم سایتت رو پیدا کن و پاکش کن;)

وقتی وارد اولين محيط ويندوز XP می شويد آرم ويندوز را می بينيد در صفحه ای سیاه که سه مستطيل آبی همينطور برای ۱۰ تا ۲۰ ثانيه از جلوی شما عبور داده می شود ،غافل از اينکه ويندوز در پشت اين شکل زيبا مشغول کار های ديگری است.خب برای اينکه اين درپوش را برداريم وببينيم ويندوز چه می کند مراحل زير را دنبال کنيد:

۱.در حوزه RUN دستور MsConfig را صادر کنيد.

۲.وارد زبانه BOOT.INI شويد.

۳.این سطر را در آن پیدا کنید:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Window XP Perofessional"/fastdetect

۴.از گزینه های پایین صفحه sos/ را پیدا کرده و مربه روبروی آن را علامت بزنید(در این حالت باید sos/ در جلوی سطر اضافه شود.)

۵.خوب حالا Apply بعد OK را بزنید.کامپیوتر از شما می خواهد Restart شود.شما با پاسخ مثبت همه چیز را به خوبی و خوشی تمام می کنید.

از این به بعد شما آن آرم را نخواهید دید ،ولی در عوض کارهای ویندوز را در پس آن خواهید دید.

تدا يك اسم رمز براي كامپيوتر خود انتخاب كنيد سپس از My Computer Control Panel آيكان System را كليك كنيد. در محل مشخصات و نام كامپيوتر اين دستور را تايپ كرده و با فشار دادن دكمه OK از آن خارج شويد. كامپيوتر شما پس از آن براي خاموش كردن نيز به دانستن اسم رمز نياز خواهد داشت.
Shutdown -r -m computer name -t 300 ا متغيرهاي اين دستور به اين صورت است:
Computer name = اسم رمز كامپيوتر كه شما آن را انتخاب كرده‌ايد
R=Restart, S=Shutdown, L=Log off
T300 نشان دهنده زمان خاموش شدن اتوماتيك به ثانيه است و ميتواند با عدد ديگري جايگزين شود.

هنگام كار با رايانه، چه سندی تحت Word باز باشد و چه صفحات وب، به اين معنی‌ست كه اين صفحات از Ram برای اجرا شدن استفاده می‌كنند. برای داشتن Ram بيشتر، ويندوز از Page File استفاده می‌كند. مايكروسافت برای پاك كردن Page file در هنگام Shutdown، گزينه‌ای در اختيار كاربران قرار داده كه برای اجرای آن می‌بايست در رجيستری تغييراتی به وجود بياوريم. اما به خاطر داشته باشيد كه با اجرای اين دستور زمان Shutdown افزايش می‌يابد.

از كادر محاوره‌ای Run در منوی استارت، با وارد‌كردن Regedit وارد رجيستری شويد. سپس آدرس زير را دنبال كنيد:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \Session Manager \ Memory Management

حال، در ليست سمت راست بر روی مقدار ClearPageFileAtShutdown راست‌كليك كرده، گزينه‌ی Modify را انتخاب كنيد و مقدار آن را يك قرار دهيد و سپس رايانه‌ را Restart كنيد.

منبع:http://www.iritn.com/

من نیاز فوری به فایل vbscript.dll دارم با ورژن 5.6.0.8831 دارم
البته شاید ورژن 5.6.0.8825 هم کارم را راه بندازه
اسم رسمیه این فایل از طرف Ms هستش Windows Script
زمانی که برای Update کردن این فایل به سایت Microsoft مراجعه میکنم
اول برسی میکنه که Windows من Legal هست یا نه ، خیلی هم طول میکشه ولی آخرش هیچ جوابی بهم نمیده
من احتیاج خیلی فوری و ضروری به این فایل دارم، البته این شاید مشکل خیلی ها را بعدا حل کنه، باز هم میگم ممنون میشم
در ضمن این فایل به راحتی توی پوشه ی Windows/systm32 پیدا میشه
کسانی که از Windows جدید استفاده میکنند یا Winodows خودشون را جدیدا Update کردند این فایل با ورژن جدید را دارند
البته شاید بعضی ها ندونند (ببخشید دیگه اینا میگم) با CLICK سمته راست بر روی این فایل که روی این فایل میتونند ورژن فایل را ببینند

رامتین جان چی شد ؟! من شدیدا احتیاج دارم بهش
2 تا کارت 10 ساعته دیشب تا الان حروم کردم
(این پستا بعدا پاک میکنم )

آخرین ویرایش:
من برات پیدا کردم و سیستم من همیشه آپدیت هست
منتها نه سایت و نه سایت های دیگه برام آپلودش نمی کنه
یا میلتو بده برات بفرستم به میلت یا اینکه اگه آپلود سنتر خوبی سراغ داری بده تا برات آپلود کنم

خیلی ممنون از هر 2 ولی این اون ورژنی نیست که میخواستم

ورژن 5.6.0.8831

ولی این ورژنش اینه
5.6.0.8820

توی هر سایتی که میرم آدرس کوفتیه این Ms(حالا که دلش میخواد) را میده
هیچ جا این وژن را نداشت
اونم که باید چمیدونم چیا Check کنه بعدش هم که هر چی طول میکشه جواب نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or