ترس

از بین بازیهای زیر کدومو میپسندی؟(از نظر ترس)

• silent hill

رای‌ها: 24 49.0%
  • resident evil

رای‌ها: 19 38.8%
  • obscure

رای‌ها: 2 4.1%
  • Alone in the dark

رای‌ها: 4 8.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    49
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

devil girl

کاربر سایت
بیشتر دخترها حتی از کلمه ترس هم می ترسن ولی من از اونا نیستم . تو این تاپیک میخوام راجع به ترس و احساس وحشت به خصوص تو Games یا حتی Real حرف بزنیم . معمولا از کدوم نوع ترس بیشتر خوشت میاد ... ؟ ترس توی بازی یا فیلم یا شاید هم واقعی؟ ( اگه بازی یا فیلمه اسمشو بگو) از کدوم بازی ترس بیشتر لذت میبری ؟ Blood or obscure

اصلا شخصیتت به چه نوع ترسی میخوره؟ ( کثیف یا بدون خونریزی؟)
اگه بازی میکنی معمولا رو چه درجه ای از ترس میری؟

(به هرحال اگه از تاپیکم خوشت نیومد به بزرگی خودت ببخش ... حتما هم نظراتونو خصوصی به خودم بگید ....ممنون);)

من هر وقت زورم به کسی چه نوی بازی یا واقعیت نرسه میترسم!!!! ولی من فیلمی ندیدم که منو بترسونه.........

من هم کلا ادم ترسویی هستم...
خیلی فیلم ترسناک دوست دارم ولی هر وقت ببینم روم اثر میزاره میترسم ولی باز میرم فیلم میگیرم
تو بازی هم همینطور از جن و زامبی .
من الان بازی نمیکنم ولی یادمه 2 سال پیش که رزیدنت اویل 4 رو واسه اولین بار بازی میکردم خیلی میترسیدم

سلام
من بیشتر از این فیلم های ترسناک هالم به هم میخوره:sick:
ولی خدایی فیلم کینه2 جالب بود

منم از وقتی که چشم و گوشم باز شد و از بازی و فیلمو این طور چیزا سر در آوردم علاقه داشتم دورو بره چیزای ترسناک بگردم.اولم از فیلم شروع کردم.اولا خیلی خیلی می ترسیدم اما چون علاقه داشتم باز میدیدم. اما حالا دنبال یه فیلمم که منو بترسونه آخه همه جورشو دیدم دیگه نمی ترسم.(از کثافت کاری و خون ریزی هم خوشم میاد.)

بلی اما جدیدا فیلم های ترسناک دارن جای خودشون از دست میدن...
نمیدونم اسم واقعی این سبک فیلم ها چیه ولی میدونم اصلا خوشم نمیاد...فیلم هایی که پره از خون سر بریدن کنده شدن دست و پا نصف شدن یه سری ادم بدبخت هست ...
حتما تو امریکا طرفدار زیاد داره که میدن بیرون...
شما نظرتون راجع به این جور فیلم های ترسناک چیه؟

نمیدونم اسم واقعی این سبک فیلم ها چیه ولی میدونم اصلا خوشم نمیاد...فیلم هایی که پره از خون سر بریدن کنده شدن دست و پا نصف شدن یه سری ادم بدبخت هست ...

من خودم شخصا از ترس چه تو فیلم چه واقعی چه بازی خوشم راستی اگه میخوای فیلمی ببینی که بترسونتت (خیزش مردگان ) رو ببین خیلی باحالا مخصوصا کسایی که از کثیف کاری خوششون میاد;):biggrin1:

من دیونه ی ترسم,عشقمهههههههههههههه,بازی ترسناک Condemned 1 & 2:love:

اینجور فیلم ها با حاله مخصوصا رستاخیز

من فکر نمیکنم کسی خوشش بیاد وقتی میترسه.در واقع هیجان و اضطراب شدید هستش که آدمو در بر میگیره و غبضه میکنه.

من شخصا از دیدن سه گانه ی مقصد نهایی مخصوصا قسمت دومش و انواع روش مردن حالم تا چند روز از یاد آوری اون صحنه ها بهم میخورد و همینطور هر لحظه فکر میکردم قراره به یه شکل فجیعی بمیرم.

هر کسی هم کابوس در الم استریت را دیده باشد با من هم عقیده است که پاره شدن شکم یک انسان و جیغ زدن های او و بیرون آمدن یک وحشی دیو صفت(:sick:) خیلی چندش آور است.(خیلی ترسیدید نه!:p)
در بین بازی ها هم سایلنت هیل.

به نظر من سری فیلمهای مقصد نهایی زیادم ترسناک نیست بیشتر مسخره است...

فیلمها جدید زیاد نمیتونه آدمو بترسونه چون بیشترش کامپیوتریه من از فیلمهای قدیمی ترسناک بیشتر خوشم میاد (دراکولاو یا جن گیر) ارواح .....:-"

کدوم بازی ترس رو دوست داری(فقط رای بده):cheesygri

Last edited by a moderator:
فقط در یک جمله میتونم بگم که :

ترس شدیدا" با روحیه من سازگاره اصلا" اگه ترس تو زندگیم نباشه نمیتونم زنگی کنم :evil:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or