ترسناک ترین بازی؟؟

بابا اگه بازی paranormal activity رو بسازن چی میشه.
من خودم هر چی فیلم ترسناک دیدم یه طرف.این فیلم یک طرف.
من و داییم با هم 3شب نخوابیدیم.

از نسل قبل خيلی بازی ترسناک ميشناسم ولی فکر ميکنم چون بچه بودم ميترسيدم و زياد ترس نداشتن .....
تو اين نسل به نظرم فقط Siren اونم يه ذره ترس داشت و زياد خوف نبود ....

بستگی داره ! من چون فیلم ترسناک نمیبینم حتی از Bioshockهم میترسم :dچه برسه به بازی ترسناک اما یادمه اول راهنمایی بودم باز گشت به قلعه ولفنشتاین اومده بودبازی میکردم خیلی میترسیدم !:-o

البته 3ساله بازی ترسناک نرفتم ببینم میترسم یا نه!؟:d

میبخشید این بازی کجاش چندش اور بود؟:blink:
از ترس .:d
حتی به سرم زده بود از رفیقم wii اش را بگیرم تا نسخه جدیدش را بازی کنم اما بی خیال شدم چون ژاپنی بود فقط.
پ.ن:مگه فقط باید یک صحنه بدجور دل و روده در آور ببینید که چندشتون بشه.:d

بابا اگه بازی paranormal activity رو بسازن چی میشه.
من خودم هر چی فیلم ترسناک دیدم یه طرف.این فیلم یک طرف.
من و داییم با هم 3شب نخوابیدیم.
اینجا بحثش نیست ولی شما مثل اینکه فیلم ترسناک درست حسابی ندیدی توضیح این فیلم مزحک رو قبلا دادم:
نمیدونم چی تو این فیلم هست که بعضی ها جو زده شدن از همون اول فیلم فاقد داستان و من به شخصه تونستم بعد از 10 دقیقه دیدن فیلم اخرش رو حدس بزنم یعنی در این حد مزخرف داستان قدم به قدم و تابلو پیش میره اول پتو تکون میخوره بعد در باز میشه بعد لوستر تکون میخوره و............. بعد اقا روحه پرو تر میشه و دست به ناموس مردم میزنهlol
در کل من وبرادرم داشتیم میخندیدیم تا بترسیم:)) بازم تاکید می کنم فیلم داستان ندارههههه
از همون اول هم قصدش معلومه ترسوندن که خوشبختانه مخاطب عام رو میترسونه ولی نمیتونه ما رو با این مسخره بازی و نمایش مزحک بترسونه

ولي خدا وكيلي ترسناك ترين بازي silent hill هست . البته منظورم بيشتر 2 و 3 هست . با اون محيط و فضا سازي و اهنگ سازي شاهكار قلب ادم ميومد تو دهنش . يادمه اولين بار كه sh2 رو بازي كردم شب از ترس
خوابم نمي برد . 4 صبح رفتم بازي رو از رو سيستم پاكش كردم . خيالم راحت شد . ترسم ريخت :d :-o

اینجا بحثش نیست ولی شما مثل اینکه فیلم ترسناک درست حسابی ندیدی توضیح این فیلم مزحک رو قبلا دادم:
خوب میگفتی که میخندیدیی اره؟
عذر میخوام با این که جناب جیمز کامرون:u
گفته بودید که این فیلم فاقد موضوعه من باز هم در موردش صحبت کردم.
در ضمن ای یک مستند به حیساب میاد در واقع باز سازی شده است و برای ایجاد جذابیت بیشتر با دوربین معمولی خانگی ضبط شده.:))

آقا من اول کار اعتراف کنم:بچه سوسولم
1-دوم ابتدایی که بودم RE1 رو بازی کردم و حسابی غرق شدم توش،موقع خواب دیگه تنهایی دووم نیاوردم رفتم بغل مامان و پیشش خوابیدم ولی همش می لرزدیم اصلا دست خودم نبود خلاصه ساعت 3 صبح رفتیم بیمارستان آرام بخش زدن بهم تا خوابم ببره.
2-قلعه ولفنشتین هم خیلی اذیتم کرد هر روز بازی میکردم عین گ.. شبا هم خوابشو میدم(اول راهنمایی)
3- Re4 نخندین بابا:-o دلیل دارم تو سال پیش دانشگاهی یه PS2 خریدم ولی زیر زمینی بازی میکردم و همش حواسم بود که مامان بابا از اداره برنگردن و کنسولو ببین همین فشار و استرس ناشی از اومدن اونا و خود بازی و عذاب وجدان کنکور همه باعث شد این بازی برام ترسناک باشه مخصوصا سگهای معروف این شماره
4-RE nemesis (امسال)بیشتر از 2 مرحله نتوستم بازی کنم واقعا پدرم دراومد:-s
5-الانم میخوام برم برا دانلود Dead Space چون ظاهرا خیلی باحاله>:)

من هیچ بازی مثله فتال فروم 1و2و3 تا حالا من را تا این حد نترسانیده بود خدایش خیلی ترسناکه
از اون ور که ترسناکه فکری هم هست خیلی فکری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or